Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, my pediakid pro snadné usínání používáme a naštěstí u nás zabral. Teď mě ale zajímá jak dlouho v kuse ho můžu používat? Netušíte prosím někdo? V pribalaku jsem tuto informaci nenašla…
Zdravím holky, já po tomto sirupu sáhla včera, kdy jsem jela do města. Oliver 10m spinkal od narození nádherně - miminko za odměnu. Ted ale prodělal zápal plic, po nemoci se v noci budil xkrát za noc, do toho třeba vubec nespal. Jako že nespal, př. chodí spát v 19:30 - koupačka, 19:00 postýlka a mlíko, spal max do 20:00 a třeba do 2-3 byl vzhuru, poté usnul na hodinu a pak až k ránu usnul cca 6hodina. přes spí krásně - 30min dopoledne a 2-3 hodky po obědě 12:00-15:00 max. Takže má velký mezičas před spaním aby se unavil. Už jsem nevěděla do vyzkoušet, změna postýlky, mlíka, posunout večerku, přestěhováno k segre 4,5let do pokojíčku. Prostě nic nezabralo, bylo to ještě horší. Vždy se vzbudil s pláčem, který nešel utišit, jedině u flašky. Takže jsem začala googlit na homeotika a našla jsem tento sirup a první noc a já jsem vyspalá a Olík je happy - na dnešek spal od 7 do 5 do rána, kdy si dal par ml mléka a spinkaly jsme dál do 8. Skvěly, za mě funguje a můžu jen doporučit. Můžou to být pak zuby, ale ty se mi zdají být ok. Dvě jedničky dole a ted se prořezaly nahoře. Snad sirup bude zabírat dlouho, abych dospala ty měsíce
. Tak hlavu vzhuru holky a drž te se