Pes v letadle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10026
30.7.18 10:49
@lucenka píše:
tak ono moc jiných důvodů není .. zase až tak moc lidí se do zahraničí nestěhuje.

No jistě, takže z toho to usuzuješ. :mrgreen: Třeba psi lítající na výstavu nebo na pokrytí vlastně neexistují. :lol: Ono těch psů lítá totiž tolik, že prostě není možné, aby se tak ohromný počet lidí stěhoval. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.18 10:50
@Wani píše:
No jistě, takže z toho to usuzuješ. :mrgreen: Třeba psi lítající na výstavu nebo na pokrytí vlastně neexistují. :lol: Ono těch psů lítá totiž tolik, že prostě není možné, aby se tak ohromný počet lidí stěhoval. :think: :lol:

ale proč musí lítat na palubě, kde mohou obtěžovat jiné cestující?

• Citovat
  • Upravit
10026
30.7.18 10:51
@lucenka píše:

Protože si za to zaplatí a aerolinky jim to povolí, co je na tom těžké pochopit. :think: Já měla psa taky na palubě, dolů bych ho nestrčila a už vůbec na dlouhý let. A jestli můj pes někoho obtěžuje svoji přítomností, tak to není můj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15460
30.7.18 10:53
@lucenka píše:

Čím pes obtěžuje ??? Když jen klidně leží ? :roll:
Lidi, kteří se psy cestují, je mají většinou velmi dobře vychované a poslouchají.
A radši 10 psů na palubě, než jednoho rozmazleného fakana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.18 10:54
@Wani píše:
Protože si za to zaplatí a aerolinky jim to povolí, co je na tom těžké pochopit. :think: Já měla psa taky na palubě, dolů bych ho nestrčila a už vůbec na dlouhý let. A jestli můj pes někoho obtěžuje svoji přítomností, tak to není můj problém.

no jak píšu, naštěstí už jsou rozumné aerolinky a přepravu psů na palubě neumožňují (pokud se nejedná o asistenčního psa).

• Citovat
  • Upravit
101534
30.7.18 10:54
@lucenka píše:

Jo, tohle se dá napsat i o spoustě lidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.18 10:55
@Šmoulice píše: Čím pes obtěžuje ??? Když jen klidně leží ? :roll:
Lidi, kteří se psy cestují, je mají většinou velmi dobře vychované a poslouchají.
A radši 10 psů na palubě, než jednoho rozmazleného fakana ;)

třeba tím, že na něj může mít člověk alergii, psi dost často nevábně páchnou, mohou štěkat

• Citovat
  • Upravit
10026
30.7.18 10:56
@j.a.n.i1 píše:
Jo, tohle se dá napsat i o spoustě lidí :mrgreen:

Jo jo, mě minule na cestě Dubai - Peking obtěžoval mix nevychovaných Číňanů a rozcapaných uřcvaných malých Arabů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15460
30.7.18 10:57
@lucenka píše:
třeba tím, že na něj může mít člověk alergii, psi dost často nevábně páchnou, mohou štěkat

A lidi ne ? :mrgreen: :mrgreen:

Nějaká cizí alergie je mi úplně víš kde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.18 10:58
@Šmoulice píše:
A lidi ne ? :mrgreen: :mrgreen:Nějaká cizí alergie je mi úplně víš kde ;)

no, aby se ti to jendou nevrátilo … až budeš na něco alergická a lidem okolo to bude jedno

• Citovat
  • Upravit
10026
30.7.18 10:58
@lucenka píše:
třeba tím, že na něj může mít člověk alergii, psi dost často nevábně páchnou, mohou štěkat

Prosímtě :roll: Pokud má někdo alergii na psy, má to dopředu nahlásit aerolinkám a mít sebou lékařské potvrzení, pokud ho nemá, tak smůla. Aerolinky to nezajímá. Nevábně zapáchající pes na paluby nesmí a že mohou štěkat? Nj, mohou si štěknout a co jako s tím? Dítě může vykřiknout, dospělý taky (lekne se něčeho). Ty bys asi měla letět soukromým letadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.18 11:15
@Wani píše:
Prosímtě :roll: Pokud má někdo alergii na psy, má to dopředu nahlásit aerolinkám a mít sebou lékařské potvrzení, pokud ho nemá, tak smůla. Aerolinky to nezajímá. Nevábně zapáchající pes na paluby nesmí a že mohou štěkat? Nj, mohou si štěknout a co jako s tím? Dítě může vykřiknout, dospělý taky (lekne se něčeho). Ty bys asi měla letět soukromým letadlem.

proč bsy se měl člověk přizpůsobovat nějakému psovi? 8o Naštěstí jsem nikdy neletěla s nějakým psem v letadle, ale ani jsem se tedy nesetkala s tím, že by aerolinky doporučovali lidem, aby jim hlásili alergii na psa kvůli tomu, že tam může nějaký letět.

• Citovat
  • Upravit
10026
30.7.18 11:20

@lucenka Aerolinkam mas nahlasit vsechny sve zdravotni potize, vcetne silne alergie. Navis ti nikdy nezaruci sterilni prostredi. Pokud nemas potvrzeni od lekare a budes trvat na tom, ze nemuzes cestovat se psam v letadle kvuli alergii, vyvedou te z letadla. To uz se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.18 11:21
@Wani píše:
@lucenka Aerolinkam mas nahlasit vsechny sve zdravotni potize, vcetne silne alergie. Navis ti nikdy nezaruci sterilni prostredi. Pokud nemas potvrzeni od lekare a budes trvat na tom, ze nemuzes cestovat se psam v letadle kvuli alergii, vyvedou te z letadla. To uz se stalo.

no jak píšu, naštěstí lítám aerolinkami, kde si víc váží lidí než zvířat

• Citovat
  • Upravit
10026
30.7.18 11:25
@lucenka píše:
no jak píšu, naštěstí lítám aerolinkami, kde si víc váží lidí než zvířat

Litej si cim chces :lol: A usuzovat, ze si nejake aerolinky vazi vic zvirat nez lidi, jen z toho, ze lidem netrpi vymysly na miste, zajimava dedukce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný