Pedofil a má dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
21.8.17 22:37
@Bara032 píše:
Ahoj jsem tu poprve a zoufalá. Dozvedela jsem se ze sousedkou ze jeden sousef fotil nase dcery nahé a chtel vydet i Pipi a pusu. Vse je nahlášené ale mi nic nemůžem a on tu chodi jako nic je stale na svobode nevime co mame delat :cert: :cert: :,( :,(

a kde jsi byla ty když se SOUSED dostal k dětem tak blízko?
co máš dělat? hlídat! nepouštět z očí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
21.8.17 22:37

Holky poučit, aby s ním vůbec nepřišly do kontaktu, v devíti letech jsou schopné to bez problémů pochopit. Držím palec, ať se to vyřeší včas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
21.8.17 22:38
@jdukolem píše:
a kde jsi byla ty když se SOUSED dostal k dětem tak blízko?
co máš dělat? hlídat! nepouštět z očí…

Devítileté dítě nespouštět z očí? Moje děti v devíti letech už chodily na hřiště bez doprovodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
21.8.17 22:40

Nedělá si tu zase někdo srandu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.8.17 22:43
@Loll píše:
Devítileté dítě nespouštět z očí? Moje děti v devíti letech už chodily na hřiště bez doprovodu…

myslím tím teď aktuálně nespustit z očí.. a ano dítě se má kontrolovat i když je „samo“ venku - mám osmiletého chodí sám ven před dům i na hřiště a já ho tam opravdu chodím kontrolovat.. a jak vidím opatrnosti není nikdy dost.. to že někdo děti nechá bez dozoru a nechodí průběžně okouknout klidně z dálky zda je dítě ok tak je prostě neopatrný a mě je fakt fuk že jsou něčí devítileté děti někde zcela samy a rodiče nemají ani rámcový přehled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.8.17 22:43
@Loll píše:

Stale ji hlídám i sousedka na svou dceru predtim si je tahal domu tak to clovekovi nedoslo rika si jsou tam holky spolu i jeho synovec a ja ho znam dvacet let a clovek by to neřešil rika si vzdyt v životě nikomu nic neudelal no alo on je opravdu porad jen z holcickama. Uz deti nesmi snim byt ani si ho všímat proste nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.8.17 22:44
@KIKOLETEK píše:
Nedělá si tu zase někdo srandu :cert:

asi tak nějak…co si myslet, když obnovitelka odpovídá jen na něco…
jak se stane, že jsou devítileté holky samy nahé se sousedem, který jim říká, že chce vidět i Pipi…
kde byly maminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
21.8.17 22:45

@jdukolem Nemusíš se hned rozčilovat, nikde nepadlo ani slovo o tom, že jsou něčí děti venku x-hodin bez dozoru. Taková věc se bohužel může přihodit ve velmi krátkém časovém úseku, i když je člověk obezřetný až hanba :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.8.17 22:46

Tak moment damy, on ji nepsal jenom, ze je hezka. Prectete si to jeste jednou. Vyzyval ji k sexualnim hratkam. Prej ma chut na mazleni a jestli ona taky? Ze je urcite nezkazena, zadny sex a alkohol? Verim, ze od toho by ji hnedka odpomohl. A ma se mu ozvat, az na mazleni dostane chut.

Tak komu prijde normalni, aby 13 leta holka se chodila „mazlit“ s 19, tak wow, chybi mi slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.8.17 22:47
@warita píše:
Tak moment damy, on ji nepsal jenom, ze je hezka. Prectete si to jeste jednou. Vyzyval ji k sexualnim hratkam. Prej ma chut na mazleni a jestli ona taky? Ze je urcite nezkazena, zadny sex a alkohol? Verim, ze od toho by ji hnedka odpomohl. A ma se mu ozvat, az na mazleni dostane chut.Tak komu prijde normalni, aby 13 leta holka se chodila „mazlit“ s 19, tak wow, chybi mi slova.

seš úplně někde jinde…
doporučuji - přečti si ještě jednou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.8.17 22:47
@jdukolem píše:
myslím tím teď aktuálně nespustit z očí.. a ano dítě se má kontrolovat i když je „samo“ venku - mám osmiletého chodí sám ven před dům i na hřiště a já ho tam opravdu chodím kontrolovat.. a jak vidím opatrnosti není nikdy dost.. to že někdo děti nechá bez dozoru a nechodí průběžně okouknout klidně z dálky zda je dítě ok tak je prostě neopatrný a mě je fakt fuk že jsou něčí devítileté děti někde zcela samy a rodiče nemají ani rámcový přehled [/ciJa dceru hlídám kdyz neni pred barakem nevydim ji a ona je treba jen za stromem ktery tam je uz stresuji ale vzdy se ozve vždy je z kamarádkou a stejne to dopadlo jinak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.8.17 22:48
@Bara032 píše:
Stale ji hlídám i sousedka na svou dceru predtim si je tahal domu tak to clovekovi nedoslo rika si jsou tam holky spolu i jeho synovec a ja ho znam dvacet let a clovek by to neřešil rika si vzdyt v životě nikomu nic neudelal no alo on je opravdu porad jen z holcickama. Uz deti nesmi snim byt ani si ho všímat proste nic.

8o 8o buď seš nechutný trol nebo nepochopitelně nezodpovědná matka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.8.17 22:49
@Loll píše:
@jdukolem Nemusíš se hned rozčilovat, nikde nepadlo ani slovo o tom, že jsou něčí děti venku x-hodin bez dozoru. Taková věc se bohužel může přihodit ve velmi krátkém časovém úseku, i když je člověk obezřetný až hanba :(

ale mě argument - moje děti chodí ven samy a nic se jim nestalo fakt točí - neber to osobně prosím.. ač to byla reakce na tebe..spíš mě vytočila obnovitelka - bud je trol nebo fakt nevím jak je možné že soused dokáže devítileté dítě přimět v krátkém časovém úseku k vyfocení pipky atd :zed:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
21.8.17 22:49

@Malaga no zakladatelka by rozhodně reagovala jinak… tohle se mi vubec nezdá
musíme to vydržet ještě chvíli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.8.17 22:51
@Bara032 píše:
@jdukolem píše:
myslím tím teď aktuálně nespustit z očí.. a ano dítě se má kontrolovat i když je „samo“ venku - mám osmiletého chodí sám ven před dům i na hřiště a já ho tam opravdu chodím kontrolovat.. a jak vidím opatrnosti není nikdy dost.. to že někdo děti nechá bez dozoru a nechodí průběžně okouknout klidně z dálky zda je dítě ok tak je prostě neopatrný a mě je fakt fuk že jsou něčí devítileté děti někde zcela samy a rodiče nemají ani rámcový přehled [/ciJa dceru hlídám kdyz neni pred barakem nevydim ji a ona je treba jen za stromem ktery tam je uz stresuji ale vzdy se ozve vždy je z kamarádkou a stejne to dopadlo jinak.

tak ted ji prostě nespustíš z očí.. hlídám.. vím že něco se neuhlídá ale toto je na větší čas podle mě s tím hlídáním nemáš úplně čisté svědomí nebo nechápu jak to soused stihl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová