Peg Pérego GT3 Fortwo

22590
1.5.10 21:21

Peg Pérego GT3 Fortwo

Zdravim,
mame 15 mesicni holcicku a cekame druhe dite zacatkem zari ..doposud jsem nechtela kupovat kocar pro dvojcata,ale potom co jsem nasla na internetu tenhle kocar, tak jsem se zamilovala. Zkousela jsem nejake informace najit,ale neni jich mnoho. Predevsim me zajima zda jde nastavba pro druhe dite oddelavat,do kolika kil unese dite a take zda kdyz dam dopredu korbicku, bude- li vzadu jeste pro druhe dite misto? Nemate nahodou nekdo tenhle kocar doma? Dekuji moc za jakoukoliv radu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
570
3.5.10 14:16

Mirii, já tedy s tímhle kočárkem zkušenost žádnou nemám, ale mám tříletou každodenní s GT3… Pokud je kočár stejně udělaný, pak si nedovedu představit, jak bude ovladatelný, protože před půl rokem jsem posadila obě děti do gt3 a málem jsem se s nima nevytočila z chodby :-( Pravda, dohromady měli tak 24 kg… Jinak podle obrázku mi připadá, že ta spodní sedačka je vlastně místo košíku, takže při naklapnutí korby netuším, jak bys dítě dolů dala, případně jak vůbec by tam „existovalo“? Myslím, že je to spíš kočár pro dva sedící sourozence… A ač gt3 miluju, tak v tomhle případě by asi byl lepší phil&teds (jakož už asi od narození…).
Jinak já mám mezi dětmi rok a 3/4 a zvládli jsme to jen s monokočárem (ale i po roce je mi Lindy líto, že jsem ji z kočáru v podstatě ze dne na den vyšoupla, když vidím stejně staré děti, jak se ještě vozí v golfkách…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 14:45

Marti - ja prave taky doufam,ze to zvladneme bez kocaru a uvazovala jsem aspon o skejtiku za kocar. Pak kdyz jsem videla GT3 s moznosti ditka vzadu, tak tam by se mohla treba aspon mala i trochu prospat - v nouzovce…a prave nevim koho se zeptat,pac je to novinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.5.10 15:53

Mirri, mám kamarádku s dětma 21 měsíců a naprosto spokojenou s Phil a teds. používá ho do teď, když je potřeba rychlý přesun a to je holkám už 3.5 a rok a 3/4… jiná moje kamarádka si ho koupila na jedno dítě od narození, jezdila celou zimu, a nemůže si ho vynachválit.
phil je i o dost skladnější než PP.. a lehčí..

ta druhá sedačka u GT3 je opravdu v košíku, viděla jsem ho v babystaru. a vzhledem k tomu, že korbička je dost těsně nad košíkem, taky pochybuju, že by tam mohlo dítě být..

četla jsem že s PP sí spokojenost, to je dobře! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 20:38

Nataso - ten phil a teds ja na nej tady koukavam a nejak me moc nenadchnul - jako vzhledove ta cervena barva :-D a ta extravagance :-),ale uz jsem si rikala,ze mozna bych mu dala sanci … jen moc nechapu kdyz do nej nacpu korbu dopredu vleze se doazadu Deniska? Jeste za rodim az v zari, to budu muset pozjistovat…ja ho tady vidim jen jako obe deti sedici…ale jinak ho tu dost propaguji…
S PP Si spokojenost velika - i mi ho dost chvalej,myslim,ze jsem jedina na ostrove kdo ho tu ma :pankac: . Ale stejne dam casem zase vedet co a jak..sama jsem zvedava co bude a nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
3.5.10 21:03

Mirii, to mimino jezdí dole. Je tam takovej šuplík. Nahoře sedí starší dítě. Je tu někde o něm diskuse. Osobně mi přijde taky dost strašnej :-) nelíbí se mi moc ani v reálu (ale prostě srovnávám nesrovnatelný…), ale na druhou stranu, uvezeš dvě děti v kočáru velikosti standardního (narozdíl od tandemů…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 21:27

Marti a to dam jako dolu korbicku? No ja teda nevim :-( me je prave proti srsti strcit k zemi miminko…to radeji koupim GT3 a pridelam skejtik a budu se podrizovat starsi dcerce - holt kdyz bude spavat odpoledne, tak budeme chodit ven dopo apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.5.10 22:03

Mirii, diskuze tady

je to tak, že do kočárku dáš miminko - je to plochý leh - a nad něj (je jako v „troubě“ a koukáš mu na hlavičku) dáš double kit, do které se posadí starší. až měnší odroste, pak se dává double kit - ta přídavná sedačka - dolů.

mě se to naopak líbí a kdbych měla děti za sebou, rozhodně by to bylo to ono pro mě. ale respektuju, že ne každému to vyhovuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.5.10 22:12

Nataso - diky za odkaz,uz to jdu procitat,ja jen koukla na prvni obrazek a to mensi dite je jak v nejake hadre…ja proste musism mit poradnou korbu :cert: ,ale mozna se k tomu nekde dal dopracuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.Kusakova
5.5.10 19:57

Taky jsem řešila problém kočárku, až se nám malá narodí, bude malýmu teprve 18 měsíců. Takže jsem dlouho bádala nad sourozeneckými kočárky a nakonec jsem koupila Phil a Teds s Double Kitem. Taky mi připadalo divné strkat mimi kamsi k zemi, ale když jsem kočárek viděla v reálu, byla jsem okamžitě rozhodnutá. Mimi nebude tak u země, jak to vypadá na obrázcích a bude ve vložné tašce, takže taky dobře chráněné.
Co je pro mě hlavní, kočárek se dá použít pro jedno nebo dvě děti, je to jen o tom, jestli tam to přídavné sedátko dám, či nikoliv.
Už jsem vezla na zkoušku v kočárku oba syny (starší má 18 kg, mladší 11 kg) a s kočárkem se úžasně manipuluje, je lehoučký (až na ten náklad), přímo jede sám a já se nenadřu (až na ty kopce…). Nosnost je uváděna 25 kg v kočárku a přídavné sedátko 15 kg.
GT3 je ideální pro obě sedící děti, jinak dítko dole nemá žádné místo, když se horní sedačka položí.
Jediný kočárek s pevnou korbou pro mimi (aspoň co já jsem našla) je I'CANDY PEAR TANDEM.
Doporučuju zajít do obchodu a vidět na vlastní oči, to pomůže při výběru a rozhodování nejvíc. :-)

• Citovat
  • Upravit
22590
6.5.10 22:22

Prave tento kocarek je novinka(peg perego for two), tak jsem potrebovala vice info,ale protoze jde mimco jen do predni sedacky a ta nejde otocit smerem k nam, tak asi budu zvazovat phila …zatim to vypada na nejlepsi variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí