Pejsci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12535
5.3.24 19:07
@Dia917 píše:
@Matt 02 Řeším to teď, protože než se malá narodila tak se tohle vůbec nedělo a už několikrát jsem s nim o tom diskutovala, ze takhle to dal nejde a hádali jsme se a jediné odpovědi se mi dostalo ze co má dělat mám je dat do útulku nebo co a konec diskuze.

Budu hnusna, ale na to bych mu rekla at si je strci kam chce..ale ze nechces. a nefovis aby se dite ani ty brodili v chca.kach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dia917
5.3.24 19:09

@lilith1 Asi mate pravdu, budu razantnější nic jiného mi nezbývá aby s tím něco delal

• Citovat
  • Upravit
34322
5.3.24 19:12
@Dia917 píše:
@Matt 02 No, pravé me to udivuje, že mu to vadí ale nic pro to nedela.

Tak jemu to nevadi, kdyz to vzdycky vsechno peclive vysurujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59347
5.3.24 19:31
@Dia917 píše:
@lilith1 Asi mate pravdu, budu razantnější nic jiného mi nezbývá aby s tím něco delal

musíš, normální to není a představa že se dítě plazí v moči, někde výkaly. navíc oni výchovu nemají tak bych se bála i o dítě až se jim začne plazit po zemi. nejsou to jednoduchý psi na výchovu a teď budeš trpět ty. dítě. Vždyť nemůžeš ani na obyčejnou vycházku a psy nechat doma :? A to máme 3 psy, jenže společenské plemeno, le i n nich je vidět koho poslechnou. ptej se jak tohle chce řešit, ale co reálně bude dělat. ne že on chodí do práce a nezájem. jeho psi jeho odpovědnost. Moc se jim nevěnoval když jsi byt obsadili psi a Vás tam tak tolerují. Hlavně hlídej dítě, to bude vteřina klidně na ní jako smečka zaútočí. Stačí že bude v blízkosti misek nebo hraček :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.3.24 21:51

Na procházky doporučuji ohlavku, zabraňuje psovi tahat a jsou lépe ovladatelni. Ze začátku bych doporučila jít na procházku všichni s partnerem společně a on kočárek a ty se psi..tyto plemena jsou chytrá takže by to měla rychle pochopit. Pokud bude tahat tak se zastavit a donutit psa stát až se uklidní zase se rozejít a tak porad dokola :D budeto chvíli pro tebe na hlavu ale fungujeto..takhle jsem během jedné procházky naučila Jack rasla jít u nohy :lol:..pokud tě začnou trošku poslouchat venku mohlo by to nakonec pomoct i doma..to curani vypadá že chtějí pozornost. Zkus i doma je zabavit hlavně jejich hlavu psimi hlavolami, cuchaci kobereček..pokud mají rádi pamlsky tak učit povely jakékoliv jen pro zábavu to je taky hodně zabaví. Na YouTube je spousta videí s trikama.to že jsou dva je samozřejmě složitější ale věřím že to zvladnete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.3.25 12:18

Dobrý den moje fenka má po hárání zhruba 14 dní má pořád nateklé cecíky falešná březost nejsem si jistá nedělá si hnízdo nedává si plyšáky na bříško nic neobvyklého nepije víc než před tím nic nemá prosím někdo nějakou radu než půjdeme k veterináři děkuji hezký den
Jinak fena je hravá nevypadá na to že by ji to bolelo akorát od malá pořád spí a teď to dělá také vždy ven na procházku lehne a spinká v srpnu ji bude rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný