Pharmatex – máte zkušenost s krémem a globulemi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
26.6.13 15:02

@kissi Ono to pomáhá třeba na kvasinky. Kdybys měla infekci, zabere to. Jestli za to může ten Pharm., tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
26.6.13 15:03

Na chvilku namočit tampón do jogurtu a pak zavést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
26.6.13 18:01

Tak ja měla Pharmatex, když mi doktorka zakázala antiko, krém nevyhovoval tou konzistencí, a pak že se člověk nemuže po umýt.. No prostě nevyhovovalo vubec, mam rada tu spontálnost.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
26.6.13 18:05
@dreana píše:
Tak ja měla Pharmatex, když mi doktorka zakázala antiko, krém nevyhovoval tou konzistencí, a pak že se člověk nemuže po umýt.. No prostě nevyhovovalo vubec, mam rada tu spontálnost.. :palec:

Proč by se člověk nemohl po umýt? Kdybych se po neumyla, tak me i přítelovi upadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
26.6.13 18:09

@poprvé těhulka Máš to napsané v příbalovém letáku, protože to snižuje učinnost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
26.6.13 18:10

@dreana Tak po styku už to nemůže snižovat ucinnost, ne? :) A jestli joo, tak už vím, kde se stala chyba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
26.6.13 18:11

Tak opravuji, je to pouze mýdlem, ale ono bez něj to nepustilo.. Ale taky je to 5 let.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
26.6.13 21:30

Jojo, je to tak, nesmí se používat mýdlo k mytí před ani po styku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.6.13 21:34

@poprvé těhulka No, pokud jsi nečetla správně příbalový leták, a je vás takových víc, tak už se nedivím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.6.13 21:39

Já používala globule (asi rok) a spokojenost, žádné těhotenství ani wopruz, přečetla jsem si příbal. leták, takže, když víte, víte i jak se koupat. Já si to zavedla, vlítli jsme na to, pak jsem se osprchovala a pohoda…(žádný čas. intervaly) ale tak beru, že každýmu vyhovuje něco jinýho, já ale chtěla něco nehormonálního, HA už do sebe cpát nikdy nebudu.. :nevim: a kondom je wopruz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
26.6.13 22:08

@Clarkia Samozřejmě jsem si dělala srandu :) umývala jsem se jenom vodou hned po ;) Ale stejně nechápu, ja by mohlo vadit, kdybych se umyla mýdlem PO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 08:03

@Clarkia já těhotná jsem užívala dle letáku :D po sexu akorát povrchově opláchnout vodou, po dvou hodinách nebo ráno pořádně.

• Citovat
  • Upravit
5724
27.6.13 08:06
@poprvé těhulka píše:
@Clarkia Samozřejmě jsem si dělala srandu :) umývala jsem se jenom vodou hned po ;) Ale stejně nechápu, ja by mohlo vadit, kdybych se umyla mýdlem PO :)

Úplně laicky bych to řekla tak, že ten Pharmatex potřebuje uvnitř nějaký čas, aby zahubil všechny přítomné spermie. A když ho vymyješ mýdlovou vodou, zrušíš jeho působení, a nějaká spermie přežije a může pokračovat vesele dál.
Já jsem se pro jistotu nikdy nevymývala po vodou vevnitř - vždycky až po těch dvou hodinách. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.8.13 21:45

Ahoj holky, taktéž používáme Pharmatex, mám týden po ovulaci a cítím divné pnutí v břiše a jsem děsně nafouklá. Čtu tady, jak jste některé přes Pharmatex otěhotněli, tak přemýšlím, zda taky nemůžu být v tom. :nevim: Styk jsme měli v sobotu i v neděli, přesně při ovulaci, Pharmatex zavádím cca 2 minuty před stykem a používám ho rok a půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.8.13 21:53

@klarkaLA a neumyla ses pak mýdlem nebo sprcháčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí