Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pajka89 píše:
To bych teda chtela sedet x hodin vedle nejakyho coklaCo kdyz tim nekomu privodi alergicky/astmaticky záchvat? To vas nikoho nenapadlo? Pes patri do podpalubi. Kdo musi mit blbyho psa, tak by s nim mel sedet doma na zadku nebo si zajistit hlidani a nedělat mu trauma z cesty letadlem kvuli nejakemu pleziru. A kolikrat za zivot se clovek stehuje na vzdalenost nutnou k letecke preprave? Vetsina lidi ani jednou. Takze zbytecna diskuze.
Co je mi do toho, ze ma někdo alergii na psy?
Letecke spolecnosti nezarucuji let, ktery by byl sterilni. Pokud ma nekdo smrtelnou reakci na cokoliv (vcetne psa), ma to nahlasit letecke spolecnosti a mit potvrzeni od doktora.
@Pajka89 najdi si diskuzi: cestování v letadle se psem. Přesně tohle tam řešili. Ty bys dítě snad do podpalubí dala? Fakt mě lezou na nervy lidi, kteří si myslí, že lidé jsou něco víc.
![]()
@Clarity píše:
@Pajka89 najdi si diskuzi: cestování v letadle se psem. Přesně tohle tam řešili. Ty bys dítě snad do podpalubí dala? Fakt mě lezou na nervy lidi, kteří si myslí, že lidé jsou něco víc.![]()
![]()
@Pajka89 Asi tak stejne jako ja chci sedet x hodin vedle nejake navonene zeny/chlapa, taky mi to muze spustit zachvat. To vas nikoho nenapadlo? A ani ten dotycny nema povinnost byt v prepravce.
@Kaileee jestli Ti to nedošlo, tak vzásadě jsme také zvířata ![]()
@Kaileee Ale *********, jako Ty je to asi jedno.
edit admin: nevhodný výraz
@Clarity píše:
@Kaileee jestli Ti to nedošlo, tak vzásadě jsme také zvířata
@Pajka89 já třeba taky nechci sedět x hodin vedle uřvaného děcka. ![]()
@Kaileee píše:ano, psíci jsou pro mne stejně důležití, jako ostatní členové rodiny.![]()
![]()
![]()
ty mi chceš opravdu tvrdit že by život tvého psa a život tvého dítěte měl pro tebe stejnou váhu?
@Kaileee píše:![]()
![]()
![]()
ty mi chceš opravdu tvrdit že by život tvého psa a život tvého dítěte měl pro tebe stejnou váhu?
To nezvrdim, ale radeji vedle sebe budu mit prepravku se psem, nez nevychvane dite… Pokud se bavime o spolucestujicich.
@j.a.n.i1 píše:
To nezvrdim, ale radeji vedle sebe budu mit prepravku se psem, nez nevychvane dite… Pokud se bavime o spolucestujicich.
nereagovala jsem na tebe, ok v pořádku ![]()