Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemůžou to být spíše neštovice? Podle těch fotek těžko říct…
To nebudou petechie, já je měla a ty vypadají spíš jako by ti někdo vytetoval pod kůži drobné tečky. Rozhodně nejsou vystouplý. Tohle mi přijde spíš jako kousance od komára? Svědí to?
Každopádně bych to raději sledovala a když tak naběhnout k doktorovi.
Holky a tohle jsou petechie? Litam od doktora k doktorovi a nikdo nevi. Uz jsem z toho docela na nervy. Mam to od kvetna a obvodacka ani kozarka nevi. Pry je to asi z namahy. Rozbor krve jsem mela nejaky zakladni a ten je v poradku.
@Anonymní píše:
Holky a tohle jsou petechie? Litam od doktora k doktorovi a nikdo nevi. Uz jsem z toho docela na nervy. Mam to od kvetna a obvodacka ani kozarka nevi. Pry je to asi z namahy. Rozbor krve jsem mela nejaky zakladni a ten je v poradku.
Nejsou, kdyby byly tak je tam od května určitě nemáš, zmizely by a udělaly se nové jinde. Ale co to je nevím
Zdravim. Ma nekdo zkusenosti s petechiemi pri viroze? Klukovi se delaji od srpna pokazde, kdyz ma virozu. V srpnu kr. obraz v poradku. Mam byt hystericka?
Zdravím. Dnes ráno jsem u syna na oušku zjistila toto. Myslíte, že to jsou petechie nebo jen třeba podřené? Díky
@ArumLily0 Nemohl se do toho ouška někde bouchnout? Nebo si ho v noci přeležel, že to má tak v jedné ředě. Neplašila bych.
@ivašot. Právě netuším. Myslím, že před spaním to tam neměl
Zdravím. Synovi jsem dnes ráno zjistila na oušku toto.. je to petechie?