Dcera (2 roky) asi zkouší, co naše fenka snese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1007
10.9.25 09:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33703
10.9.25 09:50
@Anonymní píše: Více

Tak ji v klidu a tak, aby to nepochopila jako trest, odveď od dcery pryč do klidu
Ty jsi její pán, od tebe očekává, že ji s tím pomůžeš, vyřešis tu situaci
To, že na dceru nevrci, ale olizuje ji, znamená, že je ve velkém stresu, vnímá svoji podřízenost vůči dceři a snaží se jí. od dalšího kontaktu odradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
13.9.25 23:52
@Lucy75 píše: Více
:mrgreen: rychle píšu, rychle čtu - není to žádné umění
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
14.9.25 09:02

Typickým případem může být pokousání dítěte „hodným“ psem, který se nikdy agresivně neprojevoval. Pokud chce mít pes svůj klid a odejde třeba na své místo, dá tím na srozuměnou, že nechce být rušen. Pokud za ním ale dítě opakovaně chodí a ruší ho, může se stát, že mu najednou prostě dojde trpělivost a problém je na světě.

https://www.prozeny.cz/…lizuji-94552#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.9.25 09:10

Děti to tak dělají no, taky jsem to řešila. Pomohlo zacílit na svědomí, říkala jsem dceři, že pejska to bolí, že je z toho smutný, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25188
14.9.25 13:31

@stinga :mrgreen: tak to máme stejný :mrgreen: jen mne to tak toho večera napadlo, ale pak jsem vzpomněla, jak jsi psala vtipný příspěvek, proč máš tuhle fotku ke svému nicku ;) jak to dala malá v zoo naopak a „četla“ ;) a to by AL asi nevymyslela :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
14.9.25 17:33
@Lucy75 píše: Více

no vidíš, a jsem tu 9 let, Agenti se tu začali objevovat loni a i já jsem jich hodně nahlásila adminům, kteří je postupně „rušili“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí