Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dneska jsem nasla letacek u dr na Pediakid sirup pro snadné usínaní…
http://swisspharma.info/…_usinani.gif
zajimalo by mne jestli jste nekdo zkousel a jaky byl vysledek..
diky moc
My jsme zkoušeli PEDIAKID na podporu chuti k jídlu i snadné usínání a zabralo to. Jsou to čisté bylinky a malýmu to moc chutná. Ale prcek to musí nejdřív užívat cca měsíc, pak to až začne působit.
Tak o tom jsem neslyela,ale pokud to zabira,kupuju to nejem pro syna,ale i pro sebe ![]()
Taky budu rada,kdyz nekdo napise zkusenost s timto pripravkem ![]()
jé, to vypadá dobře, to bychom taky mohli vyzkoušet
Další zkušenosti uvítám, abych zas nekoupila něco, co absolutně nefunguje ![]()
Holky piště,kdo máte další zkušenosti s tímto sirupem…díky!!!
Kolikrát se to může tak dávat,aby si na to úplně nezvykly a neubližovalo jim to postupem času???ale jak píšete jsou to bylinky,tak to by asi nemělo že…žádný návyk atd. ![]()
taky se přikláním, jestli jste už někdo vyzkoušely pediakid jak na usínání tak na chuť k jídlu, podělte se ![]()
Ahoj holky mate skušenosti s tímhle sirupem??za jak dlouho myslíte že zabere?Malej 13 měsíční chlapeček se furt budí dneska vstaval o pul noci o pul třetí a pak v pět a potom ve čtvrt na sedum a tak je to skoro každej den..Už nevím co s tím a když se vzbudí pak mu dlouho trva než usne
sem nevyspaná unavená.předtím měl jedno buzení za noc a vstaval o pul osmé.
j.borufka píše:
Ahoj holky mate skušenosti s tímhle sirupem??za jak dlouho myslíte že zabere?Malej 13 měsíční chlapeček se furt budí dneska vstaval o pul noci o pul třetí a pak v pět a potom ve čtvrt na sedum a tak je to skoro každej den..Už nevím co s tím a když se vzbudí pak mu dlouho trva než usnesem nevyspaná unavená.předtím měl jedno buzení za noc a vstaval o pul osmé.
Mně se budí syn pořád. Nepomohlo zatím nic. Zhorší se to, když mu roste zub. Už je to u něho o zvyku. ![]()
Osobní nemám, ale kamarádka zkoušela a nepozorovala nějaké velké zlepšení. Prý usnuly, ale nějakou chvíli to trvalo
Třeba to u vás bude působit líp. ![]()
Ahoj holky mam maleho budou mu ted v unoru 3 roky, byl to žrout a ted mě nechce jist je to mesic co začal blbnout nechce nic ani jogurt no nic nevezme měli jsme 17kg a ted mame 15kg doktorka řekla že když bude mit hlad vezme si ale neni to pravda on si nevezme
našla jsem kapičky ale co tu čtu tak zatim nikomu nepomohli co nebo někomu ano holky poradte mi dik moc http://www.docsimon.cz/…-jidlu-125ml
Hodí se tento sirup i pro půlroční dítě? vyzkoušel někdo?
Ahojky, tak pediakid pro chuť k jídlu jsme vyzkoušeli a úspěšně!!! Malá do té doby skoro nic nesnědla a já byla na palici. Po cca 14 dnech braní sirupu si začala říkat o jídlo. Takže za mě určitě ANO.