Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte mamky! Řeším teď problém, že se nám kompletně podělal celej kočár (Růžový panter) a pochybuju, že nám uznají reklamaci, trochu jsem brouzdala na netu a s reklamacemi v tomto obchodě jsou prý jen problémy. Takže řeším, že koupím nový kočár, je nám sedm měsíců. Koukala jsem na Peg Perego Pliko a docela se mi líbí. Nemáte ho některá doma? Jestli ano, tak zkušenosti? Díky moc za názory a rady ![]()
Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...Mám peg perego pliko switch, ale kupovaný loni. stál asi 9 tisíc, a už bych ho asi nekoupila. je krásnej, vymakanej, ale jezdit se s ním pohodlně dá jen po krásných rovných cestách, tzn. i chodník je trošku problém. za ty prachy už znova ne.
Chtěla jsem vložit odkaz a nejde to!!! co to má znamenat, sakra! ale i ten z kolekce 2012 vypadá úplně stejně jako ten můj.
Hmm, tak to jsi mě nepotěšila. Už tři dny sedím na netu a vybírám a asi teda budu pokračovat. A ty máš úplně stejný jako je na té fotce v odkazu? Tam má totiž dvojkolečka a já ho mám vyhlídlej jen s jednokolekčama, že má jen čtyři kola celkem a to se prý jezdí líp. Ale nevím, jestli tomu věřit. Jenže ono asi na každým kočáru bude něco ![]()
Mám dvojkolečka, ale nevím jestli v tom bude takovej rozdíl
.
Lepší nepotěšit, než pak nestačit zírat. já ho kupovala přes net, jak říkám nádhernej, opravdu propracovanej, ale člověk by musel žít v obchodáku
. a další můj poznatek (už mám chodící dítě) nikdy víc nespojený řídítka!! strašně špatně se to ovládá, když vedeš dítě za ruku.
@marketa612 píše:
Lepší nepotěšit, než pak nestačit zírat. já ho kupovala přes net, jak říkám nádhernej, opravdu propracovanej, ale člověk by musel žít v obchodáku. a další můj poznatek (už mám chodící dítě) nikdy víc nespojený řídítka!! strašně špatně se to ovládá, když vedeš dítě za ruku.
Ale jak koukám, tak Kamila by chtěla právě ten se spojenou rukojetí a jak jste psaly, tak má ve předu jedno kolečka se kterými se prý jezdí líp a tak to bude možná rozdíl.
Jinak mě se PP Easy Drive také moc líbí
, ale už mám s kočárky vybráno. Na dceru mám už čtvrtý a tak by si manžel myslel, že už jsem se zbláznila
.
@candia píše:
Ale jak koukám, tak Kamila by chtěla právě ten se spojenou rukojetí a jak jste psaly, tak má ve předu jedno kolečka se kterými se prý jezdí líp a tak to bude možná rozdíl.Jinak mě se PP Easy Drive také moc líbí, ale už mám s kočárky vybráno. Na dceru mám už čtvrtý a tak by si manžel myslel, že už jsem se zbláznila
.
ajó, už jsem si toho všimla, ale stejně si nemyslím, že by to kolečko navíc dělalo takovou paseku, ale možný to je.
S tou spojenou rukojetí třeba nebude ani tak rozhrkanej jako ten náš. tak podle mě se radši neřiď. ![]()
https://www.emimino.cz/…pomoc-74010/ moje stará diskuse, abys viděla že nekecám
![]()
@marketa612 píše:
ajó, už jsem si toho všimla, ale stejně si nemyslím, že by to kolečko navíc dělalo takovou paseku, ale možný to je.
Ale je pravda, že dokud se nevyzkouší, tak těžko říct, jak se s ním bude jezdit. Já jsem měla PP Pliko Mini a byl taky takovej rozhrkanej. Tak to možná ta spojená rukojeť zlepší.
HOlky mám takovej asi divnej dotaz… ale brouzdala jsem na netu a moc se mi líbí peg perego pliko swich easy drive, ovšem použitý se dá jen těžko ne li vůbec sehnat… a já bych šla klidně i do peg perega plika p3 nebo swich, jen potřebuji tu spojenou rukojeť. Kvůli vedení druhého dítka za ruku. A s golfovými holemi to nejde (mám odzkoušeno:).
A teď ten dotaz…má nějaká maminka zkušenosti s po domácky vyrobenou tyčí která by spojovala ty hole? A stala se tak spojnicí? Samo, že by se musela dát vydělávat, jen nasazovací:)
Děkuji za rady.
@Alca99 : sporťáků se spojenou rukojetí je docela dost. Jestli jste na FCB tak je tam skupina kočárkomaniačky, tam vědí i prodávají snad všechno