PGD/PGS po opakovaných potratech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
5.10.16 11:39

@Bonee měla jsem dovolenou a po krvi jsem šla na neschopenku - krvácela jsem atd. Pokud jsi měla dřív potraty, tak Tě snad nechají doma.
Nám se 100% zdravé embryo nechytlo a to jsem 4× otěhotněla na poprvé přirozeně :nevim: prostě příroda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
5.10.16 20:09
@Anonymní píše:
@Bonee a kam chodis? Ja do genetu a kdyz jsem tam ted prisla po 3letech pro sourozence, tak mi automaticky nabrali hormonalni profil, imunologii a jeste neco. Vim ze nekde se tomu branej a fakt nechapu proc… asi bych si ji taky vyzadala. Protoze jestli bylo 100%zdrave po pgs tak by mi taky prislo divny ze se nechytlo. :( ale samozrejme tech duvodu muze byt vic no..

Chodim do Plzne do Smetanky. Pred dvema roky se nam povedl hned prvni Ket, bohuzel jsem musela tehotenstvi ve 20tt prerusit zduvodu vyvojove vady. Od te doby jsem jeste 3× otehotnela prirozene, ale vzdy to spatne dopadlo. Ted se nevydaril ket, tak mi to uz jako nahoda moc neprijde. Doktorka pry bude volat zitra, tak se dozvim, co ma v planu dal. Kazdopadne na imuno si budu uz trvat. A ty jsi po ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
5.10.16 20:30

@Ginuš Ja vzdycky sla do prace, protoze sedim v kancelari, v klidu, ale asi priste zkusim byt doma a prvni dny nic nedelat. Vidim, ze tvoje cesta za miminkem byla taky dost trnita 8o Kazdopadne moc gratuluju, ze jste dosli do zdarneho konce a mate stesticko doma :hug: Vzdy mi takovy pribeh doda dalsi silu bojovat a nevzdat to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.10.16 21:25

@Bonee díky moc. No já nesměla ani sedět. Jinak se říká, že je rozhodnuto během prvních pár dní, těhotenství nejde vyležet, ale já ležela no. Po 3 týdnech jsem špinila, krvácela atd. Bylo to o nervy. Jinak mám miminko ze Smetanky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.16 22:36
@Bonee píše:
Chodim do Plzne do Smetanky. Pred dvema roky se nam povedl hned prvni Ket, bohuzel jsem musela tehotenstvi ve 20tt prerusit zduvodu vyvojove vady. Od te doby jsem jeste 3× otehotnela prirozene, ale vzdy to spatne dopadlo. Ted se nevydaril ket, tak mi to uz jako nahoda moc neprijde. Doktorka pry bude volat zitra, tak se dozvim, co ma v planu dal. Kazdopadne na imuno si budu uz trvat. A ty jsi po ket?

Nene jeste ne. Ja mam za sebou 4.ivf a z toho poslednoho mam jednoho zdraveho mrazacka po pgs. Ted akoeat cekam na ms a jdeme na ket. Urcite bych si na ty imunologii trvala a nejlepsi je v Plzni doktorka nebo docentka Ulcova-Galova. Ja jsem z Prahy a jeli jsme az tam na imunologii pred poslednim ivf. A to jsem byla ptedtim na imuno v praze..ale v ty Plzni je to spicka prej a verim tomu. Pani doktorka byla naprosto skvela.
Je mi moc lito ze jsi musela ukoncit to prvni tehu, to muselo byt moc smutne.:-( i ty ostatni neuspechy.. ale neboj, urcite vam to brzy vyjde. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
42775
5.10.16 22:50
@Anonymní píše:
Nene jeste ne. Ja mam za sebou 4.ivf a z toho poslednoho mam jednoho zdraveho mrazacka po pgs. Ted akoeat cekam na ms a jdeme na ket. Urcite bych si na ty imunologii trvala a nejlepsi je v Plzni doktorka nebo docentka Ulcova-Galova. Ja jsem z Prahy a jeli jsme az tam na imunologii pred poslednim ivf. A to jsem byla ptedtim na imuno v praze..ale v ty Plzni je to spicka prej a verim tomu. Pani doktorka byla naprosto skvela.
Je mi moc lito ze jsi musela ukoncit to prvni tehu, to muselo byt moc smutne.:-( i ty ostatni neuspechy.. ale neboj, urcite vam to brzy vyjde. :kytka:

taktéž jsem byla u dr U-G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.10.16 07:28

@Ginuš Smetanka je vyborna! Chodim k MUDr. Krmickovy a nedam na ni dopustit. Predtim jsem chodila do Natu, ale ani jsme nedosli k 1 ivf a doslova jsem odtamtud utekla. Pristup jak z praveku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.10.16 07:37
@Anonymní píše:
Je mi moc lito ze jsi musela ukoncit to prvni tehu, to muselo byt moc smutne.:-( i ty ostatni neuspechy.. ale neboj, urcite vam to brzy vyjde. :kytka:

Jee, tak to budu drzet palecky! A preju, aby vse probehlo hladce a stastne :srdce: O Ulcove-Galove jsem uz hodne slysela, tak to je takova moje posledni nadeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.10.16 13:01

@Bonee taky jsem chodila k dr Krmíčkové :hug: je skvělá, pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.10.16 13:21

Tak mi prave doktorka volala a navrhla nam hned dalsi ket a kdyz jsem se zeptala zase na tu imunologii, tak nakonec rekla, ze nas tam muze objednat, ale ze jim neveri :roll:. :potlesk: Mame si to nechat projit hlavou a zitra ji mame zavolat, jak jsme se rozhodli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.10.16 16:34

@Bonee no je to na Tobě. Já bych na to imuno zašla i když tam možná bude delší čekací doba, ale je to na Tobě no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.11.16 19:38

PGS

Ahoj holky. Jsem tu dnes úplně nová, takže se teprve rozkoukávám. Mám za sebou tři přirozená otěhotnění, která vždy skončila abortem ve třetím měsíci. Oba jsme zdrávi, ale miminka nejspíš nebyla. Rozhodli jsme se zkusit CAR Pronatal. Po PGS máme jediné zdravé zamražené embryo. Na KET jdu pozítří a jsem podělaná až za ušima. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
12.11.16 20:02

@Why me ahoj, neboj se, musis byt v klidu. Je tam opravdu vysoka sance ze to vyjde. Me rikali 70%. Ja jsem bohuzel spadla do tech 30%, ale 70% je vysoka sance tak tomu ver..;-) nastesti uz dve deti mam tak to neni az takova tragedie i kdyz me to hodne zklamalo. A nejen me samozrejme.. drzim palce!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.11.16 21:23

@Why me potratila jsem 4× taky po přirozeném a pak IVF s PGS a mám doma mimčo. Sice první ket nevyšel, ale někdo musí tu statistiku zhoršit. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.16 07:46

Holky kdo jste měly pgs - mohly jste si při transferu vybrat pohlaví embrya? viděly jste ten protokol? čeká mě teď 3.ivf, tentokrát s pgs.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.