Peg Pérego Aria

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dama
5.5.10 20:17

Márovi bude 8měsíců a ještě sám nesedí, nevím sice proč, asi se mu nechce, tak s kšírama by to bylo v pohodě. A koukala jsi na to completo?? Nevypadá špatně, jen má také ojetá kolečka. Mě moc vyhovuje ta délka lůžka, pře 90cm a i že jsou větší kolečka, měla jsem Chicco ct04 a nevyhovovali mi, pořád jsem kopala do koleček a to mám 160cm a nedali se řídit jednou rukou, tak bych radši tyto, se spojenou rukojetí a nevešli se mi do kufru Felicie a to tyto snad ano? Tak co myslíš, mám do nich jít?? Nebo jsou ještě od pp lepší než completo?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16291
5.5.10 20:31

Myslíš centro? Podle fotky kvalitu kočárku bohužel nepoznáš… :( Uvidíš až si ho prohlídneš, jak moc je rozhrkaný.

Dost si holky ještě chválí PP Pliko P3. My ho teď máme doma a na jednu stranu lepší než Centro - přijdou mi líp odpružený, na druhou stranu ale nemají pultík před dítětem, nejdou úplně do lehu a nemůže v něm dítě ležet ve směru jízdy na bříšku (pokud to nejsou pliko pramette a ani pak si nejsem jistá). A jestli jsem to správně pochopila tak se jim rychleji ničí kolečka (šmajdají a občas se i rozpadnou, ale to mi přijde že pan Wertfein trochu přeháněl, protože když jsem řekla že si pak koupím tedy nová kolečka tak mi na to odvětil - to vám nepomůže).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
11.5.10 13:24
dama píše:
omlouvám se, povedlo se mi to tam vložit 2×
Ještě posílám odkaz na pp centro completo, na ty bych se měla zítra jet podívat.
http://deti.bazos.cz/…lastenka.php

Damu mužu se zeptat,práve na tento kočarek jsem koukala na Bazošu..asi jsi ho nebrala,když tam pořad je v nabídce..byl hodne jety???? diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dama
11.5.10 14:22

Ahojky, nene, měla jsem o něj velký zájem, ale pani mi napsala, že je těhotná a že ho již neprodává a tím naše konverzace skončila. :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
947
11.5.10 14:34

aha..já tam na nej včera narazila..tak to je divné..díky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dama
11.5.10 17:20

Je to divné, já pani pořád psala sms, emaily, sice mi odpověděla, ale někdy to byla pěkná doba a její poslední odpověď byla, že zjistila, že je těhotná a kočárek si asi nechá, ale přitom ho inzeruje dál, zkus jí napsat, třeba se ti ozve, já našla ještě jeden kočárek PP A3 za 1000,– sice má vyšisovanou boudu, ale to mě neva, potřebuji ho hlavně do auta na převoz Marka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4