Perete plyšáky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
11.2.15 09:50

@SarkaNovo peru plyšáky na třicet. :-) a hračky i lego kolikrát mu projedu vodou smíchanou troškou sava, nebo octu. vesměs na jaře :-) plyšáky kdykoliv. Jsem alergička na prach. A hlavně jak vidím ty děcka jak si utírají nosy rukama a pak s ehrabou na těch hračkách :-D tak to opravdu potřebuje občas očistu :-D

• Citovat
  • Upravit
12154
11.2.15 09:51

Peru normálně v pračce, na 30°C nebo 40°C max. Dělám to hlavně v létě, kdy je můžu pověsit na šňůru ven na sluníčko. Sušičku nemám. Máme jich docela dost doma, jednou sem v létě hodím fotku, jak to visí na šňůře… :mrgreen:
Teda, pokud si vzpomenu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
11.2.15 09:53

Peru na 40 s marseillskym mydlem a obcas je protahnu mrazakem. Susim je na slunci. Takze vetsinou od jara tak 2×.

• Citovat
  • Upravit
4754
11.2.15 10:14
@Kelsey píše:
Ano jednou ročně v létě jim udělám lázeň, operu, bez ždímání a dám ven usušit (mám jich přes 200).A ještě je 1× ročně nacpu do pytle, zavážu a ten strčím na 24h. do mrazáku,
to mi poradily uč. ve školce, že tak se zničí vše co nemá v těch plyšácích být.

OMFG 8o 8o 200ks, snažím se udržovat tuto hnusnou populaci na 10 ks u děcek, vyhazuji bez milosti a ono to furt přibývá.

Ten mrazák je dobrý nápad.
Jinak praním na 30 max 60 se ještě nic nezkazilo, pokud to nebyl medvídek plněný pilinami.

Příspěvek upraven 11.02.15 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
11.2.15 10:16

S tím mrazákem mě to vůbec nenapadlo 8o Díky za radu. A na jak dlouho by tam měli být? Aby to pomrzlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
11.2.15 10:17

Holky a vy co je dáváte pak do sušičky, tak na jaký program? Na nějaký hodně jemný sušení, asi, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.2.15 10:21
@Swift píše:
OMFG 8o 8o 200ks, snažím se udržovat tuto hnusnou populaci na 10 ks u děcek, vyhazuji bez milosti a ono to furt přibývá.

Ten mrazák je dobrý nápad.
Jinak praním na 30 max 60 se ještě nic nezkazilo, pokud to nebyl medvídek plněný pilinami.

Příspěvek upraven 11.02.15 v 10:16

Na to vyhazování pozor. Máma mi kdysi tajně jednoho vyhodila a já to brala jako strašnou křivdu a pořád to někde ve mně je. Byla to moje hračka, takže jsem o ní měla rozhodovat já.

• Citovat
  • Upravit
10959
11.2.15 10:38

@SarkaNovo peru všechny hračky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.2.15 10:50

Plyšáky peru, dávám do sušičky pouze provětrat na 20minut. Pokud je léto, suším na sluníčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.15 10:52
@SarkaNovo píše:
Ahoj, trochu hloupá otázka, já vím :oops: Naše děti nikdy neměly plyšáky, ani jednoho, straší syn je totiž alergik, má alergii na srst a na peří, tak j ale teď si hrozně moc přál plyšáky Angry Birds, tak jsem mu 3 objednala, ale chtěla bych je vyprat a dát do sušičky, ale bojím se, abych je nezničila. Perete je? A na kolik? A dáváte i do sušičky? Moc děkuji za odpovědi

peru, dokonce k nim dávám i aviváž. V létě schnou na balkoně na slunci, v zimě na radiátorech. sušičku nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
11.2.15 10:58

Ježiš, já asi budu za prasáka, ale krom spinkacího (bílého) zajíce, kterej je tak dvakrát do roka fakt zajetelenej, mu teda plyšáky neperu :think:
Ale on má teda asi tři.
Já mám svého medvídka od první třídy, nyní ho má Honzík v pokojíku a ten NIKDY nebyl pranej. Měla bych hrůzu, že to bude jeho poslední hodinka…
Ale fajn nápad s tím mrazákem, to by se dalo použít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.2.15 11:01

@SarkaNovo Peru často, na 40, pak do sušičky (ona ta suška taky solidně pozabíjí to, co tam být nemá). Syn je alergický na roztoče, takže buď to, nebo mrazák…jenže ten máme pořád narvaný k prasknutí :lol: A stejně mám ráda sušičku, protože z nich vyfouká všechno, co by jinak syn vdechnul (i ten mrtvý roztoč může dráždit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
11.2.15 11:02

@SarkaNovo Tak oper na šetrné praní jako hanula23..taky to tak dělám, když má plyšák nějaké chloupky..nebo ozdoby.. Ke praní dávám dětský prášek a trochu octu. Pak vypadají stále jako nové :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
11.2.15 11:03

Peru, na normální program, na 30, (40) ještě se ničemu nic nestalo. V létě suším venku, v zimě na topení. Pokud bych měla něco dražšího, šupla bych to do pracího pytlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.2.15 11:05
@Mar__tanka1983 píše:
Ježiš, já asi budu za prasáka, ale krom spinkacího (bílého) zajíce, kterej je tak dvakrát do roka fakt zajetelenej, mu teda plyšáky neperu :think:

Určitě nebudeš, já dokud se synovi nerozjela alergie, tak jsem taky neprala. Max. vyprášila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí