Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, není tu nějaký odborník nebo nemá ve svém okolí někdo odborníka, který by mohl vyvodit předpokládané ne/žádoucí účinky do budoucna v řádu let? Předem díky, K
@car0l píše:
Dobrý den, není tu nějaký odborník nebo nemá ve svém okolí někdo odborníka, který by mohl vyvodit předpokládané ne/žádoucí účinky do budoucna v řádu let? Předem díky, K
Jako že si ten odbornik vezme kristalovou kouli? To se da az po letech, ne
@car0l tak to vím. Za pět let to začne. Budeš o pět let starší, možná budeš mít semtam vrasku. Děti budou odmlouvat a drzkovat. Všechno bude zase dražší. A pravděpodobně ti vyroste poslední zub moudrosti, a jo, zřejmě přibude alespoň jeden kaz či plomba.
Nic takového jako nežádoucí účinky mrna vakcíny do budoucna neexistuje.
Proto o tom odborníci mlčí, protože to je hovadina už ze základního principu fungování oné vakcíny a imunity. To je to samé jako kdyby si chtěla analýzu toho, co ti způlsovbí že jsi loni snědla květák. Prostě je to pitomost.
Jakmile o tom někdo začne, tak je zřejmé, že je to někdo, kdo potřebuje šířit strach na základě lživých informací a nebo prostě nerozumí základům.
Příspěvek upraven 10.01.22 v 13:43
@car0l píše:
Marně přemýšlím nad tím, jak se člověk vůbec může takto tupě zeptat. A taky, když ti odborníci nejsou nikde v odborných světových časopisech s tímto, tak je bude mít někdo z emimina jako někde schovanýho ve sklepě? Jen pro tebe?
@Ou píše:
Nic takového jako nežádoucí účinky mrna vakcíny do budoucna neexistuje.Proto o tom odborníci mlčí, protože to je hovadina už ze základního principu fungování oné vakcíny a imunity. To je to samé jako kdyby si chtěla analýzu toho, co ti způlsovbí že jsi loni snědla květák. Prostě je to pitomost.
Jakmile o tom někdo začne, tak je zřejmé, že je to někdo, kdo potřebuje šířit strach na základě lživých informací a nebo prostě nerozumí základům.
Příspěvek upraven 10.01.22 v 13:43
@car0l píše:
moc dekuju spatne jsem se zeptala, ale mela jsem na mysli toto. Dekuji
Můžeš zkusit kouknout na youtube. Byl tam rozhovor s Pekovou, která tam o tom mluvila. Právě o rizicích v řádu 6-10 let.
Teď vyšla studie, že obecně vakcína posunuje menstruaci žen. Bylo tady hodně žen stezujici si na tohle. Taky se zjistilo, ze u mladých mužů je vyšší riziko zánětu srdce. Takže studie se určitě dělají.
To neví nikdo, jelikož experimentální studie stále probíhá. Proto Pfizer odmítá jakoukoliv zodpovědnost za možné nežádoucí účinky. Nikdo nechápe, kdo to mohl podepsat. Proto nechtějí odtajnit smlouvy s jednotlivými státy. A to, co zatím odtajnili je katastrofa. Kdo má mozek a zdravý rozum, zjišťuje si informace jinde než na našich mainstreamech, kde to nesmí zveřejňovat. Každý svého štěstí strůjcem.
Nemůžu napsat to, co vím, protože by mi okamžitě odstrihli internet a zmizela bych i nevirtualne. Světové židovství, templari, Soros, podporováni farmafirmami by mě zcela zničili. Čip v ruce začíná blikat, jakmile si jen přečtu název diskuze, co teprve kdybych vám odhalila nějakou Pravdu.
Pardon, nemohla jsem si pomoct, dlouhý den v praci ![]()
@LennyL1 píše:
To neví nikdo, jelikož experimentální studie stále probíhá. Proto Pfizer odmítá jakoukoliv zodpovědnost za možné nežádoucí účinky. Nikdo nechápe, kdo to mohl podepsat. Proto nechtějí odtajnit smlouvy s jednotlivými státy. A to, co zatím odtajnili je katastrofa. Kdo má mozek a zdravý rozum, zjišťuje si informace jinde než na našich mainstreamech, kde to nesmí zveřejňovat. Každý svého štěstí strůjcem.
Jeste ti chybí - sdílejte, než to smažou!