Pedofil a má dcera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1811
5.4.13 17:57

Jen zablokovat.Boze ja se bojim az mala zacne chodit na internet.Je to tam samej uchyla a pedofil :cert: zlaty casy kdy jsme nemeli ani mobily :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
5.4.13 17:58

Nahlásit, zablokovat, udat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
5.4.13 18:00

Obávám se, že ve 13 už není pro pedofila přitažlivá, nebo vypadá dětsky? Na fotce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
5.4.13 18:01

Zablokovat a nahlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
5.4.13 18:02

Zablokovala bych ho. A má pořádně zabezpečený profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029

@dituleska souhlas a navrh zavřít, až zčerná :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480

Policie ma na to specialni linku, kam jdou tyhle veci hlasit. Jinak nechat zablokovat na FB. Taky to muze byt nejakej trapnej vtip od spoluzaku/spoluzacek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.4.13 18:04

Zablokovala bych ho. Ale teda jestli mu je fakt 19, tak to pedofil nebude. Prostě mladej kluk hledal podle fotek hezkou holku na seznámení. Podle fotky si mohl myslet, že je starší. Tak to zkusil.

• Citovat
  • Upravit
1811
5.4.13 18:05

Pos*anej internet. Nemusi to byt pedofil. Nejakej debil si zacne psat se 14 letou holkou, sejde se s ni a pak ji neco udela.Jak ted ukazuji ve zpravach jak zabili tu 15 letou 8o Horzim se dne kdy mala vyroste a zacne si takhle psat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.4.13 18:05

Ano bloknout a nahlasit.ale ses si jista, ze to pise stary chlap? neni to nejaky pubertak? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1811
5.4.13 18:07

Celkove je internet dost nebezpecnej. Uchylove, pedofilove a ruzny magori se tam muzou vydavat za kohokoliv. Nejradsi bych vzala deti a odjela s nima na osamelej ostrov :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
5.4.13 18:08
@Anonymní píše:
@blorchi To právě nevím
@Wennulka naštěscí dcera není tak blbá aby s ním někam šla, sama se děsí toho co se stalo te holce! 8o 8o

Hlavne se musi detem vysvetlit jak nebezpecny to je.Kdyz vi, že nesmi a nikam by nesla tak je to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.4.13 18:09
@Wennulka píše:
Celkove je internet dost nebezpecnej. Uchylove, pedofilove a ruzny magori se tam muzou vydavat za kohokoliv. Nejradsi bych vzala deti a odjela s nima na osamelej ostrov :lol:

jedu s tebou :lol: se ale bojim domorodcu :think: :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.13 18:10

Já se přiznám, bylo mi 13 a tahala jsem se s 18 letým klukem, byla jsem zamilovaná, on asi taky, mě teda vůbec nepřišel jako pedofil,(naši řvali vzteky, podobný myšlení)chodili jsme spolu za ruce, naučil mě líbat, ale nikdy po mě nechtěl sex.Do dnes spolu máme hezký vztah.Jako kdyby mu bylo třicet, budiž, ale 19 :?: Dneska jsou holky vyspělejší než dřív, tak se mu prostě líbí, to přece neznamená, že jí hned bude někde klátit :roll:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
5.4.13 18:11

Tak hlavne ze tu zverejnujes jeho facebook ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová