Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Many4 Všecko na sebe prásknul?
Ano, Štěpánek. Tvůj synek už je také školáček? Máš ještě další děti?
říkal jenom jméno, dál se dětí neptám, když jsou samotní, ať se jim třeba pak nestýská. Neřekla jsem mu, že jsme si psaly. Můj je taky školáček, ale chodí tam do školy a Štěpánek se učí nahoře na Áčku. Mají to nějak rozdělený. Vidíme se s ním odpo, když šlape na kole nebo leží
šikovnej klučina ![]()
@Many4
Ano, do školy jen přejde chodbu. Naštěstí není tesknivý, jsou na pokoji 4 podobně staří kluci, divočáci všichni a mají dost nabitý program - stává se, že nám ani nebere telefony. Já jsem se ho ptala, jestli mluvil s nějakou paní s chlapečkem nejspíš na vozíčku, když byl na rotopedu - a říkal, že jo. Vy zvládáte dobře?
@diskettes
Tak já mu řeknu dnes, že ho pozdravujete
náš to zvládá suprově akorát pro mě je to horší to odloučení od rodiny. Mám doma 9ti letýho, ale snad to s tatinem dají
musí. Jednou za 6 týdnů máme na víkend propůstku domů.
@Many4 Připadá mi, že pro nás - rodiče-je to vždycky těžší… ale to je dobře, že to není naopak. Víkendy za vámi tatinek se starším jezdí, že? Taky máme devítiletou dceru a ještě desetiměsíčního kluka. Jo, bude rád za pozdravy
Byli jste mrknout minulý týden na cirkus Patiento? Štěpík byl nadšený.
jj Luky vystupoval
no už Štěpánka nevidíme. Cvičí v jinou dobu. Ale pokud ho potkáme náhodou, tak budeme pozdravovat
jinak chlapi za náma jezdí co to jde
páá zatím
@anelita70 mohu poprosit o více info? Dcera má perthes také. Děkuji
@Ivčatlapička Můj syn 5,5 roku je z touto nemocí už od prosince 2024 doma s manželem, nelepší se to, syna už není možné udržet, aby nohu nezatěžoval, hrozí mu buď operace nebo Košumberk. Jenže já už si nevím rady co s ním, aby jsme se operaci nebo léčebně vyhnuli. Atlantu ortoped dát nechce. Nějaké rady, jak ho donutit nohu nepoužívat?
@MichaelaKoci Operace je narkóza a zásah do organismu, a po operaci je potřebná rekonvalescence. Léčba v Košumberku je sice bez operace, ale zase trvá delší dobu - rok až dva. Všechno má svá pro a proti.