Pes v letadle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15388
30.7.18 11:26
@lucenka píše:
no, aby se ti to jendou nevrátilo … až budeš na něco alergická a lidem okolo to bude jedno

A co jako ? Neudělám s tím nic. Pokud by jsi to takhle chtěla brát, tak budeš jenom sedět doma na pr… :roll:
Máš alergii? Vem si prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15388
30.7.18 11:27
@lucenka píše:
proč bsy se měl člověk přizpůsobovat nějakému psovi? 8o Naštěstí jsem nikdy neletěla s nějakým psem v letadle, ale ani jsem se tedy nesetkala s tím, že by aerolinky doporučovali lidem, aby jim hlásili alergii na psa kvůli tomu, že tam může nějaký letět.

A proč by se někdo měl přizpůsobovat tobě a tvojí alergii? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15388
30.7.18 11:29
@Wani píše:
Litej si cim chces :lol: A usuzovat, ze si nejake aerolinky vazi vic zvirat nez lidi, jen z toho, ze lidem netrpi vymysly na miste, zajimava dedukce :think:

Tihle nesnášenliví chudáci by měli sedět doma a nejlépe vůbec nikam nechodit.
Nadělají nejmíň škody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.18 11:30
@Šmoulice píše:
A proč by se někdo měl přizpůsobovat tobě a tvojí alergii? :roll:

alergii na psa naštěstí nemám … ale prostě pes je míň než člověk, je to prostě jen zvíře. Majitelé by ho neměli stavět na stejnou úroveň jako člověka a ještě se kvůli němu snažit obejít systém.

• Citovat
  • Upravit
247
30.7.18 11:32

@lucenka když aerolinky přepravují psa, tak jsou nenormální, ale kdyby přepravovali morče, tak je to OK?! Holka ty už fakt nejsi normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.18 11:33
@Clarity píše:
@lucenka když aerolinky přepravují psa, tak jsou nenormální, ale kdyby přepravovali morče, tak je to OK?! Holka ty už fakt nejsi normální…

nikde nepíšu, že mají přepravovat morče na palubě 8o nestaavím totiž zvířata na stejnou úroveň jako lidi

• Citovat
  • Upravit
10024
30.7.18 11:36
@lucenka píše:
nikde nepíšu, že mají přepravovat morče na palubě 8o nestaavím totiž zvířata na stejnou úroveň jako lidi

Ja nechapu tvoje mysleni, to ze se prepravuji psi na palube znamena, ze je rovi na stejnou uroven? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15388
30.7.18 11:40

@lucenka Pro tebe je míň, ale pro někoho ne ;) Takže se nevrtej do těch, kteří to mají opačně.

A pro mě je můj pes víc, než kdejakej cizí člověk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
30.7.18 11:53
@Šmoulice píše:
Tihle nesnášenliví chudáci by měli sedět doma a nejlépe vůbec nikam nechodit.
Nadělají nejmíň škody ;)

Asi tak. Jinak jedna z cestujících, která odmítla letět se psem na palubě, protože tvrdila, že má silnou alergii (ale nijak se to na ní neprojevilo za těch x minut, co s ním byla v jednom letadle), tak tam se jednalo o asistenčního psa. Takže tam to stejně bylo člověk s údajnou alergií vs. člověk s handicapem. No zajímalo by mě, jak by to ti nesnášenlivci psů řešili. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.7.18 13:05
@Clarity píše:
@Malike Také ho chápu, měl fakt štěstí, ale nechápu, že se ten pes nechal…

Klokani mají fakt v packách sílu takže se mu nemohl vymanit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.7.18 13:33

@Malike já jen nechápu, že se vůbec nechal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.7.18 13:34
@Šmoulice píše:
@lucenka Pro tebe je míň, ale pro někoho ne ;) Takže se nevrtej do těch, kteří to mají opačně.A pro mě je můj pes víc, než kdejakej cizí člověk ;)
Přesně. Pes je člen rodiny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.7.18 13:36

@lucenka už mě z tvého sobectví třeští hlava :roll: :zed: :pocitac: , lidé díky přírodě a jiným živočichům žijí, tak mas být ráda, ale ne ty budeš ještě lhostejná. Musím říct, že Ty ses přírodě vážně nepovedla. :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.7.18 13:38

@lucenka nemůžeš počítat s tím, že když Ty nebereš ohled na ostatní, tak ho nikdo nebude brát na Tebe. Asi neznáš přísloví: ,,Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.” :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.7.18 13:39

@Šmoulice jj a ještě jim zakázat internet, aby nemohli trollovat tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný