Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
A o co ti jako jde? Že si tě dovolí nevzít s sebou, nebo co? ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Přečti si příspěvek znovu, nikde nepíšu, že chci s ním nebo že si dovoluje me nevzít sebou ![]()
Ne, naopak deti vedeme k tomu at si takove veci resi a domlouvaji sami. A kdyz chce (a nebrani tomu nejake vazne duvody) tak at proboha jde.
Četla jsem to 2× a naprosto nechapu ani napodruhé
Pokud bych se domlouvala na nějakou akci se svým 15ti!!! Letým synovcem, tak ne, opravdu bych nevolala jeho mamince.
@Alpacass píše: Více
Ukončení prázdnin se soutežením. Pred 2roky jsme tam byli s mladší a opravdu jsou tam věkové kategorie 3-8 let
@Alyss2 píše: Více
Asi tak. A pokud chce jít 15 lety na akci pro předškoláky, ať si jde. Pokud by se mi to nechtělo z nějakého důvodu platit, nechala bych to zaplatit si z kapesneho.
A nejde tam třeba jako dobrovolník/pořadatel? Kdyby šlo o nějaký přespáváčky, tak bych to chtěla vědět dopředu, jinak ne a tím spíš u dítěte kterému je 15let. Synovi je 9 let a občas mi taky řekne, že o víkendu pojede k babičce a někam jedou a dopředu to nevím.
Ale připomnělo mi to jak jsem ve 14 letech chtěla jet na Slapy s kamarádkou. Táta byl doma a dovolil mi to. Pak přišla máma z práce a vyváděla jak fúrie, že se musím ptát i jí a už z toho důvodu nepojedu. A taky jsem nikam nejela. V tu chvíli jsem jí až nenáviděla.
Syn je dost velký, aby dokázal říct, jestli někam chce nebo ne. Přijde mi logické, že pokud ty mu takovou nevinnou zábavu nedovolíš, tak hledal cesty jinde. O co ti přesně jde? Byla bys spokojenější, kdyby hulil v parku?
Hezké ráno, chtěla bych se tu svěřit a zároveň slyšet váš názor na danou věc.
Včera me volá syn, zda může jít na jednu akci, je to akce pro malé děti, tak jsem mu řekla ze ne, synovi je skoro 15, tak proto, by byl akorát pro smích. Večer zpráva od bratranka s QR platbou na danou akci. Vyletěla jsem z kůže, jako co to má být, ze se akce nezúčastní v tel. jsem to synovi řekla a měl zavolat mě, jako rodiči a domluvit se. Že to syn překroutil, to už jsem si s ním vyřešila.
Není toto poprvé, vždy volají synovi zda půjde, pojede a mě z toho vynechávají. Už me to štve