Peklo s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
14.5.12 20:50

Holky mají pravdu,vše si pojistěte smlouvama,protože jinak nebudete mít nic.Tchánovci taky chtěli ať prodám svůj byt a vrazím to do baráku,že nám pak napíšou 1/2baráku a druhou po smrti jednoho z nich.Samozřejmě,že jsem odmítla,nemohli mi jinak přijít na jméno,nedovolili mě a holkám ani trvalé bydliště a já jim dám všechno co mám a pak skončím na ulici :pocitac: !!!Od té doby ty vztahy byly ještě horší a věř mi,že se raději uskromníme a budeme platit něco navíc v pronájmu než bydlet s nima.Barák nakonec celý napsali jen na bráchu a manžel prý nic nedostane.Ať si vše nabouchají.Jinak my na baráku platili měsíčně víc než v bytě a po odstěhování mi ještě tchyně poslala vyúčtování za plyn,vodu a elektro,chtěla 16000kč doplatit!!!!Absolutně sem nechápala za co,platili jsme měsíčně 6000kč nájem,zato jsme neměli ani teplou vodu a v zimě mrzli,protože ona šetřila a vypínala kotel :cert: .Zlatej panelák!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
17.5.12 16:54

Ahoj holky tak je rozhodnuto,budeme se stěhovat a už tchýni v živtě nechci vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
17.5.12 17:49

Krásná práce. Nu tak alespon budete mít klid:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
17.5.12 17:50
@mamina25 píše:
Ahoj holky tak je rozhodnuto,budeme se stěhovat a už tchýni v živtě nechci vidět :lol:

Fakt jo? 8o Tak to je super :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
17.5.12 18:59

Holky rozhodli jsme se a při našem rzhodování co dále dostal chlap nabídku bytu z práce takže jsme se rozhodli a byt je nádherný,velký a není co řešit,pryč pryč pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
17.5.12 19:29

a už ste to řekli tchýni? jak reagovala?
mužu mít jen dotázek? jak to máte s energiema? Kolik platíte za co měsíčně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
17.5.12 20:10

@liliannoel my jedemte´d v pondělí na slovensko a chlap se vrátí nebo dlaší týden dělá celý a pak to oznámí tchýní a tenhle byt jsme dostali nabídku z práce jak dělá mužský a bydlej tam zaměstnanci v těch bytech a práve je to za slušné peníze 5000 zevším všudy,chlap je tam spokojený a byteček super,jdeme do tohjo je to dlohodobé bydlení a bydlej tam i jiní lidi a maj 2+1 za 4000 a byty jsou tam hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
17.5.12 20:58

no to máte fajn… no mě šlo spíše o to jak to máte s energiema s tchýní v baráku kolik platíte a tak, zajímá mě to, protože my platíme určitý částky, a furt sou nedoplatky, tak by mě zajímalo jak to maj jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
17.5.12 21:08

@liliannoel u tchýně v baraáku platíme švagrové nájem 4000kč a tchýni 2000 na energie,dohromady 6000 a tady to máme 2+kk a je to malinký byteček,dohormady s tcháni koupelnu a záchod vchod,chtěli jsme rekontruovat přistavě dětem pokojík a vlatsní koupelnu se záchodema vlastní vchod a ze zadu baráku vlastní posezení na zahradě ale s tím že letos finančně by jsme to jenom oddělili s vlastním vchodema nechali se dveře zamčený an průchod dokoupelny a příšti rok přistavěli,ale jak jsem psala s tchýni je to čím dál tim horší a ještě si tady platíme a nemáme ani klid tak jsme dostli tuhle nabídku tak jdeme pryč,velký byt,já možnost brigády,klídek a slušné peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
17.5.12 21:49

jasný tak to ju, tak my s tchánovcema máme společnou jen chodbu, oni maj dole v přízemí byt 1+5 a my nahoře svuj 1+5…Jenže s energiema je to tu těžký a platí se celkově zálohy měsíčně 9litru na celej barák, s tím že je to rozpočítaný na osoby, a my s Jakubem platíme tedy 3000kč. což je fajn, je to vlastně jen na energie nic víc, jenže i tak to nestačí a furt sou náký nedoplatky, ale nepřijde mi, že by to byla naše vina, když sme nahoře jen dva. A pak přijdou nedoplatky a ty se rozpočítaj na byty, což mi přijde celkem nespravedliví. tak když už sou zálohy dělený na osoby, tak by to tak mělo být i s nedoplatkama ne,? a ne že oni pak ve 4 lidech daj stejnej díl jako my ve dvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
17.5.12 21:53

@liliannoel no to souhlasiím,to by mněli pěkne rozpočítat na osoby,tohle si za tím stůjte a pak uviíš že najednou vy třeba ani nebudete doplácet,tak my jak se odstěhujeme ale stejně až přijdou nedoplatky takpočítame s tím že to budeme platit my ,nebo tchýně je sama,a my jsme 4,já s chlapem a dvě malé děti,já peru často a děti se koupaj takže s tím počítame ale u tebe urcčitě to rozdělte na osoby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.5.12 10:54

děkuji, tak sem ráda, že moje úvaha neni nesmyslná:D Dneska to musíme nahodt no, tak snad to projde, protože sem měsíc a pul před porodem, a nebejt našich který nám kupujou kočár by sem byla bez.
Je to hrozný, člověk si naplánuje mimi, protože je v dobré situaci a začne se všechno srát, v prosinci nedoplatky, pak se potento auto, takže 31 000kč oprava, pak když už se konečně vyhrabáváme a vložíme peníze do ložnice, tak zase 14 000kč nedoplatky na plyn, a už mi z toho fakt hrabe, už aby to bylo za námi fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
18.5.12 12:15

@liliannoel tohle znám taky jsme si naplánovali druhé dítě a jak jsem otěhotněla s holkou tak se psralo snad vše co šlo,ale zvládli jsme to a vy si stůjte za tím,ať se to rozpočítá an osoby.A jinak s tím kočárem to nám pr první dítko pro kluka slibovala tchýně že koupí a dlouho se nic nedělo,termín porodu se blížil,tak jsme si ho koupili sami a pak jeno ty keci já bych vám ho koupila :roll:
Holka drž se a nedejte se a neboj všechno bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.5.12 18:52

Mamina 25:To co popisuješ je jako kdybych viděla sebe před dvěma lety,má tchýně to samé a nakonec mě začla i mlátit.U nás to dopadlo tak,že dům už byl psaný na manžela a oni tam měli dožití,jenže když už i manžel pochopil,kdo dělá to peklo,tak jsme se odstěhovali a po roce když nám končil nájem tak jsme nevěděli co dělat a navrhli jsme tchýni aby nám dali ty peníze co jsme do opravy domu dali a půjdem pryč nebo,že vyplatíme je.Nakonec nechtěli na nic přistoupit a my jsme chtěli dům prodat,oni dostali strach a odešli,samozřejmě s tučným obnosem peněz.Akorát jsme si tím rozeštvali celou rodinu a nikdo nevěří tomu jaká je.Více mám napsáno v deníčku.Takže navrhuji raději se odstěhovat,nebo dům prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová