Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj,
máte někdo s tímto CAR zkušenost? A jaké tam jsou ceny? Vím, že je dražší, ale zajímalo by mě kolik se doplácí za ivf, když je přes pojišťovnu. Nepodařilo se mi ceník dohledat. Děkuji
A co takhle jim napsat at ti cenik poslou?
Mne poslali obratem.
Oni maji balicky, tusim pri ivf na pojistovnu je to okolo 35 000 - v cene uz mas ISCI a mrazeni, jestli jeste neco netusim ![]()
Ahoj, my jsme do PFC objednaní na leden k MUDr. Novotné. Nemáte náhodou někdo zkušenost? Na webu je bez fotky, tak je asi nová… Díky
Dneska mi poslali balíčky a ceník, tak posílám jako obrázky, snad to bude k přečtení ![]()
Holky nevite, jak je to s utz a OPU o vikendu, kdyby bylo treba?
@Maja25
Jasne, takze nedele tam nikdo neni - to jsem chtela vedet
@Maja25 Tak to rada čtu, přecházíme v únoru také do PFC. Hodně si chválí jejich laboratoř. My jsme dosud byli v Pronatalu 2,5 roku, dvě IVF a už bych řekla, ze neví jak dal…
A u vás,6 center…to je fakt dost😳
Mohu se zeptat, co prave zde udělali jinak, ze tentokrat tolik embryi a úspěch?
@Maja25 děkuji za tak velké popsání😉No o Gennetu Praha 7 jsem taky uvažovala🤔někdo si je chválí(třeba dr Langerovou),ale vyhrálo to prave PFC kvůli te laboratoři. Tu taky nutne potřebujeme. Předchozí car…no komunikace s embryolozkou…katastrofa, co by jste chtěla vedet, mate,,krasny” embrya.Jako chtěla jsem jejich hodnocení, jak si vedly a tak…zprava žádná. No jsem poučena pro priste🙉Už jen jejich systém, kde je vše. Dotazník ještě před konzultaci…takové rozdíly a to jsme tam ještě nebyli osobně🤗
Jdeme k Hulvertovi, dala jsem zase na doporučení. U nás hodně špatné spermie, máme je zamrazene po operaci Mese/Tese. Vajíček bylo dost, ale oplodnění se nedařilo…druhé IVF napůl s darcem, ale přesto dvakrát potrat(22tt a teď v 8tt).Takže takový komplikovanější případ a doufám, ze si s nami poradi🙏
Přeji ať vše krasne pokračuje a dočkáte se miminka🤗
@Toluma Vyzaduji ho. U me na nej mi prislo zapomneli a musela jsem se teda pripomenout. Plati pak u nich pul roku, kdyz ho mas ![]()
@DandátkoP píše:
@Toluma Vyzaduji ho. U me na nej mi prislo zapomneli a musela jsem se teda pripomenout. Plati pak u nich pul roku, kdyz ho mas
Takže můžu mit použít i předoperační na revizi v jiném zarizeni, pokud není pul roku staré?
@Anonymní píše:
Takže můžu mit použít i předoperační na revizi v jiném zarizeni, pokud není pul roku staré?
To neee, to má jen PFC, ze kdyz jim doneses nove predoperacni, tak pak ho oni berou jako platne dalsi pul rok. ![]()
@DandátkoP píše:
To neee, to má jen PFC, ze kdyz jim doneses nove predoperacni, tak pak ho oni berou jako platne dalsi pul rok.
Ok, ja se zeptám na příští schůzce, zda chtějí nové.
Ahoj
,
máte někdo s tímto CAR zkušenost? A jaké tam jsou ceny? Vím, že je dražší, ale zajímalo by mě kolik se doplácí za ivf, když je přes pojišťovnu. Nepodařilo se mi ceník dohledat. Děkuji