Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Inspirovala mě k založení tématu diskuze Jak dlouho žije morče. Máme křížence a uvědomila jsem si na té předchozí diskuzi, že také netuším, jak dlouho s námi náš pejsek může být. Tak by mě to zajímalo. Všem dík předem za odpovědi.
Ahoj moje fenka která byla taktéž křížena, vydržela skoro 17let. Teprve nedávno umřela.
Je to dost individuální. Obecně tak mezi 11 - 15 lety, říká se, že malí psíci se dožívají déle. Krysařík, kterého jsme v rodině měli, se dožil jen 9 let, přitom strava a péče o něj byla dobrá, co si tak pamatuji.
@Enmamma záleží na zdraví ale většinou ty pidi psi žijí dlouho. Tchán má jezevčíky a jeho první mu umřel v 19 letech a umřel ve spánku ![]()
To je hrozně individuální, záleží také jestli nebude ve stari nemocný.ja chodím nakupovat do jednoho obchodu a tam má majitel čivavu (6ti letou) a vypadá fakt strašně jak kdyby měla za chvilku umřít
to jsem si myslela že ji je tak 15 .
@Plesss tak to ke mi líto, určitě na Vás teď ze shora kouká.
![]()
@Clarity určitě ano, ono mi to přišlo líto jen ten den, ale když jsem si řekla že už se ke konci trápila tak je to pro toho pejska svoboda. Chybí nám to je jasný. Ale teď už ji nic nebolí.
Čivava se mamce dožila 14ti let.. rika se cim mensi, tim vice vydrzi ![]()