Petr K. z Brna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
2.3.17 19:00
@The_Assassin píše:
Kramný?

ten je z Ostravy :mrgreen: :mrgreen: i kdyz vlastne, kde vubec sedi? Treba v Brne… :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.18 21:30

Já mam taky zkušenost.

Arogantní tyoek co strašně rad píše ze nemá čas ale pak si s vámi chatuje do rána klidně.
4000kc za výklad o ničem. Prvně zjisti veskere info o vás a pak na základě toho řekne par obecných kecu apod. Z toho co mi rekl se splnila jedna věc která byla úplně jasná dle toho jak jsem to popsala.

Za me normlani šarlatán. A rad píše jaké ma schopnosti od mala atd a kolik ma lidi a jak nemá čas.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.18 21:41

Napsala jsem mu me datum narození a odvypravela příběh s jedním mým ex a ze nevim zda na nej čekat nebo ne, tak aniž by cokoliv věděl o něm tak napsal ze ne a ze ví co moje datum narození potřebuje a ze proč jako ještě nemám děti a rodinu ve 30.letech.

Fakt no comment :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.18 14:36

mám zkušenosti, pokud chceš vyhodit peníze, doporučuji. Je to jen obyčejný šarlatán, nic víc. Opravdu nemá dar :D Jen ti 100× napíše že nemá čas ale vezme tě teda…je to směšný co předvádí. A rád ti mnohokrát poví že má klienty v USA, protože tady po něm totiž neštěkne ani pes, těch pár recenzí si píše zřejmě sám. Jestli je ti úzko, hledej psychoterapeuta, ne šarlatána. To co mi řekl bylo naprosto k ničemu, jen z tebe umí dostat odpovědi a pak dělá že na to přišel sám. Nic z toho co řekl nebyla pravda, nijak mi nepomohl, jen mi byla diskuze s ním extrémně nepříjemná. Pak mi to nedalo a dala jsem kontakt kamarádce a psal jí ty samý věci :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová