Perete plyšáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3701
11.2.15 11:10

Kdyby nebyl syn alergik, taky bych to nějak neřešila. Když jsem byla malá, měla jsem plno plyšáků a nikdy si nepamatuju, že by je mamka prala :oops: :mrgreen: :mrgreen:

A moc díky za rady!!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.2.15 12:41
@Swift píše:
OMFG 8o 8o 200ks, snažím se udržovat tuto hnusnou populaci na 10 ks u děcek, vyhazuji bez milosti a ono to furt přibývá.

Ten mrazák je dobrý nápad.
Jinak praním na 30 max 60 se ještě nic nezkazilo, pokud to nebyl medvídek plněný pilinami.

Příspěvek upraven 11.02.15 v 10:16

ano to, je ale moje sbírka né děcek, jim to kupuju pod záminkou, abych si udělala radost :mrgreen:
Ve starém domě byli na poličce seřazení, od té doby ještě další přibyli.
Teď jim musíme v novém vymyslet ubytování, že chci, aby byli takhle pěkně pohromadě, nemám ráda, když jsou rozházení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.2.15 13:01
@lucenka píše:
Na to vyhazování pozor. Máma mi kdysi tajně jednoho vyhodila a já to brala jako strašnou křivdu a pořád to někde ve mně je. Byla to moje hračka, takže jsem o ní měla rozhodovat já.

Takhle si někdo od nás z rodiny nese trauma ze sledování svého medvídka škvařícího se v krbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
11.2.15 13:11
Pokud by šlo o přejetého ježka nebo plyšáka eboly tak bych to ještě rozdýchal. :zed:
@Kelsey píše:
ano to, je ale moje sbírka né děcek, jim to kupuju pod záminkou, abych si udělala radost :mrgreen:
Ve starém domě byli na poličce seřazení, od té doby ještě další přibyli.
Teď jim musíme v novém vymyslet ubytování, že chci, aby byli takhle pěkně pohromadě, nemám ráda, když jsou rozházení.

Příspěvek upraven 11.02.15 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.2.15 13:12

Alergie není vlastně na roztoče, ale na jejich exkrementy… mrazák a teplota nad 60st. zabíjí roztoče, ale exkrementy ne, ty tam zůstávají v stejné síle, jen jich teda už nepřibývá, když není živý roztoč…

Plyšáky peru i přemrazuji… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
11.2.15 14:09

Peru na 40, suším na topení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
11.2.15 15:32