Pes vegetarián

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3204
7.12.15 21:20

@Froseth už jsem poslala mamce odkaz, tak snad se na to mrkne. Budu s ní zítra, tak se jí zeptám. Moooc děkuji za radu!! a vědět dám :) je mi ho moc líto, jak hlady jí tu suchou rýží, ani něčím ochutit nemůžem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
7.12.15 21:44

@Eemii To je zase moudro. To jste vyčetla někde na internetu, nebo vám to řekl nějaký veterinář z Horní Dolní, který doporučuje Royal Canin? Můžete mi dát odkaz na studii, ve které se někdo zabýval stravitelností vařených brambor? Nejlépe takovou, která obsahuje i rentgenové snímky dokazující, že „je nestráví“. Odpověď tuším. Žádná taková studie totiž pokud vím neexistuje, pokud existuje, tak se nechám ráda poučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
7.12.15 21:48

@Mantinell Ahoj, nevim, jestli to tu uz nekdo nepsal, ale existuji vegetarianske i veganske granule pro psy, ktere maji vsechny latky, co pec potrebuje…Je to vymyslene kvuli majitelum vegetarianum, veganum, ktere chteji mit vegany i psy (ale to je uz jine tema). Kazdopadne projed internet a pokud by to pro Vas bylo reseni, tak proc ne. Bude to ale asi dost drahe, nevim, jestli bude distribuce v cechach…

• Citovat
  • Upravit
8996
7.12.15 21:51

@Mantinell Nevím proč jí suchou rýži - uvařím mu k tomu mrkev s hrášem a dám trochu oleje aby to neměl suché. V podstatě může i omeletu se zeleninou. Uvařenou brokolici s rýží. Uvařila bych rýži v zeleninovém vývaruaby to mělo nějakou chuť, uvařilabych vejce na hniličku, rozmašíovala ho vidličkou do té rýže a přidala uvařený hrášek. Pečená zelenina s rýží má úplně jiný grády než vařená - popatlám olivovým olejem kousky červený řepy, cukety, papriky, rajčat a až to bude upečené tak to smíchám s rýží a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.12.15 00:30

Maso kuřecí a hovězí jsou alergeny. Také obiloviny a mléčné výrobky. Pochybuju, že by měl pes alergie na všechny typy masa. Třeba jehněčí a lososové maso je vyloženě určené pro alergiky. Je spousta výrobců granulí, kteří vyrábějí kvalitní granule pro alergické psy. Kupte kvalitní granule. A kromě těchto granulí a vody nesmí pes dostat nic jiného!!! Ani pamlsek, piškot a pod..jinak se z toho pes nikdy nedostane. Ale může mít také třeba jinou nemoc…já bych v první řadě zkusila ty granule ( třeba české Brit Carnilove jsou vynikající-mají zcela nové receptury…) a taky bych změnila veterináře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
8.12.15 08:22

@Majka4 jak jsem už psala, granule brit měl hypoalergení a zrovna jehněčí…a bral jenom je a ten sám problém. Na granulích teda nešetřili. Zítra jde zase k veterináři, tak pak napíšu co to zase způsobilo. Ale ten losos je zajimavý. Má tam napsané jen ryby konkrétně jaké ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.12.15 09:45

@Mantinell doporučuji, a né jediná, změnit veterináře popř. zkonzultovat případ s jiným vetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
8.12.15 10:18
@Froseth píše:
@Eemii To je zase moudro. To jste vyčetla někde na internetu, nebo vám to řekl nějaký veterinář z Horní Dolní, který doporučuje Royal Canin? Můžete mi dát odkaz na studii, ve které se někdo zabýval stravitelností vařených brambor? Nejlépe takovou, která obsahuje i rentgenové snímky dokazující, že „je nestráví“. Odpověď tuším. Žádná taková studie totiž pokud vím neexistuje, pokud existuje, tak se nechám ráda poučit.

Nic hledat nebudu, je to celkem dostupna informace, staci pouzit google nebo se zeptat jakehokoli veterinare ;).RTG by byl celkem k nicemu, nevim, jak bys na nem chtěla videt, ze zadne ziviny se z traviciho traktu nevstrebaly, to není jako spolknuta dvojkoruna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
8.12.15 12:23

@Mantinell A nechcete se na to všechno fakt vykašlat? Stojí vás to možná zbytečně hromadu peněz. Já dokonce znám několim psů co mají alergii na kuřecí maso - v granulích ale syrové jim nevadí. Prostě jim vadì ten odpad co se dává do granulí. I hypoalergenní granule jsou pořád jen konzervovaná náhražka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
8.12.15 19:56

@Almira-Alm když se s tím psem tulíte 6let, to prostě nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
8.12.15 21:39

@Mantinell Tak já neříkám zabít ho ale věřit trochi na přírodu a místo diet a granulí dát maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný