Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jednou jsem zažila, možná tak 4 cm… A ne, na dlouhodobý vztah to není..
Zazila, myslela jsem, ze mam srdce na pravem miste, ale ukazalo se, ze ne.
Záleží jak tu dole ovládáš, já to cítím a některá místa mi to dráždí více, než velký klacek.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
měla jste nějaká chlapa, který měl délku mezi 6-8 cm. Dá se vůbec s takovým být, dá se to užít nebo to člověk prostě necítí?
Moc děkuji
Tak záleží na tom, kolik má peněz, a jak vypadá zahradník ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
měla jste nějaká chlapa, který měl délku mezi 6-8 cm. Dá se vůbec s takovým být, dá se to užít nebo to člověk prostě necítí?
Moc děkuji
Ve ztoporenem stavu 7cm? Ne sex s takovým bych nechtěla a to si nepotrpim na velké klady 20cm, ale tohle už je opravdu pod míru.
Je to na nic, co si budeme povidat. Jako co ja vim, muzes s tim delat maximalne jednu polohu, no mozna dve, ale stejne nic neucitis, nejspis. Takze budto to dotycny umi dost dobre s jazykem, prsty, s pomuckama.. Anebo zdrhni. Zase je to individualni, nektere zeny treba oceni, uspokojovat 7 cm, ze se u toho treba nemusi davit. Ja jsem si mozna i pripadala jako pedofil, ups. ![]()
@matkabagristy píše:
Zazila, myslela jsem, ze mam srdce na pravem miste, ale ukazalo se, ze ne.
To je dobry ![]()
Můj muž by ti na to řekl máš s tím problém… Došel by do růžového slona vzal by tam tu největší černou anakondu a tak by ti tu pi*u rozsvihal že by si týden nechodila…
vztah přece není jen o sexu samozřejmě je to nějaká podstatná část v soužití ale dáš se uspokojit i jinak než velkou kladou a muž přece neovlivní jak mu penis naroste… ![]()
@Paliska píše:
Můj muž by ti na to řekl máš s tím problém… Došel by do růžového slona vzal by tam tu největší černou anakondu a tak by ti tu pi*u rozsvihal že by si týden nechodila…![]()
vztah přece není jen o sexu samozřejmě je to nějaká podstatná část v soužití ale dáš se uspokojit i jinak než velkou kladou a muž přece neovlivní jak mu penis naroste…
Tvůj muž je fakt milej ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Moc děkuji
Nezažila jsem, ale tipuju, že nic moc..
asi to nejde moc cítit.
@Lana25 je to nejlepší chlap na světě neměnila bych… 😂 😂 my probírame všecko co nás napadne sice tento problém nemáme a mě naprosto stačí má klasický průměr ale na tohle nám už téma padlo
a tenhle s malým kašpárkem má 100%menší nouzi o ženy než třeba náš kamarád no já to jako neviděla ale muž ano a ten má prý kolem 30cm a každá mu zdrhla že je to moc ![]()
Ahoj holky,
Moc děkuji