Pes do garsonky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15069
23.5.22 16:50
@Anonymní píše:
Dnes jsem tu četla jednu diskuzi ohledně psa s PP a bez PP. Já koupi zvažuji, ale žijeme s partnerem v garsonce 28m2 na náměstí, do práce jezdíme pred 5:00 a vracíme se okolo 14:30. Nemám problém s nim chodit pak na dlouhé procházky, ale nevím teď jestli je to úplně vhodné. Jedna se o psa 20kg +-

Já myslím, že většina psů je bez ohledu na to v jak velkém jsou prostoru nejraději páníčkovi za zadkem :D A když jsou doma sami, lezi v pelíšku a čekají až přijde domů. Podstatnější než prostor je kolik času na pejska budete mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
23.5.22 16:52

Já teda nevím ty řeči o týrání mi přijdou fakt přehnané… hele stěně nevydrží takhle dlouho bez zachodu takže budete muset něco vymyslet a nebo uklízet loužičky :nevim: my jsme to teda přežili… jinak mám dva psy v bytě cca 50m2 s manželem jsme tak nějak 8 hodin v práci (někdy je potřeba cestou domu něco zařídit takže víc) ale ze by byli nějak týraní to fakt ne… nebo aspoň tak nevypadaj ráno poustime na zahradu 10 minut odpoledne vycurat 10minut a večer jsem ven na hodinku občas dvě o víkendu výlety a hotovo… záleží samozřejmě na plemeni (já mám dva líné vlčáky) ale zvládnou se dá všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.5.22 16:56
@Myška zlatá píše:
@terien nevím, jak by ten pes asi trpěl. V bytě má psa každý v Praze. Byt má 30m2. Na této rozloze bydlí běžně 2-3 lidé. Prodávají se i byty o 11m2. Takže pes bude mít místa, jako 1-2 lidi. A pokud ho bude dostatečně často venčit. Tak garsonka není problém.

Jak může asi pes trpět :think: to vážně zapeklitá otázka. Asi tak, jako polovina těch zavřených v bytech, kde jsou půl dne sami a pak na ně není čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.22 17:01
@Anonymní píše:
O místo bych se nebála a taky do toho šla. V garsonce bydlí často i páry s dítětem.

V garsonce 37m2 v podkroví bydlíme 2 dospělí, 2male děti a střední pudl. Takže u vás bych do toho klidně šla. :) jen pořádně zvážit plemeno psa kvůli tomu prostoru a možnostem jeho venčení. V malém bytě všeobecně je třeba vše víckrát promyslet.

• Citovat
  • Upravit
Myška zlatá
23.5.22 17:06

@terien podle sebe soudím tebe?

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
23.5.22 17:54
@Zumpa píše:
Ne, do bytu maximálně čivavu. Do garsonky, která je malá i pro jednoho člověka, bych si nic nepořizoval.

Chce psa, ne veverku 😛

• Citovat
  • Upravit
5683
23.5.22 18:08

A majitel o vašich umyslech ví? Protože bych vám okamžitě se zvířetem zvedla najem a chtěla vyšší kauci, byt pro lidi neni kotec pro zvirata, kapisto? A hodně bych přemýšlela, zda vám vůbec nevypovedet smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.5.22 18:09

@Myška zlatá být 11metru? To snad neexistuje. To není ani pořádny pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.5.22 18:11
@Švédka87 píše:
@Myška zlatá být 11metru? To snad neexistuje. To není ani pořádny pokoj.

U nás určitě ne. Ale četla jsem, že v Japonsku jsou takové byty úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
23.5.22 18:13

@topazio jo nebo ve filmu Nástrahy velkoměsta. Mini pidi být a tam samý koutek :mrgreen:. Ale film pobavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.5.22 18:15
@Švédka87 píše:
@topazio jo nebo ve filmu Nástrahy velkoměsta. Mini pidi být a tam samý koutek :mrgreen:. Ale film pobavil.

Já bych v těch bytech nemohla bydlet. Necítila bych se v nich dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myška zlatá
23.5.22 18:43

@Švédka87 viděla jsem to na Sreality. Nabízeli to jako jednopokojový byt :D

• Citovat
  • Upravit
769
23.5.22 19:27

Teda my máme psa sice v malometraznim bytě 3+1 ale když odcházíme zavíráme obývák tím pádem je pes na chodbě. Takže nevidím problém pokud bude dostatečně venku proč by nemohl být v garsonce. Pes doma stejně nebeha. Od toho se mu musí člověk věnovat ve volném čase. Takže za mě ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42178
23.5.22 19:34

Pes menší rasy ve větší garsonce není problém, problém je čas. Dospělý vychovaný pejsek klidně vydrží pánovu pracovní dobu, ale štěně ne. Já jsem si vždy brávala dovolenou, když jsem vychovávala štěně a kombinovala s volnem dcer a chlapa, daly se tak vykrýt i dva měsíce, které jsou v životě štěněte nejdůležitější. Výchova, hygienické návyky a postupné zvykání na samotu zabere nějaký čas, nevyřeší to volný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.5.22 20:40
@Myška zlatá píše:
@terien podle sebe soudím tebe?

Já žádného psa nemám. A nežiju v garsonce. Něco chytřejšího tam nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová