Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kdyby nebyl syn alergik, taky bych to nějak neřešila. Když jsem byla malá, měla jsem plno plyšáků a nikdy si nepamatuju, že by je mamka prala
![]()
A moc díky za rady!!!
![]()
@Swift píše:
OMFG![]()
200ks, snažím se udržovat tuto hnusnou populaci na 10 ks u děcek, vyhazuji bez milosti a ono to furt přibývá.
Ten mrazák je dobrý nápad.
Příspěvek upraven 11.02.15 v 10:16
Jinak praním na 30 max 60 se ještě nic nezkazilo, pokud to nebyl medvídek plněný pilinami.
ano to, je ale moje sbírka né děcek, jim to kupuju pod záminkou, abych si udělala radost ![]()
Ve starém domě byli na poličce seřazení, od té doby ještě další přibyli.
Teď jim musíme v novém vymyslet ubytování, že chci, aby byli takhle pěkně pohromadě, nemám ráda, když jsou rozházení.
@lucenka píše:
Na to vyhazování pozor. Máma mi kdysi tajně jednoho vyhodila a já to brala jako strašnou křivdu a pořád to někde ve mně je. Byla to moje hračka, takže jsem o ní měla rozhodovat já.
Takhle si někdo od nás z rodiny nese trauma ze sledování svého medvídka škvařícího se v krbu…
@Kelsey píše:
ano to, je ale moje sbírka né děcek, jim to kupuju pod záminkou, abych si udělala radost
Ve starém domě byli na poličce seřazení, od té doby ještě další přibyli.
Teď jim musíme v novém vymyslet ubytování, že chci, aby byli takhle pěkně pohromadě, nemám ráda, když jsou rozházení.Příspěvek upraven 11.02.15 v 13:14
Alergie není vlastně na roztoče, ale na jejich exkrementy… mrazák a teplota nad 60st. zabíjí roztoče, ale exkrementy ne, ty tam zůstávají v stejné síle, jen jich teda už nepřibývá, když není živý roztoč…
Plyšáky peru i přemrazuji… ![]()