Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lucenka píše:
no, aby se ti to jendou nevrátilo … až budeš na něco alergická a lidem okolo to bude jedno
A co jako ? Neudělám s tím nic. Pokud by jsi to takhle chtěla brát, tak budeš jenom sedět doma na pr… ![]()
Máš alergii? Vem si prášky.
@lucenka píše:
proč bsy se měl člověk přizpůsobovat nějakému psovi?Naštěstí jsem nikdy neletěla s nějakým psem v letadle, ale ani jsem se tedy nesetkala s tím, že by aerolinky doporučovali lidem, aby jim hlásili alergii na psa kvůli tomu, že tam může nějaký letět.
A proč by se někdo měl přizpůsobovat tobě a tvojí alergii? ![]()
@Wani píše:
Litej si cim chcesA usuzovat, ze si nejake aerolinky vazi vic zvirat nez lidi, jen z toho, ze lidem netrpi vymysly na miste, zajimava dedukce
Tihle nesnášenliví chudáci by měli sedět doma a nejlépe vůbec nikam nechodit.
Nadělají nejmíň škody ![]()
@Šmoulice píše:
A proč by se někdo měl přizpůsobovat tobě a tvojí alergii?
alergii na psa naštěstí nemám … ale prostě pes je míň než člověk, je to prostě jen zvíře. Majitelé by ho neměli stavět na stejnou úroveň jako člověka a ještě se kvůli němu snažit obejít systém.
@lucenka když aerolinky přepravují psa, tak jsou nenormální, ale kdyby přepravovali morče, tak je to OK?! Holka ty už fakt nejsi normální…
@lucenka píše:
nikde nepíšu, že mají přepravovat morče na paluběnestaavím totiž zvířata na stejnou úroveň jako lidi
Ja nechapu tvoje mysleni, to ze se prepravuji psi na palube znamena, ze je rovi na stejnou uroven? ![]()
@lucenka Pro tebe je míň, ale pro někoho ne
Takže se nevrtej do těch, kteří to mají opačně.
A pro mě je můj pes víc, než kdejakej cizí člověk ![]()
@Šmoulice píše:
Tihle nesnášenliví chudáci by měli sedět doma a nejlépe vůbec nikam nechodit.
Nadělají nejmíň škody
Asi tak. Jinak jedna z cestujících, která odmítla letět se psem na palubě, protože tvrdila, že má silnou alergii (ale nijak se to na ní neprojevilo za těch x minut, co s ním byla v jednom letadle), tak tam se jednalo o asistenčního psa. Takže tam to stejně bylo člověk s údajnou alergií vs. člověk s handicapem. No zajímalo by mě, jak by to ti nesnášenlivci psů řešili. ![]()
@Clarity píše:
@Malike Také ho chápu, měl fakt štěstí, ale nechápu, že se ten pes nechal…
Klokani mají fakt v packách sílu takže se mu nemohl vymanit..
@Šmoulice píše:Přesně. Pes je člen rodiny.
@lucenka Pro tebe je míň, ale pro někoho neTakže se nevrtej do těch, kteří to mají opačně.A pro mě je můj pes víc, než kdejakej cizí člověk
@lucenka už mě z tvého sobectví třeští hlava
, lidé díky přírodě a jiným živočichům žijí, tak mas být ráda, ale ne ty budeš ještě lhostejná. Musím říct, že Ty ses přírodě vážně nepovedla.
![]()
@lucenka nemůžeš počítat s tím, že když Ty nebereš ohled na ostatní, tak ho nikdo nebude brát na Tebe. Asi neznáš přísloví: ,,Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.”
![]()
@Šmoulice jj a ještě jim zakázat internet, aby nemohli trollovat tady ![]()