Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kaileee píše:
však jsem psala že nemluvím o stěhování, že to je pochopitelné tak co to meleš?
Uz 2× si napsala, ze bys prepravu zakazala, bez dalsiho… Tak tu ted netvrd, ze stehovani je pochopitelne, kdyby to bylo zakazane, tak by proste bylo. A vladtne, co je ti do toho, proc nekdo prepravuje psa.
@j.a.n.i1 píše:
Uz 2× si napsala, ze bys prepravu zakazala, bez dalsiho… Tak tu ted netvrd, ze stehovani je pochopitelne, kdyby to bylo zakazane, tak by proste bylo. A vladtne, co je ti do toho, proc nekdo prepravuje psa.
Asi tak.
@j.a.n.i1 píše:
@Keyllah já nemám, co závidět. A nepřijde mi na tom nic trapného. Jsem sama spokojená, nic mi nechybí. Děti přijdou později…
@Kaileee píše:však se mě nikdo nezeptal jak to myslím, až na jednu kočku která na mě nechtěla hned bezdůvodně útočit…
a vlastně co je nám všem do všech co, to mi řekni ty s tím počtem příspěvků tady na emiminu se asi hodně šťouráš v cizích životech
A ty snad se nešťouráš?
@Kaileee Od toho to emisními je… Ale Tobě už všechny slova došly, tak tu trollíš.
@Clarity píše:
A ty snad se nešťouráš?
však já nikomu nepíšu „co je ti do toho“ ![]()
@Šmoulice píše:
Ty jsi trapná
tak to bylo jasné už na začátku diskuze, ale přišla jí kamarádka tak si notujou ![]()
@Šmoulice To říká ta práva. Prvně se koukni do zrdcadla, a pak někoho urážej.
![]()
@Kaileee píše:a vlastně co je nám všem do všech co, to mi řekni ty s tím počtem příspěvků tady na emiminu se asi hodně šťouráš v cizích životech
Stačí?! ![]()
To bych teda chtela sedet x hodin vedle nejakyho cokla
Co kdyz tim nekomu privodi alergicky/astmaticky záchvat? To vas nikoho nenapadlo? Pes patri do podpalubi. Kdo musi mit blbyho psa, tak by s nim mel sedet doma na zadku nebo si zajistit hlidani a nedělat mu trauma z cesty letadlem kvuli nejakemu pleziru. A kolikrat za zivot se clovek stehuje na vzdalenost nutnou k letecke preprave? Vetsina lidi ani jednou. Takze zbytecna diskuze.