Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojky, potřebuju poradit, našemu synkovy jsme s manželem koupili sklípkana, ale Péťa se ho bojí a dokonce s ním nechce spát v pokojíčku a v noci nás chodí budit. Máte nějakou radu jak by se mohl přestat pavouka bát?
![]()
Místo pavouka jste si měli pro sebe koupit učebnici českého jazyka.
@Vladěna98 píše:
Ahojky, potřebuju poradit, našemu synkovy jsme s manželem koupili sklípkana, ale Péťa se ho bojí a dokonce s ním nechce spát v pokojíčku a v noci nás chodí budit. Máte nějakou radu jak by se mohl přestat pavouka bát?![]()
@Vladěna98 píše:
Ahojky, potřebuju poradit, našemu synkovy jsme s manželem koupili sklípkana, ale Péťa se ho bojí a dokonce s ním nechce spát v pokojíčku a v noci nás chodí budit. Máte nějakou radu jak by se mohl přestat pavouka bát?![]()
Nech spát pavouka v posteli a Péťu zavři do terarka a nebude vás chodit budit.
Co vede rodiče k tomu, aby dítěti koupili na mazlíčka zvíře, kterého se bojí a o které nejspíš ani nestálo?! ![]()
Buď troll nebo pohnute myšlení…
A sklípkan na to říká co? Nebudí ho to, jak za váma Péťa v noci furt leze? ![]()
Až mi vyhrkly slzy…😂
@JancaS84 píše:
@vrbule píše:Až mi vyhrkly slzy…😂
@JancaS84 píše:
Jasně, ještě aby chudacka pavouka nemuseli utratit když ho ten zlej kluk nemá rád.
ale jinak já sem vždycky taky chtěla sklipkana, ale doma to neproslo. Všechny pavouky co doma najdu dávám ven.
@Vladěna98 píše:
A prášky už sis dnes vzala?
@JancaS84 No já tak humánní nejsem..odvazim se na ně jen vysavačem nebo sprejem
Zavřít mě někdo se sklípkanem do ložnice, mám zadělano na doživotní trauma, nespavost nebo inkontinenci..
Chudák Péťa, ten má vyhlídky… ![]()
@vrbule píše:
@JancaS84 No já tak humánní nejsem..odvazim se na ně jen vysavačem nebo sprejem
ano, vysavač a sprej na Péťu, chuligána jednoho!