Vadí vám, když se rodina domlouvá s vašimi dětmi bez vás?

Anonymní
23.8.25 08:26

Rodina mě odchází

Hezké ráno, chtěla bych se tu svěřit a zároveň slyšet váš názor na danou věc.
Včera me volá syn, zda může jít na jednu akci, je to akce pro malé děti, tak jsem mu řekla ze ne, synovi je skoro 15, tak proto, by byl akorát pro smích. Večer zpráva od bratranka s QR platbou na danou akci. Vyletěla jsem z kůže, jako co to má být, ze se akce nezúčastní v tel. jsem to synovi řekla a měl zavolat mě, jako rodiči a domluvit se. Že to syn překroutil, to už jsem si s ním vyřešila.
Není toto poprvé, vždy volají synovi zda půjde, pojede a mě z toho vynechávají. Už me to štve :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alpacass
23.8.25 08:27

Proč by nemohl kluk na danou akci, když tam chce?

• Citovat
  • Upravit
16456
23.8.25 08:31
@Anonymní píše: Více

A o co ti jako jde? Že si tě dovolí nevzít s sebou, nebo co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.25 08:37
@Alpacass píše: Více

Na akci pro 5 lety prtata???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.25 08:39
@Dahlia0409 píše: Více

Přečti si příspěvek znovu, nikde nepíšu, že chci s ním nebo že si dovoluje me nevzít sebou :roll:

• Citovat
  • Upravit
2922
23.8.25 08:40

Ne, naopak deti vedeme k tomu at si takove veci resi a domlouvaji sami. A kdyz chce (a nebrani tomu nejake vazne duvody) tak at proboha jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
23.8.25 08:40

Četla jsem to 2× a naprosto nechapu ani napodruhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpacass
23.8.25 08:44

A proč ne? Co je to za akci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.25 08:47
@Dahlia0409 píše: Více

Tak to už není můj problém

• Citovat
  • Upravit
55
23.8.25 08:47

Pokud bych se domlouvala na nějakou akci se svým 15ti!!! Letým synovcem, tak ne, opravdu bych nevolala jeho mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.25 08:49
@Alpacass píše: Více

Ukončení prázdnin se soutežením. Pred 2roky jsme tam byli s mladší a opravdu jsou tam věkové kategorie 3-8 let

• Citovat
  • Upravit
33005
23.8.25 08:53
@Alyss2 píše: Více

Asi tak. A pokud chce jít 15 lety na akci pro předškoláky, ať si jde. Pokud by se mi to nechtělo z nějakého důvodu platit, nechala bych to zaplatit si z kapesneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
23.8.25 08:55

A nejde tam třeba jako dobrovolník/pořadatel? Kdyby šlo o nějaký přespáváčky, tak bych to chtěla vědět dopředu, jinak ne a tím spíš u dítěte kterému je 15let. Synovi je 9 let a občas mi taky řekne, že o víkendu pojede k babičce a někam jedou a dopředu to nevím.
Ale připomnělo mi to jak jsem ve 14 letech chtěla jet na Slapy s kamarádkou. Táta byl doma a dovolil mi to. Pak přišla máma z práce a vyváděla jak fúrie, že se musím ptát i jí a už z toho důvodu nepojedu. A taky jsem nikam nejela. V tu chvíli jsem jí až nenáviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
23.8.25 08:55

Syn je dost velký, aby dokázal říct, jestli někam chce nebo ne. Přijde mi logické, že pokud ty mu takovou nevinnou zábavu nedovolíš, tak hledal cesty jinde. O co ti přesně jde? Byla bys spokojenější, kdyby hulil v parku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
23.8.25 08:56
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...