Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
jinak ja jsem alergicka na kocky a to celkem dost. A nedavno se me stalo, ze kousek ode me letela na palube kocka. Dost me to zneprijemnilo cestu. kdyby alespon dopredu poslali na mail nejaky upozorneni, aby se clovek nadopoval pred cestou protialergickejma praskama ![]()
@Clarity píše:
@Malike tak to bylo brutální
Já toho chlapa chápu..Klokan by toho psa mohl zabít..a i toho chlapa.
@lucenka píše:Ta věta, že malí psi jsou nejuštěkanější, mě fakt pobavila
Mně by to třeba vadilo, nemám psy ráda, bojím se jich. Navíc ti malí čoklové bývají nejuštěkanější. A tedy taky by mi přišlo nefér, že na palubu si lidi mohou vzít čokla, ale moje mnohem menší morče povolené není. Naštěstí lítám většinou s dopravci, kde je povolen jen asistenční pes a ani toho jsem tam nikdy nezažila.
@Malike Také ho chápu, měl fakt štěstí, ale nechápu, že se ten pes nechal…
@lucenka 1) asi jste si špatně přečetla můj dotaz 2) to, že mám psy, neznamená náhrada za lidi, ale pokud máte děti a ty budou (možná) chtít psa, nebo jiné zvíře, tak to snad také neznamená, že tím nahrazují lidi, ne?
@Clarity píše:
@lucenka 1) asi jste si špatně přečetla můj dotaz 2) to, že mám psy, neznamená náhrada za lidi, ale pokud máte děti a ty budou (možná) chtít psa, nebo jiné zvíře, tak to snad také neznamená, že tím nahrazují lidi, ne?
moje dítě chápe, že zvíře je na nižším stupni než člověk a že si ho nemůže tahat všude, jak nějakého plyšáka ![]()
@lucenka píše:
Mně by to třeba vadilo, nemám psy ráda, bojím se jich. Navíc ti malí čoklové bývají nejuštěkanější. A tedy taky by mi přišlo nefér, že na palubu si lidi mohou vzít čokla, ale moje mnohem menší morče povolené není. Naštěstí lítám většinou s dopravci, kde je povolen jen asistenční pes a ani toho jsem tam nikdy nezažila.
No vadit ti to může, stejně jako mně vadí v letadle uječená děcka, tlustí lidé a nevychovanci.
Tvůj strach je tvůj problém, i morče lze vzít na palubu, pokud si člověk vyběhá patřičné dokumenty.
@2012Mex píše:
jinak ja jsem alergicka na kocky a to celkem dost. A nedavno se me stalo, ze kousek ode me letela na palube kocka. Dost me to zneprijemnilo cestu. kdyby alespon dopredu poslali na mail nejaky upozorneni, aby se clovek nadopoval pred cestou protialergickejma praskama
Proto je dobré toto napsat ke své letence.
Anebo jsi měla požádat letušku, že máš alergii na kočky, zda by tě nemohla přesadit.
@Wani píše:
No vadit ti to může, stejně jako mně vadí v letadle uječená děcka, tlustí lidé a nevychovanci.Tvůj strach je tvůj problém, i morče lze vzít na palubu, pokud si člověk vyběhá patřičné dokumenty.
nikde jsem nenašla, že by se na palubě směla přepravovat morčata. Ale jak jsem již psala, naštěstí lítám s rozumnými aerolinkami, které povolojí přepravu psů jen v případě, že jej potřebuje mít u sebe nemocný člověk, takže žádné domácí mazlíčky, co si s sebou musí lidi tahat na dovolené.
@lucenka ty si tu první stránku nikdy nerozklikneš.
Vtipné a trapné, když tady trollíš úplně něco jiného
![]()
@lucenka píše:
nikde jsem nenašla, že by se na palubě směla přepravovat morčata. Ale jak jsem již psala, naštěstí lítám s rozumnými aerolinkami, které povolojí přepravu psů jen v případě, že jej potřebuje mít u sebe nemocný člověk, takže žádné domácí mazlíčky, co si s sebou musí lidi tahat na dovolené.
Tak např. JAL to povoluje po zeptání. A rozumné aerolinky jsou které?
A jak víš, že si toho psa lidi vezou na dovolenou, se každého ptáš. ![]()
@Wani píše:
Tak např. JAL to povoluje po zeptání. A rozumné aerolinky jsou které?A jak víš, že si toho psa lidi vezou na dovolenou, se každého ptáš.
třeba Emirates … to jsou aerolinky na úrovni
@lucenka píše:
třeba Emirates … to jsou aerolinky na úrovni
A jak víš, že si je berou na dovolenou?
Jinak Emirates jsou v pohodě, taky jsem tim občas letěla.
@Wani píše:
A jak víš, že si je berou na dovolenou?Jinak Emirates jsou v pohodě, taky jsem tim občas letěla.
tak ono moc jiných důvodů není .. zase až tak moc lidí se do zahraničí nestěhuje.