Pedagog v nemocnici
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pedagog v nemocnici
Ahoj maminky, dnes mi byla nabídnuta práce učitelky v nemocnici. Před rodičovskou jsem učila v přípravné třídě. Byla bych ráda za vaše postřehy. Má tady některá z Vás zkušenosti (pozitivní i negativní)? Moc děkuji za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, pracovala jsem v nemocnici před mateřskou, pak jsem v rámci jednoho zaměstnavatele přešla na jiné místo. Já jsem byla na klasickém dětském oddělení, mám kolegyně na chirurgii a na infekčním. Je to krásná práce a velice ráda na ni vzpomínám, byly to hezké časy, bavilo mě to, byla to klidná práce. Jestli chceš, ptej se, co potřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedokážu tuhle práci posoudit z pohledu učitelky, ale když jsem byla se synem v nemocnici, tak tam za nimi docházela paní učitelka a byla s prací v nemocnici moc spokojená. Předtím učila na prvním stupni a tahle práce byla podle ní mnohem pohodovější a různorodá.
- Citovat
- Upravit
@DodaS Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda jste nakonec místo pedagoga v nemocnici přijala? Pokud ano, mohla bych Vás poprosit o informaci, jak jste spokojená s náplní práce? Děkuji moc za odpověď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, jsem učitelka v mš, měla bych zájem učit děti v nemocnici, ale nevímjestli mi
na to stačí vzdělání. Střední pedag. škola. Ráda bych pomáhala v nemocnici dětem. Nemáte někdo info, jsem z Prahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maddlen
Ahojky, sice je to starší diskuze, ale moc ráda bych se dozvěděla víc o práci na dětském oddělení v nemocnici. Zatím mám střední školu zdravotnickou, mám v plánu pokračovat na VŠ, obor Učitelství pro MŠ. Každopádně mě práce přímo v mateřince moc netáhne..radši bych práci, kde je alespoň trošku klídek, není tam cca 25 dětí ve skupině. Chtěla bych se zeptat, jak taková práce pedagoga na dětském oddělení funguje? Takový denní režim, co je náplní práce. Je na každém dětském oddělení pedagog? Jaké je potřebné vzdělání. Prostě cokoli ohledně práce na dětském oddělení z pohledu pedagoga.
Předem moc děkuji za odpověď!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit