Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Jezis ani jedno proboha
a rozhodne bych nesla koupit auto nekam, kde vim ze me okradou uz predem
. Ja nevim, ze tam ty lidi porad nakupujou :/
To je jako by ses ptala, jestli se mast nechat okrást nebo podvést.
Taky myslím, že je to celkem jedno. Akorát doporučím si zaplatit profíka, který vám auto komplet zkontroluje. Řekne vám, jestli je ok. Napojí na počítač. Případně kolik bude další investice. Co je třeba opravit. Jestli cena odpovídá atd…
Klidně obojí, ale se svým mechanikem. Máme auto z Áček, mám ho už 10 let a bez problému, taťka ho má dokonce 14 let a taky v pohodě, ale bylo zkontrolováno a porřádně projeto před koupí.
@Lychee13 píše:
Klidně obojí, ale se svým mechanikem. Máme auto z Áček, mám ho už 10 let a bez problému, taťka ho má dokonce 14 let a taky v pohodě, ale bylo zkontrolováno a porřádně projeto před koupí.
Pred 10 a vice lety nebyli takovi smejdi jako jsou dneska. V tom jdou velmi rychle dopredu.
@histep píše:
Pred 10 a vice lety nebyli takovi smejdi jako jsou dneska. V tom jdou velmi rychle dopredu.
Edit. Vykoupeno ode me bylo samozrejme s uvedenymi vadami.
Měli jsme auto z AAA, a bylo dobrý, stav odpovídal a jezdilo, teď máme z ESA a taky dobrý. Ale asi jsme si ho měli nechat přivézt, protože v ESA jsme se nechali ukecat a koupili to, co jsme asi nechtěli. Nejdřív jsem bylo trochu naštvaná, ale auto je krásný, krásně jezdí, vše funguje jak má. Takže nakonec jsem s ním spokojená.
Viděla jsi seriál autobazar Monte Carlo? Tak přesně to jsou podle mě Áčka ![]()
Já mám čtyřkové golfíka z Áček a jsem spokojená. Naopak rozhodně nedoporučuji auto od někoho přes inzerát, já už se takhle spálila a o auto přišla.
Dobrý den,
chceme si vzít levnejsi auto na leasing z autobazaru. Chci se zeptat na zkusenosti auta z bazaru AAA nebo ESA?
Na ESU ctu vice negativních recenzi. Je jasne, ze kazdy autobazar lidi okrade a preplatime, s tim pocitame.
Dekuji