Peníze na klik u ČS - splatnost se blíží - jde to prodloužit?

Anonymní
5.7.19 15:41

Peníze na klik-čs

Před 2 rokama jsem si u Čs půjčila peníze -peníze na klik. Mám to splatit teď do září, jenže se něco stalo a potřebovala jsem peníze znovu vybrat a tim pádem to nestíhám splatit- jsem na rodičáku. Chodimna brigády, ale vybrala jsem vše a 35tisic nestihnu sehnat. Chci tam volat, ale prvně se chci zeptat jestli nemáte někdo zkušenost, že vám to prodloužili a vy tak měli třeba další rok na to splatit. Peníze jsem musela vybrat, protože jsme se rozešli s přítelem a neměla jsem jít kam bydlet se synem, takže na kauci.. (to pro ty co by si mysleli, že treba novej mobil žejo :roll: ) případně co by se stalo kdyby to nešlo prodloužit a já to nedoplatila

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.7.19 16:45

Ahoj, hlavně do té spořitelny zajdi dřív, než termín vyprší, popiš jim svou situaci a něco vymyslíte. Mamka tam pracuje a říká, že pokud klient přijde dopředu situaci řešit, vždy se dá něco vymyslet. Pokud ale prošvihne lhůtu a nesplácí, a pak až přijde to domluvit, už se na něj koukají jako na toho, kdo nesplácí a je problém. Prostě tam zajdi, paní popiš situaci a najdete řešení…

• Citovat
  • Upravit
273
11.4.20 08:38

Ahoj také mám zařízené peníze na klik, nikdy jsem je nevyužívala, ale minulý měsíc jsem čerpala 3 tisíce. Chci se zeptat jestli někdo nevíte jak je to s měsíční splátkou, když jsem čerpala jen 3 tisíce z 30 tisíc? V aplikaci George mi to ukazuje že měsíční splátka je 1500Kč. Teď jestli to je měsíční splátka kdybych vybrala všech 30 tisíc nebo pro ty 3 tisíce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.20 08:47

@Kristeeeen měsíční splátka je vždy 5 % ze sjednané částky, tzn těch 1500 Kč. Je jedno, kolik sis půjčila.. Vidíš vždy kdy a kolik si vezmou na splatce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
11.4.20 08:52

@martina.se aha takže jsem si to myslela dobře. Hlavně když jsem byla nedávno vyřizovat v bance něco, tak se mě paní ptala jestli jsem už využila peníze na klik. Říkám že ne, že kdybych si půjčila třeba 2 tisíce že měsíční splátka je 1.500 a ona že ne, že splacení se vypočítá jen z půjčené částky. Tak teď už vím že toho jen nakecaj aby si lidi půjčili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.20 08:53

@Kristeeeen tak to kecala, nechapu.. Splátka je právě že sjednané částky, proto je fajn, že ať si půjčis kolik chceš, nezmění se to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
11.4.20 08:57

@martina.se no tak pro příště už vím..děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.20 08:59

@Kristeeeen není zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
11.4.20 09:11
@Anonymní píše:
Před 2 rokama jsem si u Čs půjčila peníze -peníze na klik. Mám to splatit teď do září, jenže se něco stalo a potřebovala jsem peníze znovu vybrat a tim pádem to nestíhám splatit- jsem na rodičáku. Chodimna brigády, ale vybrala jsem vše a 35tisic nestihnu sehnat. Chci tam volat, ale prvně se chci zeptat jestli nemáte někdo zkušenost, že vám to prodloužili a vy tak měli třeba další rok na to splatit. Peníze jsem musela vybrat, protože jsme se rozešli s přítelem a neměla jsem jít kam bydlet se synem, takže na kauci.. (to pro ty co by si mysleli, že treba novej mobil žejo :roll: ) případně co by se stalo kdyby to nešlo prodloužit a já to nedoplatila

Udělej si konsolidaci u jiné banky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
18.4.20 19:59

@martina.se ještě jestli se mužu zeptat, když mám nastaveno že mužu čerpat až 30 tisíc a chtěla bych to snížit třeba jen na 5 tisíc půjde to když už mám jakoby smlouvu na těch 30? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.4.20 22:39

@Kristeeeen ano, snížit to jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.21 21:40

Jak to vůbec funguje ty peníze na klik? Já vím, že můj ex to měl snad 4 roky a nesplácel to snad nikdy a pořád tam měl jakoby -5000, přitom tady čtu, že si splátky budou brát sami. A když si sjednám těch 5000, kolik bude měsíční splátka? Děkuji všem zkušenějším

• Citovat
  • Upravit
20902
4.11.21 01:30
@Anonymní píše:
Jak to vůbec funguje ty peníze na klik? Já vím, že můj ex to měl snad 4 roky a nesplácel to snad nikdy a pořád tam měl jakoby -5000, přitom tady čtu, že si splátky budou brát sami. A když si sjednám těch 5000, kolik bude měsíční splátka? Děkuji všem zkušenějším

Normální půjčka, jen snadný vyřízení. A měsíční splátka je logicky podle. delky splácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.21 07:12

A kdy po sjednání by mi měli peníze přijít?

• Citovat
  • Upravit
20902
4.11.21 08:54

Pokud má člověk i běžný účet v té bance, tak tipuju okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel