Pedofil a má dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2926
21.8.17 22:51
@jdukolem píše:
ale mě argument - moje děti chodí ven samy a nic se jim nestalo fakt točí - neber to osobně prosím.. ač to byla reakce na tebe..spíš mě vytočila obnovitelka - bud je trol nebo fakt nevím jak je možné že soused dokáže devítileté dítě přimět v krátkém časovém úseku k vyfocení pipky atd :zed:..

Ano, souhlasím, obnovitelka tam tu pasáž o tom, že chodí k sousedovi domů dodala až poté, co jsem to napsala… Spíš jsem chtěla poukázat na to, že i když je dítě venku samo a je kontrolováno, tak se za hloupých pět minut může stát spoustu věcí. Nenapadlo mě, že děti byly někde doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
21.8.17 22:56

Zakladatelko.
Neudavat, neblokovat, nehlasit.
Domluvit jmenem dcerky rande na paloučku a v křoví at pocka manzel s poradnym čakanem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.8.17 22:58
@jdukolem píše:
tak ted ji prostě nespustíš z očí.. hlídám.. vím že něco se neuhlídá ale toto je na větší čas podle mě s tím hlídáním nemáš úplně čisté svědomí nebo nechápu jak to soused stihl :think:

Ja jsem tady chtela jen vedet jak se citim co delat jak se k tomu mam postavit ja nejsem zadna nezodpovědná matka vzdy jsem ji hlidala a hlídám jsem sní i venku tak nevim proc me obvinujete ja jen chci podporu :( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.8.17 23:00

@Bara032 tak asi je důležité najít příčinu, jak se to mohlo stát…jak se může stát, že 2 holčičky jsou někde nahaté bez rodičů a soused je fotí?…když je jejich maminky hlídají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.8.17 23:12
@Bara032 píše:
Ja jsem tady chtela jen vedet jak se citim co delat jak se k tomu mam postavit ja nejsem zadna nezodpovědná matka vzdy jsem ji hlidala a hlídám jsem sní i venku tak nevim proc me obvinujete ja jen chci podporu :( :cert:

a jak se to tedy mohlo stát? to je oč tu běží abys věděla co bylo špatně a co se nesmí opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
21.8.17 23:12

Také nerozumím tomu, proč se zde hned spustí hon na matku. :nevim:
Nedavno mně velmi zarazily výsledky průzkumů četnosti pedofilů v populaci. Vesměs se pohybují mezi 20 až 33%!!! Každý třetí nebo čtvrtý chlap je potenciální pedofil… to je super ne!

To znamená : bacha na sousedy obecně! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.8.17 23:16
@mgdln píše:
Také nerozumím tomu, proč se zde hned spustí hon na matku. :nevim:
Nedavno mně velmi zarazily výsledky průzkumů četnosti pedofilů v populaci. Vesměs se pohybují mezi 20 až 33%!!! Každý třetí nebo čtvrtý chlap je potenciální pedofil… to je super ne!To znamená : bacha na sousedy obecně! 8o

Ale na to si snad nemusím číst článek v časopise. Nechat devítileté holčičky samotné u souseda v bytě, to normální ženská neudělá :zed: navíc pokud je to nahlášené a on nesedí ve vazbě i když s nimi bydlí v jednom baráku, to je víc než divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
21.8.17 23:35
@terien píše:
Ale na to si snad nemusím číst článek v časopise. Nechat devítileté holčičky samotné u souseda v bytě, to normální ženská neudělá :zed: navíc pokud je to nahlášené a on nesedí ve vazbě i když s nimi bydlí v jednom baráku, to je víc než divný.

Pochopila jsem to tak, že se se sousedem znali všichni leta - třeba na vsi se lidé více navštěvují - nikdo nečul žádné nebezpečí, až jednou se borec projevil a holky fotil… po této události se to matka dozvěděla, nahlásila věc na policii a ted je v šoku z toho, že takové pra.se se stále jako by nic pohybuje mezi lidmi.

Jako by se chystala legalizace i této úchylky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.8.17 23:43
@mgdln píše:
Pochopila jsem to tak, že se se sousedem znali všichni leta - třeba na vsi se lidé více navštěvují - nikdo nečul žádné nebezpečí, až jednou se borec projevil a holky fotil… po této události se to matka dozvěděla, nahlásila věc na policii a ted je v šoku z toho, že takové pra.se se stále jako by nic pohybuje mezi lidmi.Jako by se chystala legalizace i této úchylky. :think:

Každý jsme jiný, holčičky bych nenechala samotné u cizího chlapa ani náhodou, ani kdybych ho znala od narození. Když už nic, tak by mi bylo divný co by si asi tak dospělý chlap povídal s malou holkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
21.8.17 23:51
@terien píše:
Každý jsme jiný, holčičky bych nenechala samotné u cizího chlapa ani náhodou, ani kdybych ho znala od narození. Když už nic, tak by mi bylo divný co by si asi tak dospělý chlap povídal s malou holkou :think:

Ty bláho ti moji rodičové byly ale nezodpovědní!!! Jsme byly u sousedů každou chvíli…
Osobně jsem stejná přizdi. ráčka a holku žádného věku bych k sousedům nepustila!
Především na základě těch příšerných výsledků průzkumů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.8.17 06:16
@mgdln píše:
Ty bláho ti moji rodičové byly ale nezodpovědní!!! Jsme byly u sousedů každou chvíli…
Osobně jsem stejná přizdi. ráčka a holku žádného věku bych k sousedům nepustila!
Především na základě těch příšerných výsledků průzkumů.

Jasně, když tam chodíš za sousedovic dětma tak je to něco jinýho než když 2 malý holky chodí dělat společnost chlapovi. To nebylo nikomu divný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ukrajina Hudec
31.7.21 11:10
@dituleska píše:
Nahlásit, zablokovat, udat :cert:

a proč nahlásit a zablokovat. tak od čeho jsou sociální sítě? to jako už nesmí nikdo ani člověka oslovit?? takže to jako nesnášíte cizí lidi jo??? To jste až tak arogantní a agresivní??

• Citovat
  • Upravit
56505
31.7.21 15:20
@Ukrajina Hudec píše:
a proč nahlásit a zablokovat. tak od čeho jsou sociální sítě? to jako už nesmí nikdo ani člověka oslovit?? takže to jako nesnášíte cizí lidi jo??? To jste až tak arogantní a agresivní??

Jsi normální? Dospělý člověk nemá co oslovovat děti. A je jedno jestli jsou to sociální sítě. Zakladatelky dítě oslovil pedofil. Pedofila jedině udat.

A za další, citoval jsi 4 roky starý dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ukrajina Hudec
31.7.21 16:27
@topazio píše:
Jsi normální? Dospělý člověk nemá co oslovovat děti. A je jedno jestli jsou to sociální sítě. Zakladatelky dítě oslovil pedofil. Pedofila jedině udat.A za další, citoval jsi 4 roky starý dotaz.

a tak na co jsou sociální sítě teda??

• Citovat
  • Upravit
56505
31.7.21 16:30
@Ukrajina Hudec píše:
a tak na co jsou sociální sítě teda??

Dospělý člověk nemá co oslovit dítě a psát mu o sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová