Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj,
máte někdo s tímto CAR zkušenost? A jaké tam jsou ceny? Vím, že je dražší, ale zajímalo by mě kolik se doplácí za ivf, když je přes pojišťovnu. Nepodařilo se mi ceník dohledat. Děkuji
A co takhle jim napsat at ti cenik poslou?
Mne poslali obratem.
Oni maji balicky, tusim pri ivf na pojistovnu je to okolo 35 000 - v cene uz mas ISCI a mrazeni, jestli jeste neco netusim ![]()
Ahoj, my jsme do PFC objednaní na leden k MUDr. Novotné. Nemáte náhodou někdo zkušenost? Na webu je bez fotky, tak je asi nová… Díky
Dneska mi poslali balíčky a ceník, tak posílám jako obrázky, snad to bude k přečtení ![]()
Holky nevite, jak je to s utz a OPU o vikendu, kdyby bylo treba?
@Maja25
Jasne, takze nedele tam nikdo neni - to jsem chtela vedet
@Maja25 Tak to rada čtu, přecházíme v únoru také do PFC. Hodně si chválí jejich laboratoř. My jsme dosud byli v Pronatalu 2,5 roku, dvě IVF a už bych řekla, ze neví jak dal…
A u vás,6 center…to je fakt dost😳
Mohu se zeptat, co prave zde udělali jinak, ze tentokrat tolik embryi a úspěch?
@Maja25 děkuji za tak velké popsání😉No o Gennetu Praha 7 jsem taky uvažovala🤔někdo si je chválí(třeba dr Langerovou),ale vyhrálo to prave PFC kvůli te laboratoři. Tu taky nutne potřebujeme. Předchozí car…no komunikace s embryolozkou…katastrofa, co by jste chtěla vedet, mate,,krasny” embrya.Jako chtěla jsem jejich hodnocení, jak si vedly a tak…zprava žádná. No jsem poučena pro priste🙉Už jen jejich systém, kde je vše. Dotazník ještě před konzultaci…takové rozdíly a to jsme tam ještě nebyli osobně🤗
Jdeme k Hulvertovi, dala jsem zase na doporučení. U nás hodně špatné spermie, máme je zamrazene po operaci Mese/Tese. Vajíček bylo dost, ale oplodnění se nedařilo…druhé IVF napůl s darcem, ale přesto dvakrát potrat(22tt a teď v 8tt).Takže takový komplikovanější případ a doufám, ze si s nami poradi🙏
Přeji ať vše krasne pokračuje a dočkáte se miminka🤗
@Toluma Vyzaduji ho. U me na nej mi prislo zapomneli a musela jsem se teda pripomenout. Plati pak u nich pul roku, kdyz ho mas ![]()
@DandátkoP píše:
@Toluma Vyzaduji ho. U me na nej mi prislo zapomneli a musela jsem se teda pripomenout. Plati pak u nich pul roku, kdyz ho mas
Takže můžu mit použít i předoperační na revizi v jiném zarizeni, pokud není pul roku staré?
@Anonymní píše:
Takže můžu mit použít i předoperační na revizi v jiném zarizeni, pokud není pul roku staré?
To neee, to má jen PFC, ze kdyz jim doneses nove predoperacni, tak pak ho oni berou jako platne dalsi pul rok. ![]()
@DandátkoP píše:
To neee, to má jen PFC, ze kdyz jim doneses nove predoperacni, tak pak ho oni berou jako platne dalsi pul rok.
Ok, ja se zeptám na příští schůzce, zda chtějí nové.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj
,
máte někdo s tímto CAR zkušenost? A jaké tam jsou ceny? Vím, že je dražší, ale zajímalo by mě kolik se doplácí za ivf, když je přes pojišťovnu. Nepodařilo se mi ceník dohledat. Děkuji