Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, neplánuji žádnou cestu letadlem, ale zajímalo by mě 1) mohla bych si vzít na palubu letadla dva psi? A 2) ve starší diskuzi jsem četla, že jedna paní letěla s 50kg psem v letadle NA PALUBĚ. Sice měla známe u letecké společnosti, ale moji psíci převažují o 2kg (možná by to shodily…
) myslíte, že za klidně velký příplatek a domluvou by to prošlo? Do podpalubí je dávat nechci, takže prosím této variantě si vyvarujte
.
to jako fakt? přečti si přepravní řád, takhle velcí psi na palubu fakt nesmí ![]()
@Clarity píše:
Ahoj holky, neplánuji žádnou cestu letadlem, ale zajímalo by mě 1) mohla bych si vzít na palubu letadla dva psi? A 2) ve starší diskuzi jsem četla, že jedna paní letěla s 50kg psem v letadle NA PALUBĚ. Sice měla známe u letecké společnosti, ale moji psíci převažují o 2kg (možná by to shodily…) myslíte, že za klidně velký příplatek a domluvou by to prošlo? Do podpalubí je dávat nechci, takže prosím této variantě si vyvarujte
.
Ne neprošlo. Neprojde ani 500 g .
@PupuP vím, že do 8kg, ale najdi si tady diskuzi: Cestování se psem na palubě. A jdi na poslední stránku a tam asi 3 příspěvek. ![]()
@Šmoulice do osmi kg s pevnou přepravou se muže, takže si svoje “rady” někde nechte ![]()
do 8 kg většinou ale být to na mně tak to zakážu, lidi fakt nejsou normální
Kdo s tímto nemá zkušenosti, tak prosím tuto diskuzi opusťte
![]()
@Clarity píše:
Kdo s tímto nemá zkušenosti, tak prosím tuto diskuzi opusťte![]()
![]()
to máš smůlu, můžeme si diskutovat kde chceme, jsi měla být tak moudrá dříve a vyhledat si info na netu nebo si tam zavolat ![]()
@Clarity Si tady můžeme dělat, co chceme
A ne neprojde to. Stačí?
@Clarity píše:
Ahoj holky, neplánuji žádnou cestu letadlem, ale zajímalo by mě 1) mohla bych si vzít na palubu letadla dva psi? A 2) ve starší diskuzi jsem četla, že jedna paní letěla s 50kg psem v letadle NA PALUBĚ. Sice měla známe u letecké společnosti, ale moji psíci převažují o 2kg (možná by to shodily…) myslíte, že za klidně velký příplatek a domluvou by to prošlo? Do podpalubí je dávat nechci, takže prosím této variantě si vyvarujte
.
S takovým psem jedině do zavazadlového prostoru. Pokud bych se tam nestěhovala natrvalo, psa bych takovému stresu nevystavila.
@Clarity píše:
Kdo s tímto nemá zkušenosti, tak prosím tuto diskuzi opusťte![]()
![]()
Můj pes má 8,5 kg. A NEMOHL na palubu. Proto jsem s ním neletěla. A tvoji čoklové ( jak jsi psala) , přesahují hranici 2kg.
Tak se uklidni a nevztekej se.
A navíc nechápu, proč to řešíš, když budeš sedět na pr… doma
![]()
@Kaileee a zakázala byste malé děti? Ty taky umí zpříjemnit cestu. ![]()
@Kaileee píše:
do 8 kg většinou ale být to na mně tak to zakážu, lidi fakt nejsou normální
Některé letecké společnosti jsou naštěstí normální a na palubě přepraví jen asistenční psy