Pes v letadle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
29.7.18 21:14
@j.a.n.i1 píše:
Protoze byt sebestredny sobec neni normalni.

Ona už je ztracený případ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
@Clarity píše:
Na co ty vůbec reaguješ?! :zed: :mrgreen: :lol:

si myslíš že se tady nechám urážet od nějakých nicek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475

@Kaileee Sobec si spis ty, pes povoleny na palubu ve schvalene prevpravce povetsinou nikoho neobtezuje, tak nevidim duvod, proc by nemohl letet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:15

@j.a.n.i1 , ona ani neví na co reaguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
29.7.18 21:16
@j.a.n.i1 píše:
@Kaileee Sobec si spis ty, pes povoleny na palubu ve schvalene prevpravce povetsinou nikoho neobtezuje, tak nevidim duvod, proc by nemohl letet.
:mrgreen: nepovídej…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
29.7.18 21:16
@Kaileee píše:
to fakt není, proto nechápu proč musí někdo tahat s sebou do letadla psa… ale evidentně lidi jako je zakladatelka nemá nikdo kromě psů rád, tak jim nic jiného nezbývá :mrgreen:

No jiste, kazdy, kdo ma u sebe na palube psa, nema kamarady, partnera a vlastne nikoho jineho nez toho psa. Ted tu o Karkulce :lol: A nevim, co je ti do toho, a proc by to vubec melo vadit, ze ma nekdo na palube psa. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
29.7.18 21:17
@Clarity píše:
@j.a.n.i1 , ona ani neví na co reaguje

tobě to asi nedošlo, že jsem to napsala schválně :mrgreen: bohužel na mě moc inteligenčně nestačíš, je to pro mě dost obtížné se s tebou bavit na úrovni kterou bys pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:18
@Kaileee píše:
si myslíš že se tady nechám urážet od nějakých nicek? :lol:
  1. kdyby si dosahovala alespoň základní inteligence, tak by si to pochopila 2) tím chces říct, že se urážíš sama, jo? :lol: :jazyk: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024

@Clarity K 1) nevim, jak je to u jedince s dvemi psy, ale jinak na palube vic psu byt muze, lisi se to podle letckych spolecnosti. Nektere dovoli az 8, nektere nedovoli zadneho psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
@Wani píše:
No jiste, kazdy, kdo ma u sebe na palube psa, nema kamarady, partnera a vlastne nikoho jineho nez toho psa. Ted tu o Karkulce :lol: A nevim, co je ti do toho, a proc by to vubec melo vadit, ze ma nekdo na palube psa. :think:

je to můj názor, ovlivnit to nemůžu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475

@Kaileee Aha, dosly argumenty, zamotala ses do vlastnich prispevku, tak je cas na to ze neco bylo schvalne a na urazky :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.07.18 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:19
@Kaileee píše:
tobě to asi nedošlo, že jsem to napsala schválně :mrgreen: bohužel na mě moc inteligenčně nestačíš, je to pro mě dost obtížné se s tebou bavit na úrovni kterou bys pochopila

Je to těžké, protože ji máš nižší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
29.7.18 21:19

@Kaileee A z jakeho duvodu ti vadi pes na palube?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:20

@Kaileee už je docela trapné, jak se snažíš obhajovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
29.7.18 21:20
@j.a.n.i1 píše:
@Kaileee Aha, dosly argumenty, zamotala ses do vlastnich prispevku, tak je cas na to ze neco bylo schvalne a na urazky :mrgreen:Příspěvek upraven 29.07.18 v 21:19

aha, myslíš, že jsem si nepamatovala někoho, kdo mi před minutou napsal že nejsem normální? :mrgreen: já si tě dala hned na black list :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný