Pes v letadle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15477
29.7.18 21:57
@Pajka89 píše:
To bych teda chtela sedet x hodin vedle nejakyho cokla :roll: Co kdyz tim nekomu privodi alergicky/astmaticky záchvat? To vas nikoho nenapadlo? Pes patri do podpalubi. Kdo musi mit blbyho psa, tak by s nim mel sedet doma na zadku nebo si zajistit hlidani a nedělat mu trauma z cesty letadlem kvuli nejakemu pleziru. A kolikrat za zivot se clovek stehuje na vzdalenost nutnou k letecke preprave? Vetsina lidi ani jednou. Takze zbytecna diskuze.

A teď si představ, že ten pes může být asistenční  :roll:

A kolikrát ten čokl je lepší společník, než děcko … psovi řeknu lehni ! A on prostě bude lězet.
Ale uřvaný děcko neutišíš jen tak ;) A to je pak parádní let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
29.7.18 21:57
@Kaileee píše:
tak to bylo jasné už na začátku diskuze, ale přišla jí kamarádka tak si notujou :mrgreen:

Má dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
29.7.18 22:00
@j.a.n.i1 píše:
@Pajka89 Asi tak stejne jako ja chci sedet x hodin vedle nejake navonene zeny/chlapa, taky mi to muze spustit zachvat. To vas nikoho nenapadlo? A ani ten dotycny nema povinnost byt v prepravce.

Navoněný člověk je ještě luxus :mrgreen:
Jednou jsem jela 14 hod dálkařem a jel s náma chlap, kterej smrděl jako by se 10 let nemyl. Seděl úplně na začátku busu, já na konci a můžu ti říct, že to byl takovej smrad. Několik lidí se i :poblion: a taky ho řidič nenarval ke kufrům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 22:01
@Šmoulice píše:
A teď si představ, že ten pes může být asistenční :roll:A kolikrát ten čokl je lepší společník, než děcko … psovi řeknu lehni ! A on prostě bude lězet.
Ale uřvaný děcko neutišíš jen tak ;) A to je pak parádní let.

Naprostý souhlas. Až na to slovíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 22:02
@Šmoulice píše:
Navoněný člověk je ještě luxus :mrgreen:
Jednou jsem jela 14 hod dálkařem a jel s náma chlap, kterej smrděl jako by se 10 let nemyl. Seděl úplně na začátku busu, já na konci a můžu ti říct, že to byl takovej smrad. Několik lidí se i :poblion: a taky ho řidič nenarval ke kufrům :mrgreen:

Luxus je to jen do té doby, než na parfém začneš mít alergickou reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
29.7.18 22:07
@Clarity píše:
Naprostý souhlas. Až na to slovíčko…

A se týče toho podpalubí … tak bych tam psa nikdy nedala. Radši ať leží normálně v letadle. Pro ty chudáky to musí být hrozný stres :-( právě proto jsem ani neletěla, když neprošel váhově.
A nechápu, jak někdo může do té klece psa přispat. Takovej pes má být pod neustálým dozorem , ne zamčenej v kleci :-(
Nejsem proti letecké přepravě psů, ale někde mezi kuframa bych to zakázala taky. Když může být v letadle asistenční, přežil by se i velký neasistenční pes.
A nemyslím si, že by toho lidi nějak extra využívali. Ty letenky pro psy jsou kolikrát příšerně drahé. Tenkrát to vycházelo snad na 70% z ceny , co měla stát moje letenka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
29.7.18 22:14

Ohledně lásky ke psům…
https://m.facebook.com/story.php?…
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
29.7.18 22:21

@Šmoulice Jo stoji to pekne prachy. :roll: A to ani nema nijake extra misto (ja si kvuli tomu kupovila se psem business).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 22:26

@Wani a kolik váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 22:28

@Malike tak to bylo brutální 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
29.7.18 22:39
@Clarity píše:
@Wani a kolik váží?

6 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
29.7.18 23:17
@Kaileee píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty mi chceš opravdu tvrdit že by život tvého psa a život tvého dítěte měl pro tebe stejnou váhu?

Vy jste asi nikdy nevlezla do nějaké „pejskařské skupiny“, že? Ty ženské jsou tam kolikrát tak vyšinuté, že na dotazy typu; „Narodilo se mi miminko a pes je k němu velmi agresivní asi ho budeme muset dát jiným majitelům“ či „mé dítě má silnou alergii na chlupy kdy se dusí“, jsou schopné pomalu naznačit, ať dítě dají do dětského domova; „vždyť pes byl v domácnosti dřív než dítě, to si nezaslouží“ :cert: a na alergii postačí, když bude dítě brát den co den doživotně léky, chudák pejsek zbavovat se ho jen kvůli dítěti a nějakým alergickým záchvatům. :( Mě už tohle teda vůbec nešokuje. Zahlédla jsem i diskusi, kdy byl pes agresivní vůči manželovi když všichni leželi společně v posteli a ženy vymýšlely, kam uložit manžela aby to pejska nestresovalo. :think: Chudák chlap asi vyfasoval po pejsánkovi boudu. :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.18 01:54
@Wani píše:
No jiste, kazdy, kdo ma u sebe na palube psa, nema kamarady, partnera a vlastne nikoho jineho nez toho psa. Ted tu o Karkulce :lol: A nevim, co je ti do toho, a proc by to vubec melo vadit, ze ma nekdo na palube psa. :think:

Mně by to třeba vadilo, nemám psy ráda, bojím se jich. Navíc ti malí čoklové bývají nejuštěkanější. A tedy taky by mi přišlo nefér, že na palubu si lidi mohou vzít čokla, ale moje mnohem menší morče povolené není. Naštěstí lítám většinou s dopravci, kde je povolen jen asistenční pes a ani toho jsem tam nikdy nezažila.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
30.7.18 02:19
@Clarity píše:
@Keyllah já nemám, co závidět. A nepřijde mi na tom nic trapného. Jsem sama spokojená, nic mi nechybí. Děti přijdou později…

Kdyby to nic nechybělo, tak bys neměla potřebu nahrazovat lidi kolem sebe osy a tahat je s sebou letadlem a ještě k tomu na palubě

• Citovat
  • Upravit
4288
30.7.18 02:40

Necetla jsem predchozi komentare, tak se omlouvam, pokud uz to tu nahodou nekdo psal. Znam pripady, kdy clovek cestoval s velkym psem a mel jej na palube v pripade, ze mel na psa vyrizenou zdravotni kartu. Tj,. treba trpis nejakou uzkosti a pes ti pomaha, uklidnuje te atd. a mas to od lekare potvrzene a zaroven potvrzene, ze ti pes muze pomoct ve tvych stavek, pokud s tebou bude na palube. Slysela jsem o par lidech, kteri timto obesli cestovani psa v podpalubi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný