Pes v letadle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41140
29.7.18 21:31
@Clarity píše:
@Kaileee Tvoje děti Ti nezávidím, spíš je lituji jakou mají mámu

trapný.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
29.7.18 21:32
@Kaileee píše:
však jsem psala že nemluvím o stěhování, že to je pochopitelné tak co to meleš?

Uz 2× si napsala, ze bys prepravu zakazala, bez dalsiho… Tak tu ted netvrd, ze stehovani je pochopitelne, kdyby to bylo zakazane, tak by proste bylo. A vladtne, co je ti do toho, proc nekdo prepravuje psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
29.7.18 21:33
@j.a.n.i1 píše:
Uz 2× si napsala, ze bys prepravu zakazala, bez dalsiho… Tak tu ted netvrd, ze stehovani je pochopitelne, kdyby to bylo zakazane, tak by proste bylo. A vladtne, co je ti do toho, proc nekdo prepravuje psa.

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
29.7.18 21:34
@j.a.n.i1 píše:
Uz 2× si napsala, ze bys prepravu zakazala, bez dalsiho… Tak tu ted netvrd, ze stehovani je pochopitelne, kdyby to bylo zakazane, tak by proste bylo. A vladtne, co je ti do toho, proc nekdo prepravuje psa.
:mrgreen: však se mě nikdo nezeptal jak to myslím, až na jednu kočku která na mě nechtěla hned bezdůvodně útočit…
a vlastně co je nám všem do všech co, to mi řekni ty s tím počtem příspěvků tady na emiminu se asi hodně šťouráš v cizích životech
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:34

@Keyllah já nemám, co závidět. A nepřijde mi na tom nic trapného. Jsem sama spokojená, nic mi nechybí. Děti přijdou později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:35
@Kaileee píše: :mrgreen: však se mě nikdo nezeptal jak to myslím, až na jednu kočku která na mě nechtěla hned bezdůvodně útočit…
a vlastně co je nám všem do všech co, to mi řekni ty s tím počtem příspěvků tady na emiminu se asi hodně šťouráš v cizích životech

A ty snad se nešťouráš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15480
29.7.18 21:37
@Clarity píše:
@Kaileee Tvoje děti Ti nezávidím, spíš je lituji jakou mají mámu

Ty jsi trapná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:38

@Kaileee Od toho to emisními je… Ale Tobě už všechny slova došly, tak tu trollíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
@Clarity píše:
A ty snad se nešťouráš?

však já nikomu nepíšu „co je ti do toho“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
@Šmoulice píše:
Ty jsi trapná :roll:

tak to bylo jasné už na začátku diskuze, ale přišla jí kamarádka tak si notujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:39

@Šmoulice To říká ta práva. Prvně se koukni do zrdcadla, a pak někoho urážej. :mrgreen: :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:40
@Kaileee píše:a vlastně co je nám všem do všech co, to mi řekni ty s tím počtem příspěvků tady na emiminu se asi hodně šťouráš v cizích životech

Stačí?! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140

To bych teda chtela sedet x hodin vedle nejakyho cokla :roll: Co kdyz tim nekomu privodi alergicky/astmaticky záchvat? To vas nikoho nenapadlo? Pes patri do podpalubi. Kdo musi mit blbyho psa, tak by s nim mel sedet doma na zadku nebo si zajistit hlidani a nedělat mu trauma z cesty letadlem kvuli nejakemu pleziru. A kolikrat za zivot se clovek stehuje na vzdalenost nutnou k letecke preprave? Vetsina lidi ani jednou. Takze zbytecna diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
29.7.18 21:41

@Pajka89 co kdyby byl asistenční?

• načítám...