Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj děvčata z HK, nemáte tip na nějaký šikovný bazárek v HK? chystám se tam ke tchánom na pár dní, a potřebovala bych nějaké oblečení na ven pro malýho…díky.
Před porodem jsem hodně nakupovala v Krtkovi na Gočárově třídě. Teď aktuálně nevím, jaký mají sortiment a ceny.
Ahoj, naproti Burgasu kousek od hlavniho nadrazi, moc peknej obchudek zkusim vygooglovat
jinak na hadry je fajn jeden sekac v kopecku pak na te gcarove tride to myslim, ze se naziva Brittex.
Dětský bazar Krtkův ráj - Hradec Králové, Gočárova 1264
tam maji od vsecho vsechno:)
pak je takovej hrabaci brittex-treochu dal na Gocarovce naproti starymu knihkupectvi a vedle optiky bejvalyho Panenky.
Monje,děkuji ![]()
a daj se v tom Krtkovi sehnat hezký věci? A jak cenově? Potřebovala bych i nějaký pláťáky a kraťasy na ven ![]()
@momi33 píše:
Monje,děkuji
a daj se v tom Krtkovi sehnat hezký věci? A jak cenově? Potřebovala bych i nějaký pláťáky a kraťasy na ven
no urcite da se tam sehnat vsechno za pekny ceny a pak je jeste dal na ulrichaci ten brittex takova hrabarna, ale tam se taky da sehnat. Slezske neznam, nebo treba zajit do tesca nahoru nebo na CSA je tamanskej obchod tam maji taky detske veci.
Ještě se zeptám, na MMB jsem našla pěkné 3/4 kalhoty, obchůdek „U Berušky“,říká vám to něco? ![]()
To je ale v Trebechovicich, neni?
ja bych sla na jisto d Krtka i do Brittexu
o
@momi33 občas nějakej bazárek v HK projdu, ale co malej povyrostl, stojí to za starou bačkoru… ale byla jsem teď ve Futuru, mají tam krásné slevy a nakoupila jsem nové oblečení za cenu bazarového, třeba v Takku trička á 59.-Kč apod.
@wobludečka píše:
@momi33 občas nějakej bazárek v HK projdu, ale co malej povyrostl, stojí to za starou bačkoru… ale byla jsem teď ve Futuru, mají tam krásné slevy a nakoupila jsem nové oblečení za cenu bazarového, třeba v Takku trička á 59.-Kč apod.
fakt, jo? ![]()
potřebuju nějaké 3/4 na lítačku, tepláky, trika…
juknu se tam ![]()
@Monjie píše:
To je ale v Trebechovicich, neni?ja bych sla na jisto d Krtka i do Brittexuo
jj, Třebechovice, už jsem paní psala…
Tak co teda? jak jsi pochodila:D
Ja sazim proste na Krtka!:D ![]()
Ahojky, tak jsem nakonec zašla do toho Takka, chlapovi se do města nechtělo ![]()
no, triko za 79,2× 3/4 kalhoty, riflový za 179 a plátěný za 99.
Tak docela spokojenost ![]()
A koukala jsem, jak nastavili to Futurum
![]()
Pekne ze jo, ze staryho prioru udelali tak pekny obchodni centrum:D
@Monjie píše:
Pekne ze jo, ze staryho prioru udelali tak pekny obchodni centrum:D
jj, ale člověk by tam nechal majlant, v jednom obchodě se mi líbila kabelka, v Luxoru měli hned knížku, co mám vyhlídnutou, no děs
![]()