Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Jak to vůbec funguje ty peníze na klik? Já vím, že můj ex to měl snad 4 roky a nesplácel to snad nikdy a pořád tam měl jakoby -5000, přitom tady čtu, že si splátky budou brát sami. A když si sjednám těch 5000, kolik bude měsíční splátka? Děkuji všem zkušenějším
Splatka bude 250,–, urcis si datum kdy chces aby penize odesli 1× mesicne. Prijdou kdyz je nacerpas, pud hned pri uzavreni nebo kdykoliv pozdeji
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli tady někdo použil již peníze a klik od české spořitelny já jsem to nikdy nepoužila a teď se mi rozbila pračka tak jsem kupovala novou a bohužel nevycházím do rodičovské tak jestli můžu čerpat třeba 2000 Kč a pak jak mi přijde rodičák ty 2000 Kč tam poslat hned. Jestli to tak jde. Děkuji
@Verca3030 píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli tady někdo použil již peníze a klik od české spořitelny já jsem to nikdy nepoužila a teď se mi rozbila pračka tak jsem kupovala novou a bohužel nevycházím do rodičovské tak jestli můžu čerpat třeba 2000 Kč a pak jak mi přijde rodičák ty 2000 Kč tam poslat hned. Jestli to tak jde. Děkuji
Ptejte se ve spořitelně. ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli tady ma nektera pujcku na klik od cs, jestli by mi nemohla napsat cislo uctu z jakeho vam penize prisly, nasla jsem totiz u sveho partnera ve vypisu z banky pripsanou častku a tak nejak me napadlo jestli to neni z cs, protoze to dost zkoumal.
Moc prosim