Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj! Chtěla bych mi objednat e-book Peti Elblové! Má s tím někdo zkušenost? Jak platit, jestli ten e-book přišel hned po zaplacení a nebyl to jen žrout peněz..
Poraďte prosím ![]()
@Tableta píše:
@x_xcaroline a proč se nezeptáš přímo jí?
reklama ![]()
@Tableta píše:
ne, to není reklama. Péťu znám
tak jinak - já to myslím tak, že paní jí dělá reklamu nebo ti přijde ten dotaz normální?
@jdukolem Nepřijde mi normální. Přijde mi naprosto hloupej, když se může zeptat přímo jí, třeba na mailu, na instagramu nebo na blogu. A pokud jí teda zakl. dělá reklamu, tak pochybuju o tom, že o tom Péťa ví.
@Tableta píše:
@jdukolem Nepřijde mi normální. Přijde mi naprosto hloupej, když se může zeptat přímo jí, třeba na mailu, na instagramu nebo na blogu. A pokud jí teda zakl. dělá reklamu, tak pochybuju o tom, že o tom Péťa ví.
to už bych si netroufla soudit zda ví, ty ji znáš takže asi víš, ale nováček s jedním příspěvkem a ještě takto nenápadný dotaz… už jsem asi paranoidní ![]()
@jdukolem no jo, kdyby se to týkalo někoho jinýho, tak bych si to určitě taky myslela
Tak jasný, že když se zeptá jí, tak jí bude Petra samozřejmě říkat, ať si to koupí, aby z toho měla peníze
. Taky bych se radši zeptala ostatních, co E-book mají, jestli funguje nebo ne.