Pekárna chleba ETA - program Příprava těsta ??

3678
14.9.06 19:57

Pekárna chleba ETA - program Příprava těsta ??

Ahoj,

potřebuju poradit s pekárnou chleba ETA HARMONY, kterou mám pár dnů. Peče skvěle a funguje vše až na program Příprava těsta.. nebo něco dělám špatně…
Když si v pekárně chci připravit jen těsto, tak mi to nejde. Prostě do ní dám všechny pří:,–(y, zapnu program a myslela jsem, že to začne míchat.. ale čekám a čekám a nic se neděje.. nejdřív jsem myslela, jestli to chvíli nečeká, nezahřívá to něbo tak něco, ale čekala jsem snad 10 minut a pořád nic..

Má to tak být?? Ta pekárna na něco čeká a začne míchat až za delší dobu nebo co??
Prosím, kdo máte stejnou pekárnu, dělá vám to taky?

Jinak všechny ostatní programy fungujou skvěle, už jsem upekla chleba a několik bábovek různých příchutí, ale jen na zamíchání jsem si nakonec musela pustit program DORT a pak vypnout a dám samotné Pečení.

Díky za rady :)
Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
14.9.06 20:05

Ahoj Jarko :D

Já mám ETA Siesta a při programu - Příprava těsta - trvá předehřev 22 minut. V návodu mám takovou tabulku, kde jsou jednotlivé programy rozepsané.

Datez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
14.9.06 20:13

Ahoj,

aha, takže je blbost to používat, když chci jen zamíchat těsto třeba na tu pudingovou bábovku viď??
Jak jí teda pečeš?
Protože v diskuzi jsem našla, abych dala 8 minut Přípravu těsta, tak jsem myslela, že to jen zamíchá… a pak hodinu Pečení.

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
14.9.06 20:22

Třeba je to u té tvé jinak…

Já v ní peču zatím jen chleba. Nějak teď nemám čas experimentovat a tak všechno ostatní dělám normoš v troubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
14.9.06 20:25

No ta bábovka bez mouky z pudingu je super, je výborná :) To zkus :), ale ten program teda fakt nevím, nevím…

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
14.9.06 20:31

Jarko, číhni sem…na tu mojí, strana 8,9. U té tvojí jsem to nenašla.

http://www.ceskenavody.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.9.06 20:54

Ahoj Jarko,
jsem ráda, že tě naše diskuze z minulého týdne inspirovala k pořízení pekárny a hlavně jsem ráda, že se ti tak líbí ta pudingová bábovka. U nás je to taky No.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
14.9.06 20:55

Pošleš mi, prosím, recept…cokoliv bez mouky ráda otestuju.

Díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.9.06 21:00

Ahoj Datez za poslední týden tady byly dvě diskuze tak si je pročti je tam i ten recept na bábovku.
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.9.06 21:23

Ahoj, i mně se líbí recept na pudinkovou bábovku. Nezkoušeli jste ji v normální troubě? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.9.06 21:33

V normální troubě to máš to samé. Akorát to musíš umíchat v míse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
14.9.06 21:34

SATI -
už jsem pekla čokoládovou, jahodovou a zatím vede banánová :)

Jen si nevím rady s tím programem Příprava těsta.
Taky ti to dlouho nic nedělá??

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
15.9.06 08:19

Ahoj holky,
skutečně u programu přípravy těsta nědělá pekárna 20min „nic“ - tedy zahřívá a pak až pracuje, proto se tento program hodí pro přípravu kynutých těst. Pokud chcete jen zamíchat těsto jak na třenou buchtu tak zvolte program Dort. Nechte míchat až se vám bude zdát že to stačí, že je to promíchané tak to zastavte dlouhým stiskem tlačítka Start/stop. Pak těsto buď vylijte a pečte v norm. troubě, nebo vydělejte háky a zapněte program pečení. Toť vše :-)

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
15.9.06 08:39

Ahoj,

KLARIS

• no přesně takhle jsem to právě nakonec vždycky udělala :) Zamíchala na DORT, pak vvpnula a přendala program.
    Jen jsem nevěděla, jestli je to normální, že to na tu Přípravu takovou dobu nic nedělá :), tak jestli to není rozbitý…

Děkuji :)

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
15.9.06 09:57

Já pekárnu nemám,ale tchýně si ji pořídila.Taky čekala,že to bude něco dělat a ono nic,tak těsto vyndala a dala péct do trouby.Vůbec ji nenapadlo pekárnu vypnout a tak si přismahla víko,jak tam nic nebylo :roll: !Ona má na všechny pomocníky domácnosti vyložený talent :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí