Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky všem. Omlouvám se za anonym ale teď jsem ve vaně zjistila, že mám na břiše toto. Jakoby nad podbříškem. Dopoledne jsem sesi trochu v těch místech drbala ale všimla jsem si toho až teď. Zkusila jsem skleničkový test ale nezmizelo to
Ano, takhle vypadají petechie…Já to mívám jakoby na vnitřní straně stehen, pokud se tam škrábu.
@ArumLily0 píše:
Ahojky. Nevíte někdo co to je? Syn to má na oušku
Dobrý den, toto se malému udelalo. Muzou to byt petechie? Maly ma tri roky, uz tyden kasle a ma rymu. Je mozne, ze se jen bouchnul, je to ero, ale kdyz jsem si o tom cetla na netu, tak me to vydesilo. Manzel je v praci a zutra ma taky denni, tak se k doktorce dostanu nejdriv ve stredu. Co myslite?
Petechie určitě ne. Fotka není moc dobrá, ale nemůžou mu začínat neštovice?
Anonymní, to fakt petechie nejsou, jak už bylo psáno vypadá to spis na nestovice nebo nejakou alergickou reakci na neco…
Děkuji holky, dnes to má už méně červené, nestovice to nejsou, má pořád jen toto a mizí to. Spíš teda asi nějaka reakce, jednou měl už z pitícka, ale klasickou koprivku.
Ahojky. Synovi se udělalo na krku toto. Já ty petechie prostě nepoznám
. Je nebo ne? Děkuji moc
Ne, ani tohle nejsou petechie. Nebylo by vhodnější přestat syna tolik sledovat a spíš se zamyslet nad sebou?
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím vás jsou to petechie?
Jinak ty ostatní fotky jsou jeden a ten samý flicek