Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Co k tomu dodat… Poslední dobou se mi nějak nedaří a nevím kudy kam. Slyšela jsem na uvedeného samou chválu, ale že je hrozně moc drahý. Máte zkušenosti? Pište ![]()
A co má jako dělat, ten Petr K z Brna? Nějak tě vyvede z deprese, za tučný prachy předpokládám? Nebo tě odháčkuje? ![]()
@AnastazieB píše:
A co má jako dělat, ten Petr K z Brna? Nějak tě vyvede z deprese, za tučný prachy předpokládám? Nebo tě odháčkuje?
https://www.facebook.com/…vykla.karet/ to bude asi tento vykuk!
Pokud se Ti nedaří, nevíš kudy kam, jsi zoufalá, neuvažovala jsi spíš o psychologovi? V Brně jich je plno a jsou i na pojišťovnu.
Jo, jo. Ten je dobrý. Byla jsem u něj z hecu ani před 6 lety. Na otázku, jestli se mamka zotaví po operaci mi odpověděl, že rekonvalescence proběhne perfektně a mamka se vrátí do plnohodnotného života. V té době už byla 20 let mrtvá. Tak buď jsem si něčeho nevšimla, ale je fakt machr. ![]()
@lemaz píše:
Jo, jo. Ten je dobrý. Byla jsem u něj z hecu ani před 6 lety. Na otázku, jestli se mamka zotaví po operaci mi odpověděl, že rekonvalescence proběhne perfektně a mamka se vrátí do plnohodnotného života. V té době už byla 20 let mrtvá. Tak buď jsem si něčeho nevšimla, ale je fakt machr.
Zrejme myslel zivot po zivote samozrejme. Ty tomu nerozumis
![]()
@LenkaZi píše:
Už od pohledu je pán vykuk
Asi tak. Má lehkou obživu, nakecá idiotům pár blbostí… ![]()
@The_Assassin píše:
Kramný?
ten je z Ostravy
i kdyz vlastne, kde vubec sedi? Treba v Brne… ![]()