Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Wani píše:
@Kaileee A z jakeho duvodu ti vadi pes na palube?
Také jsem přemýšlela a došla jsem k názoru, že možná závidí, že mám aspoň ty psíky. ![]()
@Wani píše:
@Kaileee A z jakeho duvodu ti vadi pes na palube?
mi nevadí pes na palubě, mi vadí to, že je ten pes zbytečně ve stresu… pokud se samozřejmě nebavíme o nějakém stěhování kdy to jinak nejde
@Clarity píše:
Také jsem přemýšlela a došla jsem k názoru, že možná závidí, že mám aspoň ty psíky.
já myslím že každý může mít psů kolik chce, to si můžeš normálně koupit na rozdíl od dětí, závidíš mi děti? ![]()
Na palubu v žádném případě, neexistuje, psi mohou letět v přepravních klecích, ale pro toho psa to musí být strašný šok
, nevěděl by, co se děje, byl by úplně vyděšený, na ten let bych ho snad nechala uspat, ale to bych se obávala, že se už neprobudí nebo bych do té přepravní klece šla s ním, aby se nebál
, ale to samozřejmě taky nejde. ![]()
@Kaileee přečti si můj první dotaz ještě jednou, třeba Ti to na podruhé dojde ![]()
@Kaileee Jasne, takze ho radsi strcome do podpalubi, tam bude happy…
@j.a.n.i1 píše:
@Kaileee Jasne, takze ho radsi strcome do podpalubi, tam bude happy…
však já myslela vůbec
@Clarity píše:
@Kaileee ne děti Ti fakt nezávidím![]()
![]()
@Klopotkova aha já se dočetla, že do 8kg se smí (samozřejmě i s přepravkou)
@Kaileee píše:
však já myslela vůbec
Jo, takze kdyz se nekdo bude stehovat pres pul kontinentu, tak toho psa pro jistotu zabijem nebo dame do utulku…
@Kaileee Tvoje děti Ti nezávidím, spíš je lituji jakou mají mámu
@j.a.n.i1 píše:
Jo, takze kdyz se nekdo bude stehovat pres pul kontinentu, tak toho psa pro jistotu zabijem nebo dame do utulku…
však jsem psala že nemluvím o stěhování, že to je pochopitelné tak co to meleš?
@Clarity píše:
@Kaileee Tvoje děti Ti nezávidím, spíš je lituji jakou mají mámu
tak to jsme rádi že ty je nebudeš mít vůbec ![]()