Pejsek a rozchod

499
3.7.17 09:36

Pejsek a rozchod

Dobre rano, dlouho jsem tady nepsala a rada bych znala vás názor, zda vubec ma cenu se o něco pokoušet. Za dob s bývalým pritelem jsem si koupila pejska, fenku, od pritele jsem se po roce odstehovala, protoze to dal mezi nami neslo, samozřejmě, ze jsem pejska vzala s sebou, protoze jsme byli na sebe zvykle a trávili cas hlavně my dve spolu. Jenže mam hrozne směny a fenka po par měsících kdy byla doma casteji sama ( dělám i 12tky)zacala vyvadet hrozne neplechy (samozřejmě ji chapu) a bylo mi líto ji nechávat samotnou. Byvaly přítel nabídl, ze si ji vezme, ma směny v pohodě a ja uznala, ze nemuzu myslet na sebe a dala mu ji, s těžkým srdcem. Ubehl měsíc..byvaly odjel na dovolenou a dal mi ji pohlidat a ja mam pocit, ze bez ni mi v životě opravdu kus chybí :( ze jsem udelala chybu a neměla ji dat zpět k němu, snažila jsdm se najít řešení a zaplatila bych nekomu za venceni, jen abych ji tady měla :,( samozřejmě byvaly přítel nechce ani slyšet slovo o tom, ze bych si ji nechala, kdyz uz jsem mu ji dala. Moc nevim co ted dělat, jestli se ji snažit nejak získat zpátky, v současné době mam uz nějakou dobu nového pritele a pomohl by s vencenim a i on by si moc rada pejska nechal se mnou, na druhou stranu chapu jak spatne to vůči bývalému priteli je, kdyz on počítá s tim, ze si ji necha. :( zrovna tady u me spinka a dost me to trápí, za týden ji vracím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
587
3.7.17 09:42

Co nějaká „střídavá péče“? Po týdnu, po dvou? Je moc pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
3.7.17 09:43

A střídat se nemůžete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
3.7.17 09:44

A co stridava pece? Znam nekolik pripadu, kdy to dobre fungovalo. Rozplanovat to podle smen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
3.7.17 09:44

Spousta lidí má psy ve „střídavé péči“. Ono takhle to zní hrozně vtipně, ale proč ne? Záleží jen na dohodě. Mám v blízké rodině příklad, kde to funguje už několik let, spokojení jsou všichni - pes je u jednoho přes týden, u druhého přes víkend (přizpůsobení se pracovnímu rytmu) a pohoda :palec:
Bývalý má psa nejspíš stejně rád jako ty, tak se zkuste domluvit, sme lidi, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
3.7.17 09:48

@Mar__tanka1983 @Adelka951 @Marben @Ewiczka jenže nebude se tímhle trapit pejsek?? Ja nechci spatne pro ni, a nenapa me moc jaká optimální doba střídání je…zase kazdy týden vidět byvaleho pritele tak meho současného z toho asi klepne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.7.17 09:52

@padandy tak si porid jiného psa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59380
3.7.17 09:58

@padandy 12h sama doma to byla fakt chudák tak bud ráda že je u někoho kdo se jí může věnovat :palec:.Mohli jste se na střídání domluvit nebo si jí ber když máš volno ;) 12h směny to fakt pro psa nic dobrého není :? Ted má nového přítele ale tak být nemusí a ak to chceš řešit potom? Spíš se fakt domluvte že by sis jí brala když máš volno a můžeš sejí věnovat, mysli ne na sebe ale na ní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.17 09:58

Pokud vis, ze Ti bude chybet, tak to nevzdavej a snaz se najit reseni. Kamaradka se pejska vzdala, sice z jineho duvodu, ale mnoho let kvuli tomu brecela a nikdy se s tim nesmirila.

• Citovat
  • Upravit
3.7.17 10:33

U nas v dome soused a ten ma psa ve stridave peci s ex :lol: Me osobne to prijde ujety, ale budiz, je to jeho vec. Ten tyden, co ho ma, tak si planuje praci tak (je to fitness trener), aby rano obstaral psa, po obede byl doma s nim a vecer zase s nim. Ten tyden co ho nema, maka cele dny. Takze tveho pritele plne chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.17 10:36

S byvalym jsme meli dva psy… prvni psi slecnu jsme si koupili a kdyz ji bylo smutno, od chovatele jsme si na duchod vzali i jeji maminku.

Prvni je psana na me, maminka je psana na byvaleho. Bydlime deset minut od sebe a psy mame ve stridave peci ( tyden-tyden). Na to abych je rozdelila nemam srdce, svoji fenky se vzdat odmitam a on te svoji taky… takze aby mohly byt spolu, bereme si je kazdy na tden k sobe.

Ten tyden bez nich je mi strasne smutno… mam psy jako deti :srdce: Ale rozdelit je, to by bylo smutno jim a jeste vic. Je to tezky, ale fenky jsou spokojene a kazdy z nas se jim venuje. Kdyz mame napriklad vetsi pracovni vytizeni nebo cestujeme, jsou proste u toho druheho a myslim, ze je to lepsi nez kdyby byly samy doma nebo u nekoho ciziho na hlidani.

• Citovat
  • Upravit
53518
3.7.17 10:44

Ještě že nemáte děti…To by se ten nový přítel asi užárlil :zed: Jestli zněla poslední dohoda, že pes je jeho, tak bych mu ho vrátila. Můžeš zkusit to, že sis ho koupila ty, tak že je tvůj. Ale dobrovolně ses ho kvůli času vzdala. Nikdy jsem psa ve střídavce nezažila, ale když mu to nebude vadit…Ale už by neměl být 12 hodin sám doma. Třeba kdybys nynějšího přítele pustila k vodě a pes byl na stálo u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
3.7.17 10:46

@padandy prosim.co je to za rasu? civava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
3.7.17 11:05

@Renca8 ano, civava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
3.7.17 11:30

Hele buď střídavá nebo si kup jiného :nevim: on jí asi taky má rád ne? Jestli na pejska nemáš čas, tak nechápu proč jí chceš… Stejně s tebou pořádně nebude. Venčit jí bude někdo jiný :roll: nemůžeš říct jednou tohle a podruhé tohle… To se nedělá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí