Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak moje draha taky zere to co nema a minule jsem ji tahala igelitovy pytlik ze zadku
nebot ho nemohla vytlacit
![]()
Brnkni doktorovi a porad se s nim…
drzim palce ![]()
Ta naše se v noci dostala k Savu a zachutnalo jí. Celou noc krvavý průjem a zvracení, ráno k veterináři. Prý jsme měli veliké štěstí.
Něco podobného měla z psí konzervy, ve které měly být houby. Docela mě zarazilo, jak to do těch konzerv můžou dát. ![]()
Tak jako jestlize mi pes po sezrani plastu krvave zvraci,nebudu snad cekat dva dny,jestli to z neho vyjde ne,kdyz ma evidentne problem uz ted
?
Neco jineho by bylo,kdyby sezral a nezvracel a byl jinak v pohode,pak bych dotaz zakladatelky chapala a tez poradila cekat..
cizí těleso nemá v těle co dělat .Myslim si že pokud nechceš aby si pes přivodil ještě něco horšího tak jed k dr.Nám takle málem pošel pes a to obr vlčák co spolknul jen malej gumovej hopík.
Holma píše:verenika píše:Holma píše:habebe píše:Proboha!! Mazej k veterináři. Víš jak dlouho se plasty rozkládají v přírodě? Může mu to poškodit střeva, někde natrhnout apod. Na nic nečekej a mazej, tohle by snad mělo být samozřejmost a né čekat, až bude krvácet a umírat!!!
Ahoj holky,potřebovala bych radu ohledně našeho pejska - výmarského ohaře. V sobotu navečer snědl polovinu plastového vajíčka od Kinder Joy.
![]()
V neděli ráno několikrát zvracel a dnes ráno také. Dnes ale byli mezi zvratky i částečky krve. Může se mu ten plast v žaludku rozložit nebo je nutné zajet k veterináři?Zatím to ale nedostal z těla ven. Nevím, jestli ho to tam někde netlačí. Není něco, čím podpořit to, aby mu to z těla vyšlo?
Zatím nejeví žádné známky toho, že by ho něco bolelo. Normálně jí, i stolici má v pořádku.
Nemáte s něčím takovým některá z vás zkušenosti?
Děkuji za vaše rady![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Holky,tak se taky trošku uklidněte ne
jedná se o velké plemeno,říká se že pokud pes něco sežere tak se má počkat az 2 dny zda to vyjde,při zhoršení stavu navštívit veterináře…podle vašeho soudu by jsme jako majitelé velkých plemen mohli u veterináře bydlet
Takhle zakl.moc nepomůžete ne.To musíte hned každého seřvat,bez toho by jste neměly dobrý den nebo co![]()
neboj, na nikoho neřvu a dobrý den bez toho mít rozhodně budu, velké plemeno měly známý,taky dva dny čekaly, rozkousal a spolykal plastové hračky, už pejska nemají-potrhaná střeva, my máme plemeno malé a ta naše mrška sežere snad všechno, a podobné problémy už měla několikrát, takže opravdu nevidím důvod se uklidňovat
když můj pes, bude zvracet krev, nebudu tu zakládat diskuzi, ale pojedu k veterináři
je to každýho věc, pokud jsem tě urazila jiným názorem, je mi to opravdu fuk
přeju, ať je pejsek v pořádku
souhlasím.Tady snad nejde o řvaní,ale když to někoho nenapadne samotného,ptá se ,tak asi musí čekat i odpověd
Podsle mně taky zbytečně položená otázka.Nikdo psa nevyšetříme jen doktor a pes má evidentně problém ![]()
Kamčo- já prostě nevidím důvod pro takové smajlíky a některé komentáře ![]()
Pes zvracel,ano mohlo to být tím a taky nemuselo.Pokud pes zvrací krev jela bych…
Zakladatelka jasně píše,že má dvě malé děti a je sama,bez manžela.To se pak těžko jezdí na vetrinu a něco se řeší.
Ono stačí napsat,jeď.na nic nečekej,ale ono se to vlastně dalo čekat,že se něco takového semele ![]()
Ve většině případů si sem jde člověk pro radu a dostane vlastně ještě vynadáno ![]()
verenika píše:
Kamčo- já prostě nevidím důvod pro takové smajlíky a některé komentáře![]()
Pes zvracel,ano mohlo to být tím a taky nemuselo.Pokud pes zvrací krev jela bych…
Zakladatelka jasně píše,že má dvě malé děti a je sama,bez manžela.To se pak těžko jezdí na vetrinu a něco se řeší.
Ono stačí napsat,jeď.na nic nečekej,ale ono se to vlastně dalo čekat,že se něco takového semele
Ve většině případů si sem jde člověk pro radu a dostane vlastně ještě vynadáno
jojo a vlastně se kolikrát ani nedivim.Diskuze jako dítě upadlo zvrací a je ospalé dala sem ho spát ,bolesti břicha,dítě se mi doma svíjí a já počkám do zítra-muže to být slepák atd..,těhotná a krvácim s čeho? atd.. jsou podle mně opravdu kolikrát na seřvání málo.Až bude mít někdo telepatické vlastnosti a pozná přes monitor závažnost situace kdy muže jít i o život at psa,kočky nebo dítěte tak pak přestanou hádky,ale taky považuju všechny za dospělé osoby který ví že při potížích kdy muže jít o život je lepší navštívit lékaře a nečekat na uklidnování od lidí který můžou jen hádat.
Nikdo se nechce hádat a urážet,jen se nedivim když někomu přijde divné že po krvácivémm zvracení se někdo ptá zda jít k dr.Každému jde určitě o dobro psa
Kamčo- jasně,máš pravdu,ale tady padaly názory,na co jako čekala,když věděla,že to pes sežral ![]()
Viz.příspěvek Holma
Taky je pes a pes,když mi bernardýn sežere pytlík tak budu čekat,když mi ho sežere čivava tak bych asi jela ![]()
Je to na zvážení situace,ale pořád nevidím důvod na někoho pořád útočit ![]()
Zakl. sama je napsala,že se na veterinu neměla jak dostat.Je to všechno se vším.Za chvíli se tady nebude moct napsat nic…
A s těma diskuzema máš pravdu.některé jsou fakt hodně ošemetné,ale pořád si člověk musí držet nějaký odstup a na každého hned nevyjíždět.Mnohdy nejsou známa všechna fakta,detaily…A než aby se člověk bránil atk už se mnohdy nepáchne
náš labík taky sežere kde co..i kousek plastu od pet lahve..ale nic mu pak nebylo tak nebyl důvod jezdit na veterinu..když by ale zvracel jela bych hned..tak snad to dobře dopadne..
Asi takhle, náš Ronny sežere taky kdeco. Už kolikrát roztrhal dětem plyšáky, rozkousal hračky a snědl i igelitový pytlík. Rozkouše provazy z hraček a nebo látky a všechno žere. Nemůžeme nikde nic nechat v dohledu. Je to cvok na takovéhle věci. Nikdy mu nic nebylo. Asi 3 hodiny předtím, než snědl ten obal od vajíčka, tak jedl kosti. V neděli jsem ještě netušila, zda to má po tom obalu či po těch kostech. Protože je dostává jen občas ne pravidelně. Dnes zvracel taky, ale ne že by zvracel krev. Tak jsem to nepodala. Psala jsem, že tam měl částečky krve. Přesně v trávě zbyly takové dvě červené čárečky, já se domnívala, že je to krev (vypadalo to tak). Kdyby mi zvracel krev, asi bych to musela řešit jinak a jela i s dětmi. Nějak by se to muselo udělat. Ale jak jsem psala, nic jiného mu nebylo. Chová se normálně tak, jak se chová vždycky. Je hodně hyperaktivní a takový je i po tom, co to snědl.
Nicméně jsem dnes volala k veterináři. Ten mi řekl, že nejdůležitější je, že jí. Pokud jí a má stolici normální, nebude to tak strašné. Ty částečky krve jsou prý pravděpodobně od toho, že se poškrábal, jak to polykal. Kdyby bylo něco špatného v žaludku nebo střevech, prý by nejedl a i stolice by byla divná nebo žádná. Doktor řekl, že mám počkat ještě zítra a pokud to nevyjde ven samo. Pokud ne, mám přijet ve středu ráno a udělají mu rentgen a podle něj pak budou postupovat dále. Prý pokud se ale jeho stav zhorší, mám jet okamžitě. Hlavně když přestane jíst.
Vereniko, dávám vědět, jak jsi chtěla. Budu informovat dále. Snad všechno bude dobré.
Habebe moje uz je klidnejsi, ale taky dokazala spraskat vse mozne
pravidelne zere kousky pet lahvem protoze neni nic lepsiho podsluncem nez odsroubovavat vicko a ne vzdy ji to stihnu zavcas vzit. preju at to zitra vyjde
![]()
Díky za zprávu,snad bude hafan v pohodě
Mi jednou rozkousal holící strojek,některé kusy se nenašly
Uvidíš že bude pesan v pohodě ![]()
neboj, na nikoho neřvu a dobrý den bez toho mít rozhodně budu, velké plemeno měly známý,taky dva dny čekaly, rozkousal a spolykal plastové hračky, už pejska nemají-potrhaná střeva, my máme plemeno malé a ta naše mrška sežere snad všechno, a podobné problémy už měla několikrát, takže opravdu nevidím důvod se uklidňovat
když můj pes, bude zvracet krev, nebudu tu zakládat diskuzi, ale pojedu k veterináři
je to každýho věc, pokud jsem tě urazila jiným názorem, je mi to opravdu fuk
přeju, ať je pejsek v pořádku