Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
já tohle teda neměla. Jako mimčo spal prcek krásně. A spací rituál už doufám máte. Vykoupat,nakrmit a spát.
Mi jsme to meli stejne,spravilo se o samo casem
. Musis vydrzet,mi jsme to meli z muzem rozdelee on byl vzhuru do 12 ja od 12 do rana,tak jsme se aspon trosku vyspali,oba ted uz vstavam jen cca 4× za noc
. Bude lip ![]()
Malá do 4.měsíce v pohodě spala, pak se to popo… a od té doby usínání nic moc a budí se cca po hodině…stále…Upraví se to fakt časem, aspoň doufám, takže vydržet, vydržet, vydržet - já se dopuju carem, čokoládu nemůžu - malá je po ní osypaná. A kamarádka mi radila, aby spala sama - pokud můžeš, zkus se odstěhovat na nějakou dobu od postýlky, třeba to zabere.
Do 7 týdnu řval i do 3 rána
Pak jak by utlo,syn usíná nejpozději v 8 a spí celou noc,budí se tak v kolem 4 až 5,dostane mlíčko a spí do těch 7
Ale předtím to bylo na mašli.
Buď ráda, že ti pak spí ráno do těch 9. Kdyby už v 6 byla vyspaná, blbě by se vstávalo. Teda mě aspoň jo:-)
No mě se kolikrát vstává blbě i v těch 9 ![]()
Příspěvek upraven 25.09.12 v 10:58
tak to sme na tom podobně
mně malá usíná taky až po 23h
kolem 7 koupeme, pak si v 8 hodin schrupne tak hodinku a pak je do 11 hodin čilá a pořád se směje…naštěstí spí potom celou noc, kolem 8 se vzbudí na papání a pak pokračuje do půl 11, takže to potom s ní dospávám
taky bych byla ráda, kdyby chodila spát max. ve 22h…
tak mně taky včera usnula ve 22:30, tak uvidim, jak to bude dneska…jinak přes den toho taky moc nenaspí, u nás to vypadá stejně jako u vás, vždycky chvilka a pak zas kouká a směje se a kolikrát už nechce spát ani v kočárku, asi je moc zvědavá
a s tim uspáváním je to u nás stejný, musim jí buď hladit nebo mě aspoň musí držet za ruku, takže usíná se mnou v posteli a když už tvrdě spí, tak teprve dávám do postýlky…
malý jsou 2,5m a včera taky usnula ve 22:00, ale to bylo asi vyčerpáním, protože měla večer hrozný bolesti bříška, strašně u toho křičela, až se nakonec trošku vyprdíkovala a usnula…ale já z toho byla tak hotová, že sem ani spát nemohla ![]()