Dcera (2 roky) asi zkouší, co naše fenka snese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.9.25 20:42

@stinga to teda jen neprihlizim! Tak tu ze me nedelejte nakou kravku, ktera to neresi! A je mi jasny, ze i muj pes muze zautocit. nikdy bych za zadneho psa ruku do ohne nedala-jak tu nekdo zminuje, ze bych se tim ohanela.
Chtela jsem slyset rady, co treba ostatnim pomohlo apod. hlavne od tech, co maji psa i dite

• Citovat
  • Upravit
25193
9.9.25 20:55
@Anonymní píše: Více

nedělá z nikoho krávu, jen ti jasně říká to samé, co já, necháš batole týrat psa a jednou se budeš divit, až fenečka vyvředí a kousne dítě do krku, klidně do tepny
hodně štěstí, když vás tak baví, jak se pejsek olizuje…ona se ta fenka olizuje už proto, že toho má fakt dost!! hrozný tohle… pak, že jsou špatní psi, NE, jsou špatní lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.9.25 20:55

ale vy přece nemůžete nechat dvouleté dítě zkoušet, co fenka snese! vy jediná jste tam dospělá a rozumná osoba, která tomu zkoušení musí zabránit, jinak to opravdu může skončit velmi špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.9.25 20:56
@Lucy75 píše: Více

přesně, lidé chovají psa a ani nevědí, co znamená jeho chování, proč se olizuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.25 20:58

@Lucy75 @stinga nevim,kde jste vzali, ze nechavam dite zkouset, co pes zvladne. jasne pisi, ze na tom pracuji a delam opatreni

• Citovat
  • Upravit
25193
9.9.25 20:59

@stinga šmarja, jdu spat zrovna, nebo teda bydlet a vypínat pc :mrgreen: a píšu ti sem zrovna úplně to samé…

mně přijde, že se lidi asi zbláznili ' nechají dvouletou tahat psa za ocas, ale až se pes naštve a jen se zuby ožene kousne fest, tak se dá to telky, jak pes agesivní prokousl krk dítěti, že… aha.. super, no… tihle lidi mají mít doma leda rybičky… i ty zdechnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
9.9.25 21:00

píšeš, že furt zkouší.. možná jsi to přepsala, ale já to četla dobře. Prostě zajisti laskavě okamžitě Bezpečí pro dítě i pro psa. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.9.25 21:01

třeba tady? poslední dobou dcerka zkouší, co já a fena dovolí,
tomuto dětskému chování je zapotřebí rázně a okamžitě zabránit, dítě tak učíš, že zvířata můžeme trápit a nic, a fenku to týrá a může to špatně dopadnout, já nevím, snad si dovedeš představit pokousané dítě, vlastní dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.9.25 21:02

vždyť se tak i diskuse jmenuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.25 21:04

@stinga ano.ale neznamena to doslova ze ji to necham delat a prihlizim tomu.

• Citovat
  • Upravit
25193
9.9.25 21:04

@stinga :mrgreen: takže další troll, asi beru nabídku místní charity, že mám chodit tam radit, tak sice to bude skoro tak marné, ale lepší, jak tyto výmysly :zed: začínám toho mít dost a nedá se tu fakt věřit už skoro ničemu, tebe to neštve? já tu původně chtěla sdílet a pomáhat… :zed: naivní…

@admin - co na takovou deziluzi, kam se to zde ubírá?

Příspěvek upraven 09.09.25 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.9.25 21:08
@Lucy75 píše: Více

oboje je asi marnost nad marnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
9.9.25 21:31

@stinga a jestli mohu použít paranoui jak dlouho tu jsi a můžeš být a tvé příspěvky a počty všeho, nejsi ty náhodou Agent? :mrgreen: dávalo by to smysl.. realistická, často v opozici, rozumná.. ale furt tu, tolik stovek příspěvků, trochu robot, ne? já taky umím ovládat tři čtyři okna zaráz, ale tohle je divný… tvé žebříčky.. to bys nemohla pracovat.. furt jsi ve všem první.. agent ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
9.9.25 21:33

Musíš zasáhnout. To dítě si to nesmí dovolit. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15503
10.9.25 09:30

Odnaučit? Zlobení psa nesmíš vůbec dovolit, když tě dcera neposlouchá, tak holt jí musíš stát pořád za zadkem a špatnému chování zabránit okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí