Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@j.a.n.i1 píše:
Protoze byt sebestredny sobec neni normalni.
Ona už je ztracený případ ![]()
@Clarity píše:
Na co ty vůbec reaguješ?!![]()
![]()
si myslíš že se tady nechám urážet od nějakých nicek? ![]()
@Kaileee Sobec si spis ty, pes povoleny na palubu ve schvalene prevpravce povetsinou nikoho neobtezuje, tak nevidim duvod, proc by nemohl letet.
@j.a.n.i1 píše:
@Kaileee Sobec si spis ty, pes povoleny na palubu ve schvalene prevpravce povetsinou nikoho neobtezuje, tak nevidim duvod, proc by nemohl letet.
@Kaileee píše:
to fakt není, proto nechápu proč musí někdo tahat s sebou do letadla psa… ale evidentně lidi jako je zakladatelka nemá nikdo kromě psů rád, tak jim nic jiného nezbývá
No jiste, kazdy, kdo ma u sebe na palube psa, nema kamarady, partnera a vlastne nikoho jineho nez toho psa. Ted tu o Karkulce
A nevim, co je ti do toho, a proc by to vubec melo vadit, ze ma nekdo na palube psa. ![]()
@Clarity píše:
@j.a.n.i1 , ona ani neví na co reaguje
tobě to asi nedošlo, že jsem to napsala schválně
bohužel na mě moc inteligenčně nestačíš, je to pro mě dost obtížné se s tebou bavit na úrovni kterou bys pochopila
@Kaileee píše:
si myslíš že se tady nechám urážet od nějakých nicek?
@Clarity K 1) nevim, jak je to u jedince s dvemi psy, ale jinak na palube vic psu byt muze, lisi se to podle letckych spolecnosti. Nektere dovoli az 8, nektere nedovoli zadneho psa.
@Wani píše:
No jiste, kazdy, kdo ma u sebe na palube psa, nema kamarady, partnera a vlastne nikoho jineho nez toho psa. Ted tu o KarkulceA nevim, co je ti do toho, a proc by to vubec melo vadit, ze ma nekdo na palube psa.
je to můj názor, ovlivnit to nemůžu ![]()
@Kaileee Aha, dosly argumenty, zamotala ses do vlastnich prispevku, tak je cas na to ze neco bylo schvalne a na urazky ![]()
Příspěvek upraven 29.07.18 v 21:19
@Kaileee píše:
tobě to asi nedošlo, že jsem to napsala schválněbohužel na mě moc inteligenčně nestačíš, je to pro mě dost obtížné se s tebou bavit na úrovni kterou bys pochopila
Je to těžké, protože ji máš nižší ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Kaileee Aha, dosly argumenty, zamotala ses do vlastnich prispevku, tak je cas na to ze neco bylo schvalne a na urazkyPříspěvek upraven 29.07.18 v 21:19
aha, myslíš, že jsem si nepamatovala někoho, kdo mi před minutou napsal že nejsem normální?
já si tě dala hned na black list ![]()