Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak vám děkuji za info
my máme tedka auto seat cordoba a zjistila jsme že se asi nedá vytáhnout ten plech vzádu jako do kufru
takže by tam byla ve tmě a skoro bez vzduchu tak to není asi možný ale vzádu na sedáčkách taky nebude moci bejt čekáme dvojčátka a vzádu budu jezdit ze začátku já s dvouma vajíčkama žeo .. no nevim jka to vymyslíme dostaly jsme tot auto v sobotu jako svatební dar
Zdravím, nevím, jak velkého máš psa, co se zkusit mrknout na přepravní klece do auta, jsou seříznuty tak, že se do kufru vejdou, pokud vystavuješ, v pohodě přibalíš i výstavní kemping. Já tedy psa vozím na zadních sedačkách, kde je připoutaný. Ale na ty klece zkus mrknout, pokud trváš na vození v kufru - aha, už to čtu, ty a dvě vajíčka vzadu, tak to jo
http://www.zoohit.cz/…y_auto/klece?…
@Paikea Já tedy nikdy s dětmi vzadu nejezdila, takže bych tam prostě dala pásy a psa do nich, děti budou mít o zábavu postaráno, lepší než matka
A nebo prodat svatební dar a pořídit lepší - prostornější auto ![]()
Kamarádka vozila čubínu vzadu v kufru, měla nějaké pidi, myslím peugotka a Jessie se tam moc líbilo, vždycky se už těšila a skákala tam sama. Tak bych vyzkoušela i tohle, zas na druhou stranu, většinu kufru vám zabere obří kočár
Pokud se vám tam tedy vejde.
Holky mám vlkodavku kříženou s ovčákem trošku hovádko
no já nevim asi se mě mezi ty dvě vajíčka nevejde
on je kufr velikánskej ale stejně nevim jak to bude no díky za onfo každopádně
@Mrkvetka píše:
http://www.akvaplzen.cz/?… Drahé? Mně se nezdály, koukám namátkou na jeden obchod a jsou do tisícovky
tak tohle je síť, já mluvila o mříži ![]()
@tutinka píše:
@Paikea Já tedy nikdy s dětmi vzadu nejezdila, takže bych tam prostě dala pásy a psa do nich, děti budou mít o zábavu postaráno, lepší než matkaA nebo prodat svatební dar a pořídit lepší - prostornější auto
Kamarádka vozila čubínu vzadu v kufru, měla nějaké pidi, myslím peugotka a Jessie se tam moc líbilo, vždycky se už těšila a skákala tam sama. Tak bych vyzkoušela i tohle, zas na druhou stranu, většinu kufru vám zabere obří kočár
Pokud se vám tam tedy vejde.
tak psa jako spolujezdce…tam ho muzes aji pripoutat pasem…tam kdyz muze nejakej nas pes jet tak si pripada extra dulezite
nebo nejak upravit ten kufr…treba vam v servisu budou umet odtranit soucastku co vam vyndat nejde..
ups jsem to odeslala driv nez jsem to stihla dopsat
ja bych asi nechala upravit kufr, psa bych s malyma detma na zadnim sedadle samotnyho nenechala asi ![]()
@vevericka12 píše:
ups jsem to odeslala driv nez jsem to stihla dopsatja bych asi nechala upravit kufr, psa bych s malyma detma na zadnim sedadle samotnyho nenechala asi
jo velkyho psa na zadnich sedadlech s dvema vajcama bych taky nedala..staci blba zatacka..pes blbe stoupne..a jestli mas krizenyho vlkodava..tak nejakych 60 kilo ma..kdyby blbe stoupnul nechtene nohou do vajicka pri vyrovnavani rovnovahy…blby..to bych neriskovala
@mikitaa no taky právě nechci jí mít na sedačkách vzádu a ve předu co já vím bejt nemuže ani připoutaná ..prtotože může vlézt i k řidiči …musíme to vymyslet stím kufrem ten je veliký tak nevim proč tam mají to plato nahoře co se všude jinde vyndává … A Akilla je velká jak ovčanda spíše má cca 30kg
ale stejně ![]()
Tak vlkodava bych tam asi fakt nedávala, to máš pravdu
Pak asi jen auto s velkým kufrem
Kamarádka s vlkodavkou a dítětem mají dodávku a jsou spokojení celá rodina.
@Paikea píše:
Holky mám vlkodavku kříženou s ovčákem trošku hovádkono já nevim asi se mě mezi ty dvě vajíčka nevejde
on je kufr velikánskej ale stejně nevim jak to bude no díky za onfo každopádně
Je sice fajn, že jste dostali auto jako svatební dar, ale v tomhle případě trochu Danajský, když dárce nepřemýšlel o vašich potřebách
Zkusila bych nejdřív řešit to plato, jestli přecejenom nepůjde nějak vymontovat nebo v nejhorším i vyříznout (i když tím auto znehodnotíte a asi přijdete o záruku, tak nevím). Jako druhou variantu bych viděla darované auto prodat a koupit vyhovující podle vlastního výběru. Vozit velkého těžkého psa na zadním sedadle mezi dvěma autosedačkami bych se bála, navíc ani pro psa by to nebylo moc pohodlné, neměl by tam místo a těžko vydrží celou cestu sedět v jedné pozici. Na předním sedadle už vůbec ne, tam se nedá pořádně zajistit, aby nemohl skočit do řízení.
Jinak my máme klasický sedan, takže pes v kufru nepřichází v úvahu
Vozíme na zadním sedadle připoutaného speciálním postrojem. Bude to holt muset jít i s vajíčkem, asi mu koupíme ještě takovou tu plachtu s bočními stěnami, aby v zatáčce nemohl na mimčo spadnout. Náš pes je ale naštěstí relativně malý, má jen 10 kilo.
Oživuji diskuzi, i když můj dotaz je jiný, než původní. Šla jsem si jednou takhle po městě, a viděla jsem chlapa, jak otevřel kufr auta, donutil dovnitř skočit psa (poměrně velkého, asi jako německý ovčák),kufr zabouchl, nasedl, a odjel…Ten pes tam musel být v absolutní tmě, sám, ten chlap nedal pryč ani ten „dekl“ kufru, aby tam měl trochu světla…Je to normální způsob převážení psa, nebo to hraničí s týráním…?Díky za názory..
@spiritt jako do kufru u sedana???
to normalni urcite neni. V kombiku ano ale v sedanu fakt ne…