Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kissi Ono to pomáhá třeba na kvasinky. Kdybys měla infekci, zabere to. Jestli za to může ten Pharm., tak nevím. ![]()
Tak ja měla Pharmatex, když mi doktorka zakázala antiko, krém nevyhovoval tou konzistencí, a pak že se člověk nemuže po umýt.. No prostě nevyhovovalo vubec, mam rada tu spontálnost.. ![]()
@dreana píše:
Tak ja měla Pharmatex, když mi doktorka zakázala antiko, krém nevyhovoval tou konzistencí, a pak že se člověk nemuže po umýt.. No prostě nevyhovovalo vubec, mam rada tu spontálnost..
Proč by se člověk nemohl po umýt? Kdybych se po neumyla, tak me i přítelovi upadne ![]()
@poprvé těhulka Máš to napsané v příbalovém letáku, protože to snižuje učinnost. ![]()
@dreana Tak po styku už to nemůže snižovat ucinnost, ne?
A jestli joo, tak už vím, kde se stala chyba ![]()
Tak opravuji, je to pouze mýdlem, ale ono bez něj to nepustilo.. Ale taky je to 5 let.. ![]()
Jojo, je to tak, nesmí se používat mýdlo k mytí před ani po styku…
@poprvé těhulka No, pokud jsi nečetla správně příbalový leták, a je vás takových víc, tak už se nedivím. ![]()
Já používala globule (asi rok) a spokojenost, žádné těhotenství ani wopruz, přečetla jsem si příbal. leták, takže, když víte, víte i jak se koupat. Já si to zavedla, vlítli jsme na to, pak jsem se osprchovala a pohoda…(žádný čas. intervaly) ale tak beru, že každýmu vyhovuje něco jinýho, já ale chtěla něco nehormonálního, HA už do sebe cpát nikdy nebudu..
a kondom je wopruz…
@Clarkia Samozřejmě jsem si dělala srandu
umývala jsem se jenom vodou hned po
Ale stejně nechápu, ja by mohlo vadit, kdybych se umyla mýdlem PO ![]()
@Clarkia já těhotná jsem užívala dle letáku
po sexu akorát povrchově opláchnout vodou, po dvou hodinách nebo ráno pořádně.
@poprvé těhulka píše:
@Clarkia Samozřejmě jsem si dělala sranduumývala jsem se jenom vodou hned po
Ale stejně nechápu, ja by mohlo vadit, kdybych se umyla mýdlem PO
Úplně laicky bych to řekla tak, že ten Pharmatex potřebuje uvnitř nějaký čas, aby zahubil všechny přítomné spermie. A když ho vymyješ mýdlovou vodou, zrušíš jeho působení, a nějaká spermie přežije a může pokračovat vesele dál.
Já jsem se pro jistotu nikdy nevymývala po vodou vevnitř - vždycky až po těch dvou hodinách. ![]()
Ahoj holky, taktéž používáme Pharmatex, mám týden po ovulaci a cítím divné pnutí v břiše a jsem děsně nafouklá. Čtu tady, jak jste některé přes Pharmatex otěhotněli, tak přemýšlím, zda taky nemůžu být v tom.
Styk jsme měli v sobotu i v neděli, přesně při ovulaci, Pharmatex zavádím cca 2 minuty před stykem a používám ho rok a půl…