Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bara032 píše:
Ahoj jsem tu poprve a zoufalá. Dozvedela jsem se ze sousedkou ze jeden sousef fotil nase dcery nahé a chtel vydet i Pipi a pusu. Vse je nahlášené ale mi nic nemůžem a on tu chodi jako nic je stale na svobode nevime co mame delat![]()
![]()
![]()
a kde jsi byla ty když se SOUSED dostal k dětem tak blízko?
co máš dělat? hlídat! nepouštět z očí…
Holky poučit, aby s ním vůbec nepřišly do kontaktu, v devíti letech jsou schopné to bez problémů pochopit. Držím palec, ať se to vyřeší včas ![]()
@jdukolem píše:
a kde jsi byla ty když se SOUSED dostal k dětem tak blízko?
co máš dělat? hlídat! nepouštět z očí…
Devítileté dítě nespouštět z očí? Moje děti v devíti letech už chodily na hřiště bez doprovodu…
@Loll píše:
Devítileté dítě nespouštět z očí? Moje děti v devíti letech už chodily na hřiště bez doprovodu…
myslím tím teď aktuálně nespustit z očí.. a ano dítě se má kontrolovat i když je „samo“ venku - mám osmiletého chodí sám ven před dům i na hřiště a já ho tam opravdu chodím kontrolovat.. a jak vidím opatrnosti není nikdy dost.. to že někdo děti nechá bez dozoru a nechodí průběžně okouknout klidně z dálky zda je dítě ok tak je prostě neopatrný a mě je fakt fuk že jsou něčí devítileté děti někde zcela samy a rodiče nemají ani rámcový přehled
@Loll píše:
Stale ji hlídám i sousedka na svou dceru predtim si je tahal domu tak to clovekovi nedoslo rika si jsou tam holky spolu i jeho synovec a ja ho znam dvacet let a clovek by to neřešil rika si vzdyt v životě nikomu nic neudelal no alo on je opravdu porad jen z holcickama. Uz deti nesmi snim byt ani si ho všímat proste nic.
@KIKOLETEK píše:
Nedělá si tu zase někdo srandu
asi tak nějak…co si myslet, když obnovitelka odpovídá jen na něco…
jak se stane, že jsou devítileté holky samy nahé se sousedem, který jim říká, že chce vidět i Pipi…
kde byly maminky?
@jdukolem Nemusíš se hned rozčilovat, nikde nepadlo ani slovo o tom, že jsou něčí děti venku x-hodin bez dozoru. Taková věc se bohužel může přihodit ve velmi krátkém časovém úseku, i když je člověk obezřetný až hanba ![]()
Tak moment damy, on ji nepsal jenom, ze je hezka. Prectete si to jeste jednou. Vyzyval ji k sexualnim hratkam. Prej ma chut na mazleni a jestli ona taky? Ze je urcite nezkazena, zadny sex a alkohol? Verim, ze od toho by ji hnedka odpomohl. A ma se mu ozvat, az na mazleni dostane chut.
Tak komu prijde normalni, aby 13 leta holka se chodila „mazlit“ s 19, tak wow, chybi mi slova.
@warita píše:
Tak moment damy, on ji nepsal jenom, ze je hezka. Prectete si to jeste jednou. Vyzyval ji k sexualnim hratkam. Prej ma chut na mazleni a jestli ona taky? Ze je urcite nezkazena, zadny sex a alkohol? Verim, ze od toho by ji hnedka odpomohl. A ma se mu ozvat, az na mazleni dostane chut.Tak komu prijde normalni, aby 13 leta holka se chodila „mazlit“ s 19, tak wow, chybi mi slova.
seš úplně někde jinde…
doporučuji - přečti si ještě jednou ![]()
@jdukolem píše:
myslím tím teď aktuálně nespustit z očí.. a ano dítě se má kontrolovat i když je „samo“ venku - mám osmiletého chodí sám ven před dům i na hřiště a já ho tam opravdu chodím kontrolovat.. a jak vidím opatrnosti není nikdy dost.. to že někdo děti nechá bez dozoru a nechodí průběžně okouknout klidně z dálky zda je dítě ok tak je prostě neopatrný a mě je fakt fuk že jsou něčí devítileté děti někde zcela samy a rodiče nemají ani rámcový přehled [/ciJa dceru hlídám kdyz neni pred barakem nevydim ji a ona je treba jen za stromem ktery tam je uz stresuji ale vzdy se ozve vždy je z kamarádkou a stejne to dopadlo jinak.
@Bara032 píše:
Stale ji hlídám i sousedka na svou dceru predtim si je tahal domu tak to clovekovi nedoslo rika si jsou tam holky spolu i jeho synovec a ja ho znam dvacet let a clovek by to neřešil rika si vzdyt v životě nikomu nic neudelal no alo on je opravdu porad jen z holcickama. Uz deti nesmi snim byt ani si ho všímat proste nic.
buď seš nechutný trol nebo nepochopitelně nezodpovědná matka ![]()
@Loll píše:
@jdukolem Nemusíš se hned rozčilovat, nikde nepadlo ani slovo o tom, že jsou něčí děti venku x-hodin bez dozoru. Taková věc se bohužel může přihodit ve velmi krátkém časovém úseku, i když je člověk obezřetný až hanba
ale mě argument - moje děti chodí ven samy a nic se jim nestalo fakt točí - neber to osobně prosím.. ač to byla reakce na tebe..spíš mě vytočila obnovitelka - bud je trol nebo fakt nevím jak je možné že soused dokáže devítileté dítě přimět v krátkém časovém úseku k vyfocení pipky atd
..
@Malaga no zakladatelka by rozhodně reagovala jinak… tohle se mi vubec nezdá
musíme to vydržet ještě chvíli ![]()
@Bara032 píše:@jdukolem píše:
myslím tím teď aktuálně nespustit z očí.. a ano dítě se má kontrolovat i když je „samo“ venku - mám osmiletého chodí sám ven před dům i na hřiště a já ho tam opravdu chodím kontrolovat.. a jak vidím opatrnosti není nikdy dost.. to že někdo děti nechá bez dozoru a nechodí průběžně okouknout klidně z dálky zda je dítě ok tak je prostě neopatrný a mě je fakt fuk že jsou něčí devítileté děti někde zcela samy a rodiče nemají ani rámcový přehled [/ciJa dceru hlídám kdyz neni pred barakem nevydim ji a ona je treba jen za stromem ktery tam je uz stresuji ale vzdy se ozve vždy je z kamarádkou a stejne to dopadlo jinak.tak ted ji prostě nespustíš z očí.. hlídám.. vím že něco se neuhlídá ale toto je na větší čas podle mě s tím hlídáním nemáš úplně čisté svědomí nebo nechápu jak to soused stihl