Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen zablokovat.Boze ja se bojim az mala zacne chodit na internet.Je to tam samej uchyla a pedofil
zlaty casy kdy jsme nemeli ani mobily ![]()
Obávám se, že ve 13 už není pro pedofila přitažlivá, nebo vypadá dětsky? Na fotce?
Policie ma na to specialni linku, kam jdou tyhle veci hlasit. Jinak nechat zablokovat na FB. Taky to muze byt nejakej trapnej vtip od spoluzaku/spoluzacek ![]()
Zablokovala bych ho. Ale teda jestli mu je fakt 19, tak to pedofil nebude. Prostě mladej kluk hledal podle fotek hezkou holku na seznámení. Podle fotky si mohl myslet, že je starší. Tak to zkusil.
Pos*anej internet. Nemusi to byt pedofil. Nejakej debil si zacne psat se 14 letou holkou, sejde se s ni a pak ji neco udela.Jak ted ukazuji ve zpravach jak zabili tu 15 letou
Horzim se dne kdy mala vyroste a zacne si takhle psat.
Ano bloknout a nahlasit.ale ses si jista, ze to pise stary chlap? neni to nejaky pubertak? ![]()
Celkove je internet dost nebezpecnej. Uchylove, pedofilove a ruzny magori se tam muzou vydavat za kohokoliv. Nejradsi bych vzala deti a odjela s nima na osamelej ostrov ![]()
@Anonymní píše:
@blorchi To právě nevím
@Wennulka naštěscí dcera není tak blbá aby s ním někam šla, sama se děsí toho co se stalo te holce!![]()
Hlavne se musi detem vysvetlit jak nebezpecny to je.Kdyz vi, že nesmi a nikam by nesla tak je to dobre.
@Wennulka píše:
Celkove je internet dost nebezpecnej. Uchylove, pedofilove a ruzny magori se tam muzou vydavat za kohokoliv. Nejradsi bych vzala deti a odjela s nima na osamelej ostrov
jedu s tebou
se ale bojim domorodcu
![]()
Já se přiznám, bylo mi 13 a tahala jsem se s 18 letým klukem, byla jsem zamilovaná, on asi taky, mě teda vůbec nepřišel jako pedofil,(naši řvali vzteky, podobný myšlení)chodili jsme spolu za ruce, naučil mě líbat, ale nikdy po mě nechtěl sex.Do dnes spolu máme hezký vztah.Jako kdyby mu bylo třicet, budiž, ale 19
Dneska jsou holky vyspělejší než dřív, tak se mu prostě líbí, to přece neznamená, že jí hned bude někde klátit ![]()