Pes v letadle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10026
29.7.18 21:44
@Pajka89 píše:
To bych teda chtela sedet x hodin vedle nejakyho cokla :roll: Co kdyz tim nekomu privodi alergicky/astmaticky záchvat? To vas nikoho nenapadlo? Pes patri do podpalubi. Kdo musi mit blbyho psa, tak by s nim mel sedet doma na zadku nebo si zajistit hlidani a nedělat mu trauma z cesty letadlem kvuli nejakemu pleziru. A kolikrat za zivot se clovek stehuje na vzdalenost nutnou k letecke preprave? Vetsina lidi ani jednou. Takze zbytecna diskuze.

Co je mi do toho, ze ma někdo alergii na psy? :think: Letecke spolecnosti nezarucuji let, ktery by byl sterilni. Pokud ma nekdo smrtelnou reakci na cokoliv (vcetne psa), ma to nahlasit letecke spolecnosti a mit potvrzeni od doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:45

@Pajka89 najdi si diskuzi: cestování v letadle se psem. Přesně tohle tam řešili. Ty bys dítě snad do podpalubí dala? Fakt mě lezou na nervy lidi, kteří si myslí, že lidé jsou něco víc. :pocitac: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:45

@Pajka89 mas deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
29.7.18 21:46
@Clarity píše:
@Pajka89 najdi si diskuzi: cestování v letadle se psem. Přesně tohle tam řešili. Ty bys dítě snad do podpalubí dala? Fakt mě lezou na nervy lidi, kteří si myslí, že lidé jsou něco víc. :pocitac: :zed: :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a lidé jako nejsou něco víc než zvířata???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533

@Pajka89 Asi tak stejne jako ja chci sedet x hodin vedle nejake navonene zeny/chlapa, taky mi to muze spustit zachvat. To vas nikoho nenapadlo? A ani ten dotycny nema povinnost byt v prepravce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247

@Kaileee jestli Ti to nedošlo, tak vzásadě jsme také zvířata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:48

@Kaileee Ale *********, jako Ty je to asi jedno.

edit admin: nevhodný výraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
29.7.18 21:48
@Clarity píše:
@Kaileee jestli Ti to nedošlo, tak vzásadě jsme také zvířata :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty mi chceš opravdu tvrdit že by život tvého psa a život tvého dítěte měl pro tebe stejnou váhu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:49

@Pajka89 já třeba taky nechci sedět x hodin vedle uřvaného děcka. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.7.18 21:50
@Kaileee píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty mi chceš opravdu tvrdit že by život tvého psa a život tvého dítěte měl pro tebe stejnou váhu?
ano, psíci jsou pro mne stejně důležití, jako ostatní členové rodiny. :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
@Clarity píše:
ano, psíci jsou pro mne stejně důležití, jako ostatní členové rodiny. :*
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247

@Kaileee Ale to ty nepochopíš, když nejsi pejskař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
29.7.18 21:54
@Kaileee píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty mi chceš opravdu tvrdit že by život tvého psa a život tvého dítěte měl pro tebe stejnou váhu?

To nezvrdim, ale radeji vedle sebe budu mit prepravku se psem, nez nevychvane dite… Pokud se bavime o spolucestujicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10026
29.7.18 21:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
29.7.18 21:56
@j.a.n.i1 píše:
To nezvrdim, ale radeji vedle sebe budu mit prepravku se psem, nez nevychvane dite… Pokud se bavime o spolucestujicich.

nereagovala jsem na tebe, ok v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný