Pes- trhání zubů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1671
2.8.18 14:38

Pes trhání zubů

Ahojky, čeká mě s naší cubinkou trhání několika zadních zubů a zbytek čištění. Kdo jste to absolvoval? Jak to probíhalo? Jedl Vám potom pes? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1840
2.8.18 14:48

Nasi hafine trhali mlecne zuby protoze nevypadly a utiskovaly stale a pozdeji ji zuby cistli.
Oboji bylo v narkoze, dali nam ji ca 2 hodky po probuzeni a byla jeste nekolik hodin „zblbla“.
Jedla min a snazila jsem se ji davat mekke a oblibene jidlo.
Druhy den uz byla normalne ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
2.8.18 14:56

@Ba412 dekuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.8.18 15:35

Ahoj, zni to vic zle, nez to ve skutecnosti je :-) kdyz je zub zkazeny, pes to skoro vubec neciti… naopak se jim ulevi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
2.8.18 15:39
@Lucie66 píše:
Ahojky, čeká mě s naší cubinkou trhání několika zadních zubů a zbytek čištění. Kdo jste to absolvoval? Jak to probíhalo? Jedl Vám potom pes? Diky

Byli jsme letos na čištění, bohužel několik zubů muselo ven - ale zvládl to v pohodě a pořád má čím kousat. Vpodstatě změnu nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
2.8.18 15:56

@Lucie66 byla jsem se psem nekolikrat…naposledy mu jich vytrhal 5 nebo 6naraz s tim, ze dalsi narkozu uz mu ze zdrav.duvodu neda…jedl dalsi den normalne…ale uz byl starsi takze granule jsme mu maceli vodou uz predtim. narkozu i pres vek a zdravotni potize zvladl ok. nejhorsi u nas bylo vzdy brani ATB na zanet po kterych zvracel takze jsem mu je musela pichat namisto brani prasku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný